Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 26, 14:07)
jau sugėriau juos,vos galo negavau doh.gif bloga labai buvo verysad.gif bet jau atsigaunu po truputį,o kas dėl ciklo tai dar nezinau nes jis pas mane jau išsireguliavęs po prieštai gertų antibijotikų tai kokias 5 dienas jau pasistūme į priekį doh.gif lauksim kas bus taip su užmetimu per valnetiną bus aišku kas kaip biggrin.gif o tu dosicikliną geri?ir viskas jokių zvakučių,jokių prausimosi su kalio permanganatu?keiti rankšluosčius kazdien?aš tai jau ir patalynę kas antra diena skalbiau kol gydėmės,visi apatiniai ir beveik visi viršutiniai rūbai buvo perskalbti doh.gif padirbau iš peties doh.gif  biggrin.gif bet stebuklų nesitikiu kazkaip doh.gif reikės į kokią VK gal pradėt lankytis.o tu dar man nepaskei kaip su tuo antibojitų atsparumo tyrimu,jis kainavo papildomai? g.gif kur tyriaisi? blush2.gif

O as antibiotikus kiek geriau, tai tas pats kaip saldainiai - nieko nejutau nieko man nesisireguliavo smile.gif tik speju kepenim tai nepatiko tokios dozes verysad.gif vienintelis idomus dalykas kuris man atrodo del tu zarazu buvo, tai kad pries kelis menesius atsirando vaisingos gleives - ju as neturejau jau kokius 4-5 metus blink.gif o dabar vel islindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetasanx @ 2010 01 26, 13:37)
O as antibiotikus kiek geriau, tai tas pats kaip saldainiai - nieko nejutau nieko man nesisireguliavo smile.gif  tik speju kepenim tai nepatiko tokios dozes verysad.gif vienintelis idomus dalykas kuris man atrodo del tu zarazu buvo, tai kad pries kelis menesius atsirando vaisingos gleives - ju as neturejau jau kokius 4-5 metus blink.gif o dabar vel islindo smile.gif

matyt stipresnins organizmas,o aš sirgus kepenų uždegimu tai man td prasčiau toleruoja antibijotikus,o kas dėl gleivių tai man bent jau atrodo kad jos būna per O dienas o kaip ten ištikro tai niekas nezino doh.gif o po kiek laiko liepė ginė tyrimus atieit pakartot ar išnyko bacilos?
kaip dėl laporaskopijos?apsisperndėt ar gal jau buvo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroo7: 26 sausio 2010 - 14:21
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 26, 14:07)
jau sugėriau juos,vos galo negavau doh.gif bloga labai buvo verysad.gif bet jau atsigaunu po truputį,o kas dėl ciklo tai dar nezinau nes jis pas mane jau išsireguliavęs po prieštai gertų antibijotikų tai kokias 5 dienas jau pasistūme į priekį doh.gif lauksim kas bus taip su užmetimu per valnetiną bus aišku kas kaip biggrin.gif o tu dosicikliną geri?ir viskas jokių zvakučių,jokių prausimosi su kalio permanganatu?keiti rankšluosčius kazdien?aš tai jau ir patalynę kas antra diena skalbiau kol gydėmės,visi apatiniai ir beveik visi viršutiniai rūbai buvo perskalbti doh.gif padirbau iš peties doh.gif  biggrin.gif bet stebuklų nesitikiu kazkaip doh.gif reikės į kokią VK gal pradėt lankytis.o tu dar man nepaskei kaip su tuo antibojitų atsparumo tyrimu,jis kainavo papildomai? g.gif kur tyriaisi? blush2.gif

