Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 15, 16:13)
šiaip tai jie silpnoki bet yra kam padeja ir jie,bet maza tikimybė kad iš pirmo karto išnyks,nes jie tikrai silpnoki daugiau uždegimams gydyto o čia yra rimta bacila ir šlykšti prikibusi verysad.gif mes gerem zanocin jau du kursus ir macmiror žvakutes aš naudojau kartu bet nepadejo  doh.gif ir kiek skaitau apie ta zanocin tai neradau kad chlamidijų gydymui tiktų g.gif o tikrai sažinigai darem viską,ir dezinfekavau daiktus visus bet... verysad.gif dabar išrašė kitokius dvejus vaistus man  ir vyrui tik vieni abiems paskirti o kiti skirtingi kazkoki neturiu dabar receptų tai negaliu pasakyti pavadinimo jų, bet internete skaičiau apie juos tai parašyta kad chlamidijų gydymui skirti tai gal šie padės.
o nesakė ginekologė nieko apie tai kad laporaskopijos reikės?gal prisimenat kiekį kiek bacilų rado?pas mane pradžioje buvo apie 170 o antra kartą maziau trečia kartą darė pries dvi dienas ir jau 500  doh.gif stebuklai kazkokie doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Laba, sakyk o koki tyrima darot judu su vyru, kraujo ar tepinelis? ir koks jeigu tepinelis?kiek laiko nuo vieno i kito tyrimo trunka?
Atsakyti
man ginekologe tepineli paima tarpas kazkur du men su trupuciu,db maziausiai po menesio liepe ateiti,o kodel klausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 15, 16:13)
šiaip tai jie silpnoki bet yra kam padeja ir jie,bet maza tikimybė kad iš pirmo karto išnyks,nes jie tikrai silpnoki daugiau uždegimams gydyto o čia yra rimta bacila ir šlykšti prikibusi verysad.gif mes gerem zanocin jau du kursus ir macmiror žvakutes aš naudojau kartu bet nepadejo  doh.gif ir kiek skaitau apie ta zanocin tai neradau kad chlamidijų gydymui tiktų g.gif o tikrai sažinigai darem viską,ir dezinfekavau daiktus visus bet... verysad.gif dabar išrašė kitokius dvejus vaistus man  ir vyrui tik vieni abiems paskirti o kiti skirtingi kazkoki neturiu dabar receptų tai negaliu pasakyti pavadinimo jų, bet internete skaičiau apie juos tai parašyta kad chlamidijų gydymui skirti tai gal šie padės.
o nesakė ginekologė nieko apie tai kad laporaskopijos reikės?gal prisimenat kiekį kiek bacilų rado?pas mane pradžioje buvo apie 170 o antra kartą maziau trečia kartą darė pries dvi dienas ir jau 500  doh.gif stebuklai kazkokie doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ooo varge... verysad.gif net nezinojau, kad tai taip sunkiai naikinama verysad.gif
Gine sake, kad turi padeti sie antibiotikai, tai mes sau ramiai geriam ir tikejomes kad is pirmo karto pavyks issigydyti g.gif
Apie laporaskopija nieko neminejo schmoll.gif O kas tai yra? blush2.gif
Mes darem tyrimus Aids labolatorijoje, tai ten tik stampa uzdejo, kad rasta Chlamidija, o kiek, lygtais nera g.gif Dar paziuresiu vakare...
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 19, 08:16)
Ooo varge... verysad.gif net nezinojau, kad tai taip sunkiai naikinama verysad.gif
Gine sake, kad turi padeti sie antibiotikai, tai mes sau ramiai geriam ir tikejomes kad is pirmo karto pavyks issigydyti g.gif
Apie laporaskopija nieko neminejo schmoll.gif  O kas tai yra? blush2.gif
Mes darem tyrimus Aids labolatorijoje, tai ten tik stampa uzdejo, kad rasta Chlamidija, o kiek, lygtais nera g.gif Dar paziuresiu vakare...

tai nereiškia jei man nepasiseke iš pirmų kartų kad ir jums taip bus,viskas bus gerai negali visiems nesisekti,o kad čia didelis parazitas tai tikrai tiesa verysad.gif ,bet mes jį nugalėsim thumbup.gif laporaskopija kas yra galima pasiskaitinėti internete pilna info,aš nesijaučiu profė kolkas šioje srityje todėl nekomentuosiu blush2.gif žodžiu chlamidijos užakina kiaušintakius to paskeoje neina pastoti o laporaskopija tai operacija kurios metu pažiūri ar jie užakę ir jei kažką randa pašalina,kazkas panašaus ax.gif parašykit kaip seksis,kada einat tyrimų kartoti?
Atsakyti
chlamidijos užakina kiaušintakius to paskeoje neina pastoti o laporaskopija tai operacija kurios metu pažiūri ar jie užakę ir jei kažką randa pašalina,kazkas panašaus ax.gif parašykit kaip seksis,kada einat tyrimų kartoti?
[/quote]

Kad Chlamidijos trukdo pastoti, as jau suzinojau verysad.gif O del laporaskopijos, kazkaip nieko nezinojau g.gif bet mes su gine snekejom apie gimdos nuotrauka, kuri gali parodyti kokios bukles kiausintakiai g.gif tai gal gimdos nuotrauka kartu su laporaskopija daroma? ir mano gine kitaip pasake g.gif

dar sia savaite geriam antibiotikus, kita savaite liepe palaukt, o jau vasario pirmomis dienomis eisiu vel tyrtis ax.gif

Aciu uz palaikima 4u.gif Reikia man daugiau pasiskaitinet sia tema, nes ji pasirodo daug rimtesne, negu as maniau unsure.gif Ir tada neuzdavinesiu keistu klausimu mirksiukas.gif
Be to ir jums linkim kuo greiciau iveikti si parazitu parazita 4u.gif
Atsakyti
tam čia ir rašom kad galėtumėm kuo daugiau sužinoti ir kad būtų ko paklausti mirksiukas.gif
kiek skaičiau ir ginės sako kad reikia po gydymo maziausiai menesį palaukti tada kartoti tyrimus vėl,o kazkur skaičiau kad gimdos nuotrauka nįra tikslinga nes kas už kiaušintakių yra nematys plius darant laporaskopiją jei ka ras negero iškarto "pataisys" nereikės papildomos narkozės
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 19, 12:33)
tam čia ir rašom kad galėtumėm kuo daugiau sužinoti ir kad būtų ko paklausti mirksiukas.gif
kiek skaičiau ir ginės sako kad reikia po gydymo maziausiai menesį palaukti tada kartoti tyrimus vėl,o kazkur skaičiau kad gimdos nuotrauka nįra tikslinga nes kas už kiaušintakių yra nematys plius darant laporaskopiją  jei ka ras negero iškarto "pataisys" nereikės papildomos narkozės

Siaip mano gine labai miela ir kruopsti, bet ziuriu viska atvirksciai sako g.gif
Nes ir myletis nedraude, ir tyrimus po savaites jau daryt nusiunte g.gif
tai net nezinau g.gif gal neverta skubet pakartotinus tyrimus daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 19, 15:15)
Siaip mano gine labai miela ir kruopsti, bet ziuriu viska atvirksciai sako g.gif
Nes ir myletis nedraude, ir tyrimus po savaites jau daryt nusiunte g.gif
tai net nezinau g.gif gal neverta skubet pakartotinus tyrimus daryt g.gif

nežinau tikrai negaliu pasakyti,bet kad literatūra rašo kad bent po dviejų mėn reikia tirtis tai man ginė sako ateik kad nors mėnėsisi su trupučiu praeitų. aš prieš tai ėjau pas kitą ginę kuriai ir neatrodė baisi bėda šitos bacilos,bet... jei jos požiūris butu buves kitoks ir iškarto būtų stiprius vaistus ir konkrečiai tai bacilai gydyti būtų išrašiusi tai tikrai būčiau jau mama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 19, 16:55)
nežinau tikrai negaliu pasakyti,bet kad literatūra rašo kad bent po dviejų mėn reikia tirtis tai man ginė sako  ateik kad nors mėnėsisi su trupučiu praeitų. aš prieš tai ėjau pas kitą ginę kuriai ir neatrodė baisi bėda šitos bacilos,bet... jei jos požiūris butu buves kitoks ir iškarto būtų stiprius vaistus ir konkrečiai tai bacilai gydyti būtų išrašiusi tai tikrai būčiau jau mama  verysad.gif

Nuo vieno gydymo iki kito turi maziausiai 6 savaites praeiti, tas pats liecia ir partneri, nes jei jo netirs tai skaityk suniui ant uodegos ir vaistai ir gydymas schmoll.gif
man tai isvis anomalijos - tepinelis geras, bet uztat kraujo tyrimai blogi, ir daktarai tarpusavyje pesas ar kreipt demesio i ta krauja ar skaityti kad viskas ok unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetasanx @ 2010 01 19, 20:24)
Nuo vieno gydymo iki kito turi maziausiai 6 savaites praeiti, tas pats liecia ir partneri, nes jei jo netirs tai skaityk suniui ant uodegos ir vaistai ir gydymas schmoll.gif
man tai isvis anomalijos - tepinelis geras, bet uztat kraujo tyrimai blogi, ir daktarai tarpusavyje pesas ar kreipt demesio i ta krauja ar skaityti kad viskas ok unsure.gif

