QUOTE(Inetasanx @ 2010 01 30, 22:41)
matai, kai man pasiule chlamidiju tyrima darytis, gine uzrase kraujo tyrima
as net nezinojau tuo metu nei apie tas chlamidijas nieko, nei tuo labiau kad dar yra ir tok pgr
koki uzrase toki ir dariausi..
tik po keliu nesekmingu gydymu, as pradejau dometis knygose, internete apie kitus tyrimus ir suzinojau kad pgr yra tiksliausias, tai ji ir padariau
bet kas yra keiscisusia ir ko as po siandien nesuprantu ir netgi infektologe mano nesupranta - pgr neigiamas, o kraujas teigiamas
tai taip gaunasi kad pagal viena tyrima as turiu tas chlamidijas o pagal kita - ne
taip ir gyvenu nesuprasdama
Aa, mat kaip
O kraujo tyrimai daromi konkreciai del Chlamydia Trachomatis? Ir rodikliai virsija normos ribas? nes kazkur buvau užmačiusi, kad, berods, pagal kraujo tyrimą kažkokia norma yra leistina
tai gal viskas taip ir turi būti
o dėl PGR - darant šį tyrimą pirmą kartą, man rado chlamidijų. Tada siunčiau tirtis draugą, kuris pas mane pirmas ir vienintelis, tai jam nieko nerado. Tai va kaip su tais tyrimais
tada pradėjau galvot, gal kur buitiniu keliu užsikrėtusi
Apėjau keletą ginekologių, internete gydytojų klausinėjau, praktiškai visi sako, kad chlamidijos LPL, tik viena ginekologė sakė, kad įmanoma užsikrėst ir buitiniu keliu (pvz., pirty). Kol kas nežinau kuo tikėt? ir išvis įdomu, ar buvo tų bacilų pas mane. Nors turbūt dabar jau nesužinosiu, nes vaistus sugėriau. Išgėrus vaistus ir pakartojus tyrimą (2 skirtingose laboratorijose PGR metodu) jau nieko nerado. Tai misliju, gal kraują išsitirt. Ar tiesiog pamiršt viską ir galvos nesukt
Nors reiks dar po kurio laiko dar tą patį PGR tyrimą pakartot, nes sako tos bjaurybės gajos labai