Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(peteliuske @ 2010 01 30, 17:25)
Sveikutes,

jau uz keliu dienu turiu gauti chlamidiju, ureaplazmu ir mikoplazmu tyrimus. sakykit, o ten is rezultatu as suprasiu ar ju yra,  ar ne? blush2.gif as dariausi sorpo, tai suprantu, kad bus kazkokie skaiciukai, o ne uzrasas rasta/nerasta

As kai dariausi sorpo tai buvo rasta arba ne, ta prasme arba neigiamas ats arba teigiamas smile.gif tai priklauso nuo to koki tu tyrima atlikai - ar eme tepineli ar krauja
jei tepinelis tai atsakymas bus arba kad turi arba neturi, o jei kraujas tai bus skaiciukai - bet bus parasyta kokia yra norma, taip kad matysi ar telpi i norma ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inule50 @ 2010 01 30, 19:53)
Laba diena,perskaiciau apie jaunu merginu problemas,negalejima pastoti ir ivairias bacilas ,kurios veisiasi musu organizmuose ir nuo viso sito yra geru rezultatu vartojant tarptautinio coral club produktus,tai nuostabus produktai thumbup.gif

idomu g.gif kokie tie coral club produktai, kad bacilas gali iszudyti? antibiotikai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(enibeni2 @ 2010 01 30, 21:27)
Sveikute!
Norėjau pasiklaust, o kodėl Tau kraujo tyrimus darė? Mano ginekologė kraujo tyrimų net nesiūlė, sakė, tiksliausi iš tepinėlio PGR metodu. O koks kraujo tyrimų tikslingumas? gal reikia ir tokių pasiprašyt? blink.gif  smile.gif

matai, kai man pasiule chlamidiju tyrima darytis, gine uzrase kraujo tyrima g.gif as net nezinojau tuo metu nei apie tas chlamidijas nieko, nei tuo labiau kad dar yra ir tok pgr schmoll.gif koki uzrase toki ir dariausi..
tik po keliu nesekmingu gydymu, as pradejau dometis knygose, internete apie kitus tyrimus ir suzinojau kad pgr yra tiksliausias, tai ji ir padariau blush2.gif
bet kas yra keiscisusia ir ko as po siandien nesuprantu ir netgi infektologe mano nesupranta - pgr neigiamas, o kraujas teigiamas doh.gif tai taip gaunasi kad pagal viena tyrima as turiu tas chlamidijas o pagal kita - ne blink.gif taip ir gyvenu nesuprasdama smile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetasanx @ 2010 01 30, 22:41)
matai, kai man pasiule chlamidiju tyrima darytis, gine uzrase kraujo tyrima g.gif  as net nezinojau tuo metu nei apie tas chlamidijas nieko, nei tuo labiau kad dar yra ir tok pgr schmoll.gif koki uzrase toki ir dariausi..
tik po keliu nesekmingu gydymu, as pradejau dometis knygose, internete apie kitus tyrimus ir suzinojau kad pgr yra tiksliausias, tai ji ir padariau blush2.gif
bet kas yra keiscisusia ir ko as po siandien nesuprantu ir netgi infektologe mano nesupranta - pgr neigiamas, o kraujas teigiamas doh.gif  tai taip gaunasi kad pagal viena tyrima as turiu tas chlamidijas o pagal kita - ne blink.gif taip ir gyvenu nesuprasdama smile.gif  unsure.gif

Aa, mat kaip mirksiukas.gif O kraujo tyrimai daromi konkreciai del Chlamydia Trachomatis? Ir rodikliai virsija normos ribas? nes kazkur buvau užmačiusi, kad, berods, pagal kraujo tyrimą kažkokia norma yra leistina g.gif tai gal viskas taip ir turi būti smile.gif
o dėl PGR - darant šį tyrimą pirmą kartą, man rado chlamidijų. Tada siunčiau tirtis draugą, kuris pas mane pirmas ir vienintelis, tai jam nieko nerado. Tai va kaip su tais tyrimais smile.gif
tada pradėjau galvot, gal kur buitiniu keliu užsikrėtusi smile.gif
Apėjau keletą ginekologių, internete gydytojų klausinėjau, praktiškai visi sako, kad chlamidijos LPL, tik viena ginekologė sakė, kad įmanoma užsikrėst ir buitiniu keliu (pvz., pirty). Kol kas nežinau kuo tikėt? ir išvis įdomu, ar buvo tų bacilų pas mane. Nors turbūt dabar jau nesužinosiu, nes vaistus sugėriau. Išgėrus vaistus ir pakartojus tyrimą (2 skirtingose laboratorijose PGR metodu) jau nieko nerado. Tai misliju, gal kraują išsitirt. Ar tiesiog pamiršt viską ir galvos nesukt g.gif

Nors reiks dar po kurio laiko dar tą patį PGR tyrimą pakartot, nes sako tos bjaurybės gajos labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(enibeni2 @ 2010 01 30, 22:12)
Aa, mat kaip mirksiukas.gif  O kraujo tyrimai daromi konkreciai del Chlamydia Trachomatis? Ir rodikliai virsija normos ribas? nes kazkur buvau užmačiusi, kad, berods, pagal  kraujo tyrimą kažkokia norma yra leistina  g.gif  tai gal viskas taip ir turi būti  smile.gif
o dėl PGR - darant šį tyrimą pirmą kartą, man rado chlamidijų. Tada siunčiau tirtis draugą, kuris pas mane pirmas ir vienintelis, tai jam nieko nerado. Tai va kaip su tais tyrimais smile.gif
tada pradėjau galvot, gal kur buitiniu keliu užsikrėtusi smile.gif
Apėjau keletą ginekologių, internete gydytojų klausinėjau, praktiškai visi sako, kad chlamidijos LPL, tik viena ginekologė sakė, kad įmanoma užsikrėst ir buitiniu keliu (pvz., pirty). Kol kas nežinau kuo tikėt? ir išvis įdomu, ar buvo tų bacilų pas mane. Nors turbūt dabar jau nesužinosiu, nes vaistus sugėriau. Išgėrus vaistus ir pakartojus tyrimą (2 skirtingose laboratorijose PGR metodu) jau nieko nerado. Tai misliju, gal kraują išsitirt. Ar tiesiog pamiršt viską ir galvos nesukt  g.gif

