Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 15, 13:33)
wub.gif sveikinu,o tai IUI reikėjo dėl jų žalos ar dėl kitų priežasčių? g.gif

matau kitoms uždegimai ir pan nuo jų o man kaip ir nebuvę gyvenime uždegimo g.gif tik šlapimo pūslės tai ir vakar dar gėriau vaistus nes vis užeina o gimdos ar kiaušidžių uždegimo tai nebuvę,bet pastoti neina,nesuprantu su logika prasilenkia man tai jei chlamidijų yra bet jos neužakinę nieko tai gali pastoti pagal gydytojų straipsnius  internete nes rašo kad  nestuke.gif gydo jas tai jei ji pastojo jų turėdama tai vadinasi galima pastoti jei jos neužakinę, o jei turi ir užakinę tai nepastoji td?nesuprantu aš doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

dėl kitų priežąsčių ax.gif
o aš kažkur skaičiau, kad pastojus, gimdymo metu galima kažkaip perduoti leliukui, kas irgi paskui gali pridaryti bėdų g.gif
Atsakyti
ir aš skaičiau bet tada vadinasi kad gali pastoti jų turint g.gif arba nebent jei nestuke.gif jomis užsikrečia g.gif na kazkas čia g.gif matyt iki galo neprieita prie vieningos nuomonės
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif senokai nelankiau jusu 4u.gif bet uztai atejau su keliom bedom iskart doh.gif chlamidijos, ureplazmos, mycoplazmos verysad.gif vos nenuvirtau nuo kedes, kai gine pasake doh.gif tiek del saves, tiek del vyro esu rami, kartu jau 5m.esame, tai persasi mintis, kad kazkuris pasigavome pries tai....rugpjuty dare laporoskopija, negimdinis buvo verysad.gif o dabar va dar zarazu pilna doh.gif gine israse Azitrox abiem su vyru, o man dar ir Clotrimazolio doh.gif
kaip manot, ar labai negerai, jei as gydytis pradesiu anksciau, nei vyras?jo nera Lietuvoj, bus tik po savaites...ar laukt jo, ir abiem kartu pradet antibiotikus gert?
Atsakyti
QUOTE(ruth24 @ 2009 12 16, 15:45)
Sveikutes 4u.gif senokai nelankiau jusu 4u.gif bet uztai atejau su keliom bedom iskart doh.gif chlamidijos, ureplazmos, mycoplazmos verysad.gif vos nenuvirtau nuo kedes, kai gine pasake doh.gif tiek del saves, tiek del vyro esu rami, kartu jau 5m.esame, tai persasi mintis, kad kazkuris pasigavome pries tai....rugpjuty dare laporoskopija, negimdinis buvo verysad.gif o dabar va dar zarazu pilna doh.gif gine israse Azitrox abiem su vyru, o man dar ir Clotrimazolio doh.gif
kaip manot, ar labai negerai, jei as gydytis pradesiu anksciau, nei vyras?jo nera Lietuvoj, bus tik po savaites...ar laukt jo, ir abiem kartu pradet antibiotikus gert?

4u.gif na aš tai laukčiau ir kartu pradėčiau nes kad neužsineštumėt vienas nuo kito per buitį ar pan kad jokių abejonių neliktų ax.gif sekmės
Atsakyti
aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2009 12 10, 14:27)
(apie ureaplasmas)
Medicinos centras reklamuoja tyrimą, o nuėjus jų pačių gydytoja vos ne sukioja pirštą prie smilkinio - ko čia ieškai, nieko nekenkia, gyvena organizme pas visus ir neįmanoma išnaikinti  g.gif Susitartų tie daktarai tarpusavy  bebe.gif

Nenoreciau sutikti. Pusantru metu niekaip neisejo pastoti, o kai atrado ureaplasmas, sugerem su vyru antibiotikus, palaukem kontrolinio tyrimo, kuris buvo jau neigiamas. Tada per sekanti cikla ir pastojau. Manau, kad tikrai buvo kaltos tos bakterijos. Ir issigydem.
Atsakyti
QUOTE(mergelike @ 2009 12 16, 22:53)
Nenoreciau sutikti. Pusantru metu niekaip neisejo pastoti, o kai atrado ureaplasmas, sugerem su vyru antibiotikus, palaukem kontrolinio tyrimo, kuris buvo jau neigiamas. Tada per sekanti cikla ir pastojau. Manau, kad tikrai buvo kaltos tos bakterijos. Ir issigydem.

wub.gif Kaip smagu girdeti, kad rezultas nestuke.gif Gal galetum pasakyt, kokius vaistus naudojai ir kada dareis kontrolini tyrima? Ar nereikejo laukti keliu menesiu kol organizmas atsistatys po antibiotiku? 4u.gif
Atsakyti
mergelike, po kiek laiko po antibiotiku sugