Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

Ne vyro as neitarineju, bet zinai visko buna. Nu bet gi nedurnas jei ir nuklydo nors karteli, tai saugotis tikrai turejo. blush2.gif As net is tikruju nenoreciau zinoti, jei ir buvo nuklydes nors karteli, nes suzinojusi negaleciau toliau gyventi kartu. Seip mes labai sutariam ir be galo mylim vienas kita, labai pergyvena kad man operacija darys.Nu pries su juo susipazindama turejau viena toki megstanti i kaire i desine palakstyti, tiesiog jo hobi buvo pas mergas varyti. Tik man akys prasivere po 2 metu draugystes. doh.gif
Atsakyti
Šiaip vaikai tai gali per gimdymą užsikrėsti g.gif
Velnias žino, vieni medikai teigia, kad lytiniu keliu plintanti, bet kaip realiai g.gif
Atsakyti
Sveiki, seniai cia buvau...pasiilgau bendravimo.nezinau ka daryciau be sio forumo...turbut buciau jau visiskoj neviltyj. Skaitau eilini karta kitu pasisakymus ir isgyvenu tai liudesi del kitu nelaimiu, tai dziaugsma ir pasididziavima del kitu sekmes. Norisi ir paciai ismokti buti stipri ir nepaluzti. Visom linkiu kantrybes ir valios kas vis dar kencia. Nes manau visos problemos susijusios su nevaisingumu tai is tikruju didelis isbandymas, kuris sukelia nemazai kanciu ir nusivilimu. taciau reikia tiketi ir nenustoti kovoti. Visom to linkiu! 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

gal kas esate susidure su Enterococus faecalis...Man uzaugino ta bakterija... dabar paskyre leidziamuosius antibijotikus Gentamicin...noreciau Jusu paklausti ar reikia vyrui pasidaryti paseli? as gyd paklausiau tai ji numyke, kad reikia eiti pas urologa ir kalbeti...(zodziu papuoliau pas betrote ir tikrai pas ja negrisiu, negana to, kad MB apkaltino santykiavimu su vyrais...ir dar mane apreke, kad esu nenormali ir dar apie vaikus galvoju).

tai dabar esu pasimetime...Vaistus i vena tai leidziuos, bet internete radau, kad taip buna nuo nusilpusio imuniteto...ir partnerio uzkresti negalima...Ir dar numatyta laporaskopija sausio gale, tai kaip suprantu jos daryti negalesiu kol neuzmusiu bakterijos?

aciu jumi labai wub.gif
Atsakyti
Nenoriu nuliūdinti, (ar pradžiuginti) bet enterokokas makštyje yra natūralus gyventojas. Taigi ir antibiotikai greičiausiai veltui.
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2008 01 14, 21:35)
Nenoriu nuliūdinti, (ar pradžiuginti) bet enterokokas makštyje yra natūralus gyventojas. Taigi ir antibiotikai greičiausiai veltui.

Aciu gytute...bandau susigaudyti situacijoj...greiciausiai reiks skambintis su gyd kuria tariausi del laporaskopijos ir jos klausti del pacios operacijos...ka cia tokiu atveju daryti doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
mergytes, ka daryt man su laporaskopija?

operuojanti gyd sake, kad po tokios dozes atibijotiku tikrai nebebus ir galiu operuotis...

terapiaute pagal nutylejima leido, bet ir ispejo apie infekcijos uznesima i kitus kanalus...nenoriu, sau prisidirbt dar kokiu problemu...

ka daryt???

atsispausdinau tyrima tai rastos pavienes enterococcus facalis kolonijos
Atsakyti
Nu nežinau, pavienės bakterijos, tai tikrai nėra uždegimo rodiklis. Juo labiau, kad makštis nėra sterili, ten gyvena gausybė bakterijų.

O kodėl tą pasėlį darė? Ar buvo kažkokių simptomų?
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2008 01 15, 18:13)
Nu nežinau, pavienės bakterijos, tai tikrai nėra uždegimo rodiklis. Juo labiau, kad makštis nėra sterili, ten gyvena gausybė bakterijų.

O kodėl tą pasėlį darė? Ar buvo kažkokių simptomų?

na tiesiog buvo grybo pozymis - niezulys...ir pries planuojama laporaskopija nuejau pasitikrinti, kad neuzsitestu..kadangi niezulys prasidejo penktadieni vakare, tai sestadieni turejau likusia lomexin zvakute, o pirmadieni nuejus tepineli ir paseli. po pirmojo paselio isaugo "pav kolonijos eseherichia"...po triju savaiciu patartotinas paselis, vel del sventos ramybes - ir dabar enterecoccus...

man baisu, kad nera kazkokios vieningos nuomones. Kad pasakytu ar daryti laporaskopija ar ne...Pati turi nuspresti....Toks vaizdas, kad pati turi but gydytoja...
viena peciais guscioja del nezmoniskai dideles dozes antibijotiku, kita lengva ranka juos skiria...
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 01 15, 23:40)
na tiesiog buvo grybo pozymis  - niezulys...ir pries planuojama laporaskopija nuejau pasitikrinti, kad neuzsitestu..kadangi niezulys prasidejo penktadieni vakare, tai sestadieni turejau likusia  lomexin zvakute, o pirmadieni nuejus tepineli ir paseli. po pirmojo paselio isaugo "pav kolonijos eseherichia"...po triju savaiciu patartotinas paselis, vel del sventos ramybes - ir dabar enterecoccus...

man baisu, kad nera kazkokios vieningos nuomones. Kad pasakytu ar daryti laporaskopija ar ne...Pati turi nuspresti....Toks vaizdas, kad pati turi but gydytoja...
viena peciais guscioja del nezmoniskai dideles dozes antibijotiku, kita lengva ranka juos skiria...

Gal tada butu ne prosal gydytoja pakeisti? g.gif Paciai gi sudetinga spresti tokioj situacijoj, o aiskumo siuo metu per dvi gydytojas jokio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 01 15, 23:40)
na tiesiog buvo grybo pozymis  - niezulys...ir pries planuojama laporaskopija nuejau pasitikrinti, kad neuzsitestu..kadangi niezulys prasidejo penktadieni vakare, tai sestadieni turejau likusia  lomexin zvakute, o pirmadieni nuejus tepineli ir paseli. po pirmojo paselio isaugo "pav kolonijos eseherichia"...po triju savaiciu patartotinas paselis, vel del sventos ramybes - ir dabar enterecoccus...

Nu nežinau, mano nuomone nesąmonė skirti gydymą antibiotikais dėl kelių enterokokų ar ešerichijų. Juk makštis yra netoli išangės, visa vulva gi būna apgyvendinta bakterijomis. O jei dar imant pasėlį iš gimdos kaklelio paima netyčia ir nuo makšties, nu tai aišku, kad ten ras ką tik nori. Tai yra normali makšties flora.
Atsakyti
QUOTE(Gytutė @ 2008 01 16, 15:49)
Nu nežinau, mano nuomone nesąmonė skirti gydymą antibiotikais dėl kelių enterokokų ar ešerichijų. Juk makštis yra netoli išangės, visa vulva gi būna apgyvendinta bakterijomis. O jei dar imant pasėlį iš gimdos kaklelio paima netyčia ir nuo makšties, nu tai aišku, kad ten ras ką tik nori. Tai yra normali makšties flora.

aciu labai Tau Gytute...Pabaigsiu as ta kursa ir guluosi operuotis...kaip jau bus taip...Tikiuosi, kad tos kelios zarazos uzsimus galutinai doh.gif doh.gif

bet ka su MB daryt? ar ji siust tirtis? blush2.gif
Atsakyti