Nors reiks dar po kurio laiko dar tą patį PGR tyrimą pakartot, nes sako tos bjaurybės gajos labai g.gif

Mums dare chlamydia trachomatis, man buvo virs normos(ir gerokai) o vyrui normos ribose(praktiskai beveik nieko) na tavo atveju manau buvo du dalykai - arba chlamidijas gavai gimdama, tik paprasciauiai tais laikais tokiu tyrimu lietuvoj net nebuvo ir musu tevai net nezinojo apie tas prakeiktas chlamidijas ureplazmas ir pan. arba tavo draugui nepaeme tikslaus tepinelio unsure.gif nes bent jau jau man atsimenu kai eme, tai pasakojo kad tepineliui paimti, sesele ar kas jau ten ima turi patirties turet tam dalykui unsure.gif blink.gif ir kai eme paskutini karta eme du kartus, nes sesute nebuvo tikra ar paeme teisingai blink.gif taiva, manau sukt galva ar nesukt suprasi tik tada kai pastosi - jei pastosi nebesuksi, o jei nepastosi - pradesi sukti ir ieskoti priezasciu mirksiukas.gif as kolkas nusprendziau nesukti blush2.gif kol vel smegenine neuzspaus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetasanx: 30 sausio 2010 - 21:43
QUOTE(Inetasanx @ 2010 01 30, 23:40)
Mums dare chlamydia trachomatis, man buvo virs normos(ir gerokai) o vyrui normos ribose(praktiskai beveik nieko) na tavo atveju manau buvo du dalykai - arba chlamidijas gavai gimdama, tik paprasciauiai tais laikais tokiu tyrimu lietuvoj net nebuvo ir musu tevai net nezinojo apie tas prakeiktas chlamidijas ureplazmas ir pan.  arba tavo draugui nepaeme tikslaus tepinelio unsure.gif  nes bent jau jau man atsimenu kai eme, tai pasakojo kad tepineliui paimti, sesele ar kas jau ten ima turi patirties turet tam dalykui unsure.gif  blink.gif ir kai eme paskutini karta eme du kartus, nes sesute nebuvo tikra ar paeme teisingai blink.gif  taiva, manau sukt galva ar nesukt suprasi tik tada kai pastosi - jei pastosi nebesuksi, o jei nepastosi - pradesi sukti ir ieskoti priezasciu mirksiukas.gif  as kolkas nusprendziau nesukti blush2.gif  kol vel smegenine neuzspaus unsure.gif

Kiek suprantu, jei besilaukianti moteris turi chlamidijų, tai jos kūdikėliui iškart turėtų pasireikšt akių uždegimas. Žodžiu, šiaip slapta jos kūdikėliui nepersiduoda. Aš galvoju, kad gal maniškiui negerai tyrimą paėmė ir todėl nieko nerado. Bet vis tiek viltis kirba, o gal man netyčia teigiamas biggrin.gif
O dėl to galvos sukimo ir aš pamislijau, kad geriau kol kas nervų negadint, nes nuo nervų ir kitos ligos prasidės. Dar reiks keletą kartų profilaktiškai pasitikrint, o paskui rimčiau sukt galvą, jei neišeis pastoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetasanx @ 2010 01 30, 21:41)
......
bet kas yra keiscisusia ir ko as po siandien nesuprantu ir netgi infektologe mano nesupranta - pgr neigiamas, o kraujas teigiamas doh.gif  tai taip gaunasi kad pagal viena tyrima as turiu tas chlamidijas o pagal kita - ne blink.gif taip ir gyvenu nesuprasdama smile.gif  unsure.gif

Man laboratorijoj aiškino, kad PGR metodu mato zarazas nuo tam tikros koncentracijos, jei mažai - gali nepamatyti. bet tai labai tikslus metodas.
O apie tyrimą iš kraujo nežinau... g.gif
Atsakyti
Kal kuri galit pasakyti, kur Kaune butu galima pasidaryti siuos tyrimus g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2010 02 01, 16:07)
Kal kuri galit pasakyti, kur Kaune butu galima pasidaryti siuos tyrimus g.gif  4u.gif

manau endemikas yra ir kaune, bet tai nera pigiausia vieta.
Atsakyti
QUOTE(peteliuske @ 2010 02 02, 13:02)
manau endemikas yra ir kaune, bet tai nera pigiausia vieta.

Aciukas aciuks.gif 4u.gif, bet nesu girdejusi Kaune g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALRENA: 02 vasario 2010 - 14:20
QUOTE(ALRENA @ 2010 02 02, 14:51)
Aciukas aciuks.gif  4u.gif, bet nesu girdejusi Kaune g.gif

Kauno filialas
Savanorių pr. 177
LT50177 Kaunas
Atsakyti
Sveikutes,
o sorpo yra kuriai nors atsiuntusi rezultatus i e-mail'a? zadejo zadejo, bet dar nesulaukiau, nors jau turejau, jauciu reiks skambintis g.gif
Atsakyti