QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 15, 16:13)
šiaip tai jie silpnoki bet yra kam padeja ir jie,bet maza tikimybė kad iš pirmo karto išnyks,nes jie tikrai silpnoki daugiau uždegimams gydyto o čia yra rimta bacila ir šlykšti prikibusi mes gerem zanocin jau du kursus ir macmiror žvakutes aš naudojau kartu bet nepadejo ir kiek skaitau apie ta zanocin tai neradau kad chlamidijų gydymui tiktų o tikrai sažinigai darem viską,ir dezinfekavau daiktus visus bet... dabar išrašė kitokius dvejus vaistus man ir vyrui tik vieni abiems paskirti o kiti skirtingi kazkoki neturiu dabar receptų tai negaliu pasakyti pavadinimo jų, bet internete skaičiau apie juos tai parašyta kad chlamidijų gydymui skirti tai gal šie padės.
o nesakė ginekologė nieko apie tai kad laporaskopijos reikės?gal prisimenat kiekį kiek bacilų rado?pas mane pradžioje buvo apie 170 o antra kartą maziau trečia kartą darė pries dvi dienas ir jau 500 stebuklai kazkokie
o nesakė ginekologė nieko apie tai kad laporaskopijos reikės?gal prisimenat kiekį kiek bacilų rado?pas mane pradžioje buvo apie 170 o antra kartą maziau trečia kartą darė pries dvi dienas ir jau 500 stebuklai kazkokie
Laba, sakyk o koki tyrima darot judu su vyru, kraujo ar tepinelis? ir koks jeigu tepinelis?kiek laiko nuo vieno i kito tyrimo trunka?