QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 26, 14:07)
jau sugėriau juos,vos galo negavau bloga labai buvo bet jau atsigaunu po truputį,o kas dėl ciklo tai dar nezinau nes jis pas mane jau išsireguliavęs po prieštai gertų antibijotikų tai kokias 5 dienas jau pasistūme į priekį lauksim kas bus taip su užmetimu per valnetiną bus aišku kas kaip o tu dosicikliną geri?ir viskas jokių zvakučių,jokių prausimosi su kalio permanganatu?keiti rankšluosčius kazdien?aš tai jau ir patalynę kas antra diena skalbiau kol gydėmės,visi apatiniai ir beveik visi viršutiniai rūbai buvo perskalbti padirbau iš peties bet stebuklų nesitikiu kazkaip reikės į kokią VK gal pradėt lankytis.o tu dar man nepaskei kaip su tuo antibojitų atsparumo tyrimu,jis kainavo papildomai? kur tyriaisi?
O as antibiotikus kiek geriau, tai tas pats kaip saldainiai - nieko nejutau nieko man nesisireguliavo tik speju kepenim tai nepatiko tokios dozes vienintelis idomus dalykas kuris man atrodo del tu zarazu buvo, tai kad pries kelis menesius atsirando vaisingos gleives - ju as neturejau jau kokius 4-5 metus o dabar vel islindo