QUOTE(dijakicia @ 2010 01 20, 22:09)
Mums paske, kad vyrui tyrimai skausmingi, todel geriau, kad as daryciau
Idomu, o Aids labolatorijoje is vyro kraujo galetu nustatyti
Reiks pasidometi
zeroo7, o
jums dare prie tepinelio ir bacilu jautruma antibiotikams tyrima? nes pas mane atskiras lapukas dar yra, kokiems antibiotikams jautri, o kuriems ne
Pritariu, kad tuoj konsultuosiu nevaisingimo klausimais
nedarė
eksperimentuoja bl... su žmonėmis reikia gal 200lt duot ginei kad pradėtų nors tyrimus kaip žmonės imt ir vaistus išrašinėt,tai jei taip tai tada kiek už rimtesnius dalykus reikės pradėt litų duot
jau nervai ima
o tai papildomai reikėjo mokėti už tą jautrumo antibijotikams tyrimą?
kokiam čia mieste taip dirba normaliai daktarai?
QUOTE(peteliuske @ 2010 01 21, 10:32)
Sveikutes,
liepe mums pasitikrinti nuo tu chlamidiju, mikroplazmu ir ueroplazmu ar kaip ten jos. kiek skaitinejau, susidare tokia nuomone, kad dauguma juos darosi endemike. as pasiziurejau ju puslapyje kainas, ziuriu tikrai pigu, po 30lt, siryt pasiskambinau, sako geriau darytis tyrimus tuos geresnius PGR metodu, kurie jau dvigubai daugiau kainuoja. tai visai susibalamutijau, kur uz viska 90, o kur 180, bet aiskino man telefu endemike, kad jei randa, tada vis tiek liepia kartoti. nu zodziu, nesuprantu kokio man tyrimo reik dabar, ir dar daktarei neprisiskambinu. gal galit pasakyti, kokius jus ten darotes???? nes jei ta brangesni daryt, tai gaunasi tas pats kas VK ir tada iseina, kad veltui jo atsisakiau
kaip suprantu man daro tuos kur brangesnis jū nustatymo metodas,bandykit iešjotis kur "valdiškose" klinikose juos daro jei yra laboratorijos tai pigiau būna.
QUOTE(Krissti_ @ 2010 01 21, 10:52)
na as buvau pas gine santariskese jinai man dave siuntima chlamidijoms, mikroplazmoms ir ureopazlmoms, sake galiu darytis bet kur, nes visur mokama, as pasirinkau sorpo klinika, nes daro visa diena, kituose kiek skambinau dazniausiai iki 13 val., sumokejau uz siuos 3 tyrimus 157 lt. atsakymai po 2 dienu.
brangoka ir atsakymų ilgai laukti reikia,bet čia kaip kurioje klinikoje daraisi visur skirtingai man pvz chlamidijų tyrimas iš tepinėlio kainuoja 34 Lt ir atsakymas po gerų poros valandų,bet čia ligoninės laboratorijoje daro todėl pigiau ir greičiau