Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(neirida @ 2010 04 01, 21:30)
tikrai keisk gine. Sitaip negalima, o bacilas reikia butinai gydyti, net ir V reik gydyti, nes gali but kad jis irgi turi tu zarazu.  Zinau kad pikta del gines, todel visos ir lakstom nuo vienos prie kitos kol randam ta tikraja  mirksiukas.gif  siulyciau nedelsti ir greiciau gydyti, kol nera rimtesniu pasekmiu

tai seimos gydytoja iskarto dave siuntima i klinikas, bet visa esme dabar isigydyti zarazas, tai nuejau pas savo gines kolege, tai prieme maloniai, nors ir nesiregistravus, paskyre azitrox 500g po 3 abiems, ir sako ateik po poros men pakartoti onkocitologini, nes butent uzdegimas del zarazu gali iskreipti jo atsakyma....tai dabar manau, kad kol kas prasmes i klinikas vaziuot kaip ir nera ko tu bjaurybiu neissigydysiu....

QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 01, 22:53)
Tą pačią dieną negali būti rezultatų, nes zarazas turi auginti.  4u.gif

man buvo ta pacia diena, per pietus tyriausi, vakare atsiunte ats email.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 01, 22:53)
Tą pačią dieną negali būti rezultatų, nes zarazas turi auginti.  4u.gif

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif Nepagalvojau kazkaip, kad jas augina, nu bet logiska gi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 04 02, 09:12)
tai seimos gydytoja iskarto dave siuntima i klinikas, bet visa esme dabar isigydyti zarazas, tai nuejau pas savo gines kolege, tai prieme maloniai, nors ir nesiregistravus, paskyre azitrox 500g po 3 abiems, ir sako ateik po poros men pakartoti onkocitologini, nes butent uzdegimas del zarazu gali iskreipti jo atsakyma....tai dabar manau, kad kol kas prasmes i klinikas vaziuot kaip ir nera ko tu bjaurybiu neissigydysiu....
man buvo ta pacia diena, per pietus tyriausi, vakare atsiunte ats email.... unsure.gif

O tau dare tyrima - bakteriju atsparumas antibiotikams? mirksiukas.gif Nes ne visiems azitrox padeda isnaikinti bacilas is pirmo karto verysad.gif Geriausiai Doxciklinum juos zudo mirksiukas.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 04 02, 09:52)
Aciu labai uz atsakyma  4u.gif Nepagalvojau kazkaip, kad jas augina, nu bet logiska gi  ax.gif

Augina, jeigu tepineli ima mirksiukas.gif Kai tyria pagal krauja, tuomet kitaip tyrimus daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 04 02, 11:57)
Augina, jeigu tepineli ima mirksiukas.gif  Kai tyria pagal krauja, tuomet kitaip tyrimus daro ax.gif

Labai jau nemalonus ureaplasmos tyrimu pridavimas. Visa diena po to bijojau eiti sysiu, nes labai skaudejo, lyg butu koks pusles uzdegimas. gerai, kad praejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2010 04 05, 12:14)
Labai jau nemalonus ureaplasmos tyrimu pridavimas. Visa diena po to bijojau eiti sysiu, nes labai skaudejo, lyg butu koks pusles uzdegimas. gerai, kad praejo  unsure.gif

kaip idomiai g.gif as is vis nieko nejutau.... ax.gif
Atsakyti
Labai jau nemalonus ureaplasmos tyrimu pridavimas. Visa diena po to bijojau eiti sysiu, nes labai skaudejo, lyg butu koks pusles uzdegimas. gerai, kad praejo  unsure.gif

ir man skaudejo (pries iznybiant net perspejo), tik ne tiek daug, kad galvociau apie pusles uzdegima. Skausmas praejo po poros valandu. Ureaplazmu kartojimo tyrimas laukia po 2 sav, tai nelabai as jo laukiu schmoll.gif

Daktare tyrima kartoti liepe po 2 men, kiek skaiciau tai normalus jau laikas praejes. Jei klystu pataisykite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peteliuske: 06 balandžio 2010 - 06:05
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 06, 07:04)
ir man skaudejo (pries iznybiant net perspejo), tik ne tiek daug, kad galvociau apie pusles uzdegima. Skausmas praejo po poros valandu. Ureaplazmu kartojimo tyrimas laukia po 2 sav, tai nelabai as jo laukiu  schmoll.gif

Daktare tyrima kartoti liepe po 2 men, kiek skaiciau tai normalus jau laikas praejes. Jei klystu pataisykite  ax.gif

Man visai neskaudejo schmoll.gif Gal dar nuo laborantes priklauso g.gif

o chlamidiju tyrima pakartoti man draugiskai patare po 2 menesiniu mirksiukas.gif Sako tada geriau issivalo ir tyrimu rezultatai buna geresni mirksiukas.gif Manau, geriau palaukti 2 menesiukus, negu pakartotinai vaistus gerti, jeigu rezultatas bus teigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 04 02, 11:57)
O tau dare tyrima - bakteriju atsparumas antibiotikams?  mirksiukas.gif  Nes ne visiems azitrox padeda isnaikinti bacilas is pirmo karto verysad.gif  Geriausiai Doxciklinum juos zudo mirksiukas.gif
Augina, jeigu tepineli ima mirksiukas.gif  Kai tyria pagal krauja, tuomet kitaip tyrimus daro ax.gif

nea nedare atsparumo bakterijoms, bet kiek literaturoje skaiciau vienodas poveikis yra abieju šiu vaistu... tai matysim, kai kartosim kaip ten mums sekesi...

man man ureaplasma eme tiesiog tepineli, tai ten jokio skausmo nejutau...
Atsakyti
tikriausiai neskauda, jei tyrima daro is paprasto tepinelio, o jei darai tuo geresniu pgr metodu ar kaip ten jis, tai tada ir skauda, nes ten znybia, kitoms skaiciau net pakraujuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 04 06, 10:26)
nea  nedare atsparumo bakterijoms, bet kiek literaturoje skaiciau vienodas poveikis yra abieju šiu vaistu... tai matysim, kai kartosim kaip ten mums sekesi...
man man ureaplasma eme tiesiog tepineli, tai ten jokio skausmo nejutau...

As norejau tos antibiogramos (ar kaip ji ten vadinas, kur atsparuma antibiotikams nustato), bet butent 6dieni jos nedaro, tai ir nesidariau...
Tai taip, tepineli ima, bet, kaip as supratau, is slapimtakio ar kzk pan, netgi pats pavadinimas Ureaplasma, susijes su slapimu. O siaip, as irgi manau, kad nuo laborantes priklauso, ar skauda ar ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 06, 11:31)
tikriausiai neskauda, jei tyrima daro is paprasto tepinelio, o jei darai tuo geresniu pgr metodu ar kaip ten jis, tai tada ir skauda, nes ten znybia, kitoms skaiciau net pakraujuoja  doh.gif

Gal tu ir teisi, gal tikrai skirtingi budai, del to vienoms skauda, kitoms ne unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
rado ir mums pries pusantro menesio ureoplazmu, tai daktare skyrre azitromicina tris dienas gerti ir kartu 15 dienu doksiciklina po 2 tabl i diena. siandien pridavem pakartotinai abu su MB tyrimus. ziuresim ka parodys, taip tikiuosi kad viskas bus gerai. O man tai tik nemalonus toks jausmas, kaip kazka gramdytu buvo unsure.gif , bet nepasakyciau, kad skaudejo. Gal zinote, Aids centre kuriuo budu ta tyrima daro ureoplazmai? man pasirode, kad tai PGR budas.
as tai manau, kad sias bacilas reikia butinai gydyti.
Atsakyti
:
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 06, 12:31)
tikriausiai neskauda, jei tyrima daro is paprasto tepinelio, o jei darai tuo geresniu pgr metodu ar kaip ten jis, tai tada ir skauda, nes ten znybia, kitoms skaiciau net pakraujuoja  doh.gif

Pasidalinsiu ir aš patirtimi smile.gif Tyriausi dėl chlamidijų gal 3 kartus ir visus tyrimus dariau PGR metodu, tai mano nuomone, skauda ar ne, viskas nuo darbuotojo, kuris ima tyrimą priklauso smile.gif Nes pvz tiriantis Endemik arba kai mano ginekologė ėmė tyrimui - neskaudėjo, o pvz. kai tyrimą dariau Sorpo, tai ten ne tik nuo kaklelio, bet dar su kažkokiu instrumentu ėmė medžiagos ir nuo šlaplės, tai tada šiek tiek skaudėjo blink.gif

Beje, kiek teko domėtis, atliekant tyrimą PGR metodu (bent dėl chlamidijų) jų jautrumas antibiotikams nėra nustatinėjamas. Bet paprastai jautriausios jos būna azitromicinui (Azitrox) arba doksiciklinui (Dotur ar pan). Žodžiu, išeina kažkaip taip, kad tiksliausias tyrimas išsitirti, ar turi zarazų yra PGR, bet jautrumas antibiotikams nustatomas kitais tyrimais (mikrobiologiniais, berods). mirksiukas.gif
Atsakyti