o man net nesako nieko apie partnerio tyrimą,kad gydomės abu tai taip tipo jei tu turi tai abu turit,tuo labaiu kad jos per buitį gali užsinešti,o kas dėl tarpo tarp gydymo tai pas mus jis buvo apie 8 ar net 10 savaičių, o po šito gydymosi tai tiek nelausiu eisiu po kokių 4-5 sav nes ir taip kiek laiko prarasta doh.gif jau ginė tik apie laporaskopiją svaigsta verysad.gif bet jei neras db bacilų tai dar bent du mėn pabandysim pastoti be nieko o jei nepavyks vaziuosim į VK,o kokiais vaistais jus gydė?man net iš kraujo netyrė tik tepinėlį ėmė g.gif bet chlamidijų yra kelių rūšių tai gl tos kurias kraujyje renda tai pastojimui neturi įtakos ai jau net nezinau pati doh.gif patapsim gydytojomis visos po šitų gydydymosi sensų lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 20, 09:29)
o man net nesako nieko apie partnerio tyrimą,kad gydomės abu tai taip tipo jei tu turi tai abu turit,tuo labaiu kad jos per buitį gali užsinešti,o kas dėl tarpo tarp gydymo tai pas mus jis buvo apie 8 ar net 10 savaičių, o po šito gydymosi tai tiek nelausiu eisiu po kokių 4-5 sav nes ir taip kiek laiko prarasta doh.gif jau ginė tik apie laporaskopiją svaigsta  verysad.gif bet jei neras db bacilų tai dar bent du mėn pabandysim pastoti be nieko o jei nepavyks vaziuosim į VK,o kokiais vaistais jus gydė?man net iš kraujo netyrė tik tepinėlį ėmė g.gif bet chlamidijų yra kelių rūšių tai gl tos kurias kraujyje renda tai pastojimui neturi įtakos ai jau net nezinau pati  doh.gif patapsim gydytojomis visos po šitų gydydymosi sensų lotuliukas.gif

man tai pasake kad jeigu tu cia viena tirsies tai jokios naudos,nes kiekvienas organizmas individualiai kovoja su tom bjaurybem, na ir ka maniskiui kraujas geras buvo, tai su tepineliu net nereikejo kankinti jo smile.gif o man vis blogas ir blogas unsure.gif tiesa tepinelis rodo kad ju nebera, gerem 1 kursa sumameda, o antra doxiciklina ir dar kazkokius, man zvakutes dar buvo
o chlamidijos yra pneumonija ir chlamidya, jos abi skirtingos yra ir tyrimas skirtingas, mus nuo chlamydia tyre tai manau jus taip pat, nes jo vaisinguma itakoja
o apie buiti tai ne viena gin man pasake kad cia nesamone,tokios zarazos TIK lytiniu keliu plinta doh.gif mano irgi viena gin jau ir siuntima parase laparoskopijai, tik kad as nesiryztu kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 20, 09:29)
o man net nesako nieko apie partnerio tyrimą,kad gydomės abu tai taip tipo jei tu turi tai abu turit,tuo labaiu kad jos per buitį gali užsinešti,o kas dėl tarpo tarp gydymo tai pas mus jis buvo apie 8 ar net 10 savaičių, o po šito gydymosi tai tiek nelausiu eisiu po kokių 4-5 sav nes ir taip kiek laiko prarasta doh.gif jau ginė tik apie laporaskopiją svaigsta  verysad.gif bet jei neras db bacilų tai dar bent du mėn pabandysim pastoti be nieko o jei nepavyks vaziuosim į VK,o kokiais vaistais jus gydė?man net iš kraujo netyrė tik tepinėlį ėmė g.gif bet chlamidijų yra kelių rūšių tai gl tos kurias kraujyje renda tai pastojimui neturi įtakos ai jau net nezinau pati  doh.gif patapsim gydytojomis visos po šitų gydydymosi sensų lotuliukas.gif

Mums paske, kad vyrui tyrimai skausmingi, todel geriau, kad as daryciau g.gif Idomu, o Aids labolatorijoje is vyro kraujo galetu nustatyti g.gif Reiks pasidometi g.gif
zeroo7, o jums dare prie tepinelio ir bacilu jautruma antibiotikams tyrima? nes pas mane atskiras lapukas dar yra, kokiems antibiotikams jautri, o kuriems ne g.gif
Pritariu, kad tuoj konsultuosiu nevaisingimo klausimais lotuliukas.gif
Atsakyti