Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(ruth24 @ 2009 12 16, 15:45)
Sveikutes 4u.gif senokai nelankiau jusu 4u.gif bet uztai atejau su keliom bedom iskart doh.gif chlamidijos, ureplazmos, mycoplazmos verysad.gif vos nenuvirtau nuo kedes, kai gine pasake doh.gif tiek del saves, tiek del vyro esu rami, kartu jau 5m.esame, tai persasi mintis, kad kazkuris pasigavome pries tai....rugpjuty dare laporoskopija, negimdinis buvo verysad.gif o dabar va dar zarazu pilna doh.gif gine israse Azitrox abiem su vyru, o man dar ir Clotrimazolio doh.gif
kaip manot, ar labai negerai, jei as gydytis pradesiu anksciau, nei vyras?jo nera Lietuvoj, bus tik po savaites...ar laukt jo, ir abiem kartu pradet antibiotikus gert?

Pasijutau lyg skaityciau apie save... doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Na pas mane tokios gausybes zarazu nera. Bet jau metus laiko neatsikratau Ureaplazmos verysad.gif Azitrox nepadejo man... Tai dabar po svenciu (nes per sventes noresis nors laselio kaledinio vynelio blush2.gif ) pradesiu gerti Doxycyclinum (Dotur). Tikiuosi bent jie pades smile.gif Sventines nuotaikos visoms smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ruth24 @ 2009 12 16, 14:45)
Sveikutes 4u.gif senokai nelankiau jusu 4u.gif bet uztai atejau su keliom bedom iskart doh.gif chlamidijos, ureplazmos, mycoplazmos verysad.gif vos nenuvirtau nuo kedes, kai gine pasake doh.gif tiek del saves, tiek del vyro esu rami, kartu jau 5m.esame, tai persasi mintis, kad kazkuris pasigavome pries tai....rugpjuty dare laporoskopija, negimdinis buvo verysad.gif o dabar va dar zarazu pilna doh.gif gine israse Azitrox abiem su vyru, o man dar ir Clotrimazolio doh.gif
kaip manot, ar labai negerai, jei as gydytis pradesiu anksciau, nei vyras?jo nera Lietuvoj, bus tik po savaites...ar laukt jo, ir abiem kartu pradet antibiotikus gert?

Kiek as supratau is savo gines reikia gerti kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Totorija: 23 gruodžio 2009 - 09:23
Sveikos,
niekaip nepavyksta pastoti cray.gif cray.gif cray.gif
jau nuo paauglystes turiu ivairiausiu problemu.tai nereguliarios menesines, tai cista operuota
pries savaite padare tepinelio tyrima, rado chlamidija doh.gif
abiems su vyru israse Azitrox, o man dar ir Macmiror zvakuciu
labai tikiuosi po poros menesiu darant pakartotini tyrima isgirsti gerus atsakymus yess.gif good.gif
tik labai pergyvenu ar pastosiu, ar gali buti jog butent chlamidijos mums trugde?
baigiu isproteti cray.gif
labai norime 2.gif
gal galite daugiau papasakoti apie laparoskopija?
kam ji atliekama, kiek kainuoja ir pan. bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2009 12 30, 01:25)
Sveikos,
niekaip nepavyksta pastoti cray.gif  cray.gif  cray.gif
jau nuo paauglystes turiu ivairiausiu problemu.tai nereguliarios menesines, tai cista operuota
pries savaite padare tepinelio tyrima, rado chlamidija doh.gif
abiems su vyru israse Azitrox, o man dar ir Macmiror zvakuciu
labai tikiuosi po poros menesiu darant pakartotini tyrima isgirsti gerus atsakymus yess.gif  good.gif
tik labai pergyvenu ar pastosiu, ar gali buti jog butent chlamidijos mums trugde?
labai norime  2.gif

sveika nesinervink nes tu ne viena man lygiai tas pats tik kad gydė zanocin tai jau antras kartas po gydymo kurso ir nujaučiu kad neišnyko jos ruošiuosi gerti doxicixlin nes daug kam jie padėjo,o laporaskopija tai nemokama jei valstybinėje įstaigoje darytų.
Atsakyti
QUOTE(ksem @ 2009 12 29, 23:25)
Sveikos,
labai norime  2.gif

Chlamidijas butina issigydyti pries pastojima,nes dazna persileidimu priezastis buna butent ta zaraza.
Laparoskopija daroma itariant endometrioze arba radus cista kurios neisnaikina vaistai.Laparoskopijos metu galima ivertinti ir kiausintakiu praeinamuma,ju bukle...Jei darysi neprivaciai nieko nekainuos,neskaitant vokeliu mirksiukas.gif
APIE LAPAROSKOPIJA gali pasiskaityti placiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike @ 2009 12 16, 22:53)
Nenoreciau sutikti. Pusantru metu niekaip neisejo pastoti, o kai atrado ureaplasmas, sugerem su vyru antibiotikus, palaukem kontrolinio tyrimo, kuris buvo jau neigiamas. Tada per sekanti cikla ir pastojau. Manau, kad tikrai buvo kaltos tos bakterijos. Ir issigydem.

Sveikinu 4u.gif kad taip Tavo žodžiai dievui į ausį.... g.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau šitą temutę ir sunerimau. Prieš du metus buvo man radę ureoplazmų , išgydėm per mėnesį. Baigėsi ir mano bėdos dėl pasikartojančios pienligės. Daugiau nė karto netyriau. Po metų buvau pasigavusi šlapimo takų uždegimuką ir po to man vis kartojosi jis. Apturėjau laparoskopiją. Daktarė vis paklausdavo dėl ureoplazmų, ar esu jas tyrusis, bet neskirdavo kartot tyrimo. Dabar jau kuris laikas ir su šlapimo takais ir su pienlige vargstu ir dar pastot negaliu jau 8 mėnesiai. Dėl savęs ir vyro esu tikra, jokių nuotykių per tą laiką nebuvo. Tai negi galėtų ji šiaip sau atsinaujinti. Ar gal tikimybė yra, kad kažkokiu būdu laparoskopijos metu užkrėtė. Imunitetas mano tikrai buvo labai pasilpęs ir stresų daug apturėjau ir kateterį statė į šlaplę, nes pati nusilengvint niekaip negalėjau. Gal išlindo vėl ta zaraza? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 02 sausio 2010 - 23:47
O Tu nepatingėk dar kartą pasidaryti tyrimą... Ureaplazma skaitosi lytiniu keliu plintanti infekcija, bet, tipo, gali plisti ir buitiškai... a galas ją žino g.gif
Pienligė gali būti nuo Candidas, nebūtinai nuo ureaplazmos. O jinai iš viso įkyrus dalykas... jeigu nusilpęs imunitetas, ir vėl atsinaujina.
Atsakyti
Na mergytes gal jau yra kuri atsikračiusi chlamidijų? ax.gif
Atsakyti
na aš tikimybę buitiškai užsikrėsti nebent ligoninėj turėjau, o šiaip nelabai, nes visad labai saugausi, svečių neturėjom, kad netyčia kas pasinaudotų rankšluosčiu ar pan. O vyras labai daug dirba, juo pasitikiu, nėra jokių neištikimybės požymių. Šiaip tikimybė yra , kad man kartojasi pienligė nuo geriamų hormoninių vaistų ( duphastono), dabar nebegersiu jau jų, tai gal stabilizuosis situacija.
Atsakyti
Glamour, butinai kartok uareplazmu tyrima, jos gali but pas tave atsinaujinusios, gal buvo pilnai neisgydytos. Kaip gydeisi pirma karta ir gerei antibiotikus, tai po kiek laiko kartojai tyrima?
Atsakyti
Merginos, ar tos ureaplazmos turi įtakos besikartojantiems pūslės uždegimams? Man vis kartojasi tos bėdos, o ureaplazmų niekada niekas netyrė.
Atsakyti