Man nuo antibiotiku bloga nebuvo schmoll.gif Geriu tik Doksiciklina g.gif daugiau nieko schmoll.gif Mano gine sake, kad tai tik lytiskai plintanti lyga, todel jokiu patarimu del ranksluosciu ir patalines nedave g.gif O siaip, tai mes kas savaite keiciam juos. O trikotaza kasdien aisku smile.gif
Rasiau epie antibiotiku tyrima mirksiukas.gif Kad mums ji iskart padare, atskirai pati nieko neprasiau, papildomai nemokejau mirksiukas.gif Man tyre Chlomidija, Ureaplazma ir Mikoplazma, padare ta tyrima del antibiotiku, ir uz viska sumokejau 105 Lt. ax.gif Tyriaus Aids labolatorijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 26, 16:13)
Man nuo antibiotiku bloga nebuvo schmoll.gif  Geriu tik Doksiciklina g.gif daugiau nieko schmoll.gif  Mano gine sake, kad tai tik lytiskai plintanti lyga, todel jokiu patarimu del ranksluosciu ir patalines nedave g.gif  O siaip, tai mes kas savaite keiciam juos. O trikotaza kasdien aisku smile.gif
Rasiau epie antibiotiku tyrima mirksiukas.gif  Kad mums ji iskart padare, atskirai pati nieko neprasiau, papildomai nemokejau mirksiukas.gif  Man tyre Chlomidija, Ureaplazma ir Mikoplazma, padare ta tyrima del antibiotiku, ir uz viska sumokejau 105 Lt. ax.gif Tyriaus Aids labolatorijoje ax.gif

aciukas už atsakymą kaip suprantu jau pakartotiną blush2.gif matyt praleidusi būsiu.tai kiekviena ginė žiūrau vis kitaip sako doh.gif durdomas čia doh.gif nes man pirmoji ginė taip sakė kad tipo per buitį užsikrečiama o kita pas kurią buvau paskutinį kartą to nesakė,tai kiekvienas tas gydytojas matyt dar nuo savęs prideda,na žiūrėsim kaip čia bus,šiaip esu skaičiusi kazkuriame forume kad viena pora chlamidijas išsigydė su dosiciklinu thumbup.gif sekmės mums visoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 27, 10:47)
aciukas už atsakymą kaip suprantu jau pakartotiną blush2.gif matyt praleidusi būsiu.tai kiekviena ginė žiūrau vis kitaip sako doh.gif durdomas čia doh.gif nes man pirmoji ginė taip sakė kad tipo per buitį užsikrečiama o kita pas kurią buvau paskutinį kartą to nesakė,tai kiekvienas tas gydytojas matyt dar nuo savęs prideda,na žiūrėsim kaip čia bus,šiaip esu skaičiusi kazkuriame forume kad viena pora chlamidijas išsigydė su dosiciklinu thumbup.gif sekmės mums visoms rolleyes.gif

Taip, mergyt, sekmes mums visiems drinks_cheers.gif thumbup.gif Kad tik atstotu nu musu tos zarazos mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!

Norejau pasiklaust tu, kurios visokiu bakteriju tyrimus AIDS centre dare, ar ten reikalinga kokia registracija? Ar reikalingas gydytojo siuntimas? Ar galima tiesiog siaip bet kada nueit ir norimu tyrimu pasiprasyt?

O kaip manot, kokioj laboratorijoj Vilniuje tyrimai tiksliausi?

Dekui is anksto toms, kas brukstels atsakyma 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enibeni2 @ 2010 01 28, 19:46)
Sveikos, mergaites!

Norejau pasiklaust tu, kurios visokiu bakteriju tyrimus AIDS centre dare, ar ten reikalinga kokia registracija? Ar reikalingas gydytojo siuntimas? Ar galima tiesiog siaip bet kada nueit ir norimu tyrimu pasiprasyt?

O kaip manot, kokioj laboratorijoj Vilniuje tyrimai tiksliausi?
Dekui is anksto toms, kas brukstels atsakyma  4u.gif  smile.gif

Sveikute 4u.gif

Mano gine sake kad Aids centre daryti geriausia ir pigiausia, nes visos kitos ginekologijos klinikos veza ten tepinelius, ir dar uz tai +50 LT ima. Tai sako, geriau pati nuvaziuok mirksiukas.gif
Nei registracijos nei siuntimo nereikia, ten eiliu nera schmoll.gif Tik uzrasyk sau ant lapelio, kokiu tyrimu nori mirksiukas.gif Gali eiti bet kada, visomis darbo dienomis nuo 9 iki 13 ima tepineli, o rezultatas buvo po keliu dienu.
Dariausi 3 bakteriju tyrima ir jautruma antibiotikams, tai mokejau 105 Lt. mirksiukas.gif
Del kitu labolatoriju nieko negaliu pasakyt g.gif Pasitikiu savo gine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 29, 09:10)
Sveikute 4u.gif

Mano gine sake kad Aids centre daryti geriausia ir pigiausia, nes visos kitos ginekologijos klinikos veza ten tepinelius, ir dar uz tai +50 LT ima. Tai sako, geriau pati nuvaziuok mirksiukas.gif
Nei registracijos nei siuntimo nereikia, ten eiliu nera schmoll.gif Tik uzrasyk sau ant lapelio, kokiu tyrimu nori mirksiukas.gif Gali eiti bet kada, visomis darbo dienomis nuo 9 iki 13 ima tepineli, o rezultatas buvo po keliu dienu.
Dariausi 3 bakteriju tyrima ir jautruma antibiotikams, tai mokejau 105 Lt. mirksiukas.gif
Del kitu labolatoriju nieko negaliu pasakyt g.gif  Pasitikiu savo gine ax.gif

Dekui uz atsakyma smile.gif truputeli darbo laikas nepatogus, bet planuoju atostogu savaitele imt, tai reikės apsilankyt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 26, 15:19)
matyt stipresnins organizmas,o aš sirgus kepenų uždegimu tai man td prasčiau toleruoja antibijotikus,o kas dėl gleivių tai man bent jau atrodo kad jos būna per O dienas o kaip ten ištikro tai niekas nezino doh.gif o po kiek laiko liepė ginė tyrimus atieit pakartot ar išnyko bacilos?
kaip dėl laporaskopijos?apsisperndėt ar gal jau buvo? blush2.gif

tai tepinelis mano geras, jau du kartus dariau, paskutini kart pavasari praeita, tik kraujo tyrimai vis blogi tai nzn ka ir daryt o ir daktarai nezino schmoll.gif viena gin sake gali del saves pacios idomumo delei padaryt po puse metu ar daugiau unsure.gif kol kas dar nedariau, ar apskritai apsimoka pinigus leisti
o del lapar gin sake palaukiam iki kokios geguzes men ir tada bandysim imtis rimtai g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

jau uz keliu dienu turiu gauti chlamidiju, ureaplazmu ir mikoplazmu tyrimus. sakykit, o ten is rezultatu as suprasiu ar ju yra, ar ne? blush2.gif as dariausi sorpo, tai suprantu, kad bus kazkokie skaiciukai, o ne uzrasas rasta/nerasta
Atsakyti
Laba diena,perskaiciau apie jaunu merginu problemas,negalejima pastoti ir ivairias bacilas ,kurios veisiasi musu organizmuose ir nuo viso sito yra geru rezultatu vartojant tarptautinio coral club produktus,tai nuostabus produktai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetasanx @ 2010 01 30, 16:59)
tai tepinelis mano geras, jau du kartus dariau, paskutini kart pavasari praeita, tik kraujo tyrimai vis blogi tai nzn ka ir daryt o ir daktarai nezino schmoll.gif  viena gin sake gali del saves pacios idomumo delei padaryt po puse metu ar daugiau  unsure.gif  kol kas dar nedariau, ar apskritai apsimoka pinigus leisti
o del lapar gin sake palaukiam iki kokios geguzes men ir tada bandysim imtis rimtai g.gif

Sveikute!
Norėjau pasiklaust, o kodėl Tau kraujo tyrimus darė? Mano ginekologė kraujo tyrimų net nesiūlė, sakė, tiksliausi iš tepinėlio PGR metodu. O koks kraujo tyrimų tikslingumas? gal reikia ir tokių pasiprašyt? blink.gif smile.gif
Atsakyti