Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

Vyturiukė, tikrai gali tureti itakos. Butu verta issitirti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2010 01 07, 18:21)
Vyturiukė, tikrai gali tureti itakos. Butu verta issitirti wink.gif

Gal žinai, kurią ciklo dieną reikėtų tirtis? Ar neturi reikšmės? Ten, kaip suprantu, tepinėlį ima?
Atsakyti
Man atrodo, kad nesvarbu ciklo diena, du kartus tyriausi, tai gydytojas nieko neminejo. Taip, tepineli paima ir viskas.
Atsakyti
Daugiau apie zarazas
http://209.85.129.13...G...=clnk&gl=lt
Jeigu atsidarys. Jei tiesiog www.medcentras.lt
Manau verta bent tiek zinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturiukė @ 2010 01 07, 15:38)
Merginos, ar tos ureaplazmos turi įtakos besikartojantiems pūslės uždegimams? Man vis kartojasi tos bėdos, o ureaplazmų niekada niekas netyrė.

Manau, kad gali įtakoti.Man pvz. tepinėlyje rado Klebsiella oxytoca, tai skaičiau, kad ši zaraza gali sukelti pūslės uždegimus.Teko gerti antibiotikus.
Atsakyti
Sveiki,
Turiu SORPO čekį 60lt, gal kam reikia kokių tyrimų pasidaryti, tai parduočiau pigiau, tyrimų paėmimas nieko nekainuos su čekiu, po tyrimų gausite 5procentų nuolaidų kortelę visoms procedūroms, visai savo šeimai. Jei ką rašykite į až.
Atsakyti
Gal žinote kiek dienų prieš darant tepinėlį negalima naudoti žvakučių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 01 12, 17:47)
Gal žinote kiek dienų prieš darant tepinėlį negalima naudoti žvakučių? g.gif

O kokias zvakutes naudoji?
Nes nesenai dariausi tepineli. Pataria ta diena nieko nenaudot mirksiukas.gif

Merginos, kurios gydetes nuo Chlamidiju, kiek laiko po gydymo jums patare saugotis? blush2.gif Klausiau savo gines, bet ji liepe nesisaugoti isvis g.gif O man kazkokia baime yra, kad pastosiu, ir vakeliui pasekmes nuo antibiotiku gali atsirasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 15, 12:03)

Merginos, kurios gydetes nuo Chlamidiju, kiek laiko po gydymo jums patare saugotis? blush2.gif  Klausiau savo gines, bet ji liepe nesisaugoti isvis g.gif  O man kazkokia baime yra, kad pastosiu, ir vakeliui pasekmes nuo antibiotiku gali atsirasti verysad.gif

kol gydaisi tai segalima smileysex.gif ta prasme kol geri vaistus o po to kai baigi tai nereikia saugotis nes jei gerdama vaistus taip darysi tai vel gali uzinesti vienam nuo kito ir neišsigydysit,as jau trecia karta šiand pradesiu gydytis jas tik jau šį kartą parašė daugiau vaistu ir normaliu nes ana gine tai rase nesamonigus kazkokius dar tiek laiko praradom ir pinigu doh.gif
kokius tau paskyre vaistukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroo7: 15 sausio 2010 - 12:59
QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 15, 13:53)
kol gydaisi tai  segalima  smileysex.gif ta prasme kol geri vaistus o po to kai baigi tai nereikia saugotis nes jei gerdama vaistus taip darysi tai vel gali uzinesti vienam nuo kito ir neišsigydysit,as jau trecia karta šiand pradesiu gydytis jas tik jau šį kartą parašė daugiau vaistu ir normaliu nes ana gine tai rase nesamonigus kazkokius dar tiek laiko praradom ir pinigu doh.gif
kokius tau paskyre vaistukus?

Mums paskyre Dotur100mg (Doxycyklinum) gerti 10 dienu po 2 tablietes smile.gif

O kokius jus geret ir kokius dabar gersit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 15, 13:03)

Žvakutės vadinasi Neoxene, naikina visokius mikrobus.
Na aš ir porą dienų prieš tepinėlį nieko nenaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(dijakicia @ 2010 01 15, 14:55)
Mums paskyre Dotur100mg (Doxycyklinum) gerti 10 dienu po 2 tablietes smile.gif

O kokius jus geret ir kokius dabar gersit? ax.gif

šiaip tai jie silpnoki bet yra kam padeja ir jie,bet maza tikimybė kad iš pirmo karto išnyks,nes jie tikrai silpnoki daugiau uždegimams gydyto o čia yra rimta bacila ir šlykšti prikibusi verysad.gif mes gerem zanocin jau du kursus ir macmiror žvakutes aš naudojau kartu bet nepadejo doh.gif ir kiek skaitau apie ta zanocin tai neradau kad chlamidijų gydymui tiktų g.gif o tikrai sažinigai darem viską,ir dezinfekavau daiktus visus bet... verysad.gif dabar išrašė kitokius dvejus vaistus man ir vyrui tik vieni abiems paskirti o kiti skirtingi kazkoki neturiu dabar receptų tai negaliu pasakyti pavadinimo jų, bet internete skaičiau apie juos tai parašyta kad chlamidijų gydymui skirti tai gal šie padės.
o nesakė ginekologė nieko apie tai kad laporaskopijos reikės?gal prisimenat kiekį kiek bacilų rado?pas mane pradžioje buvo apie 170 o antra kartą maziau trečia kartą darė pries dvi dienas ir jau 500 doh.gif stebuklai kazkokie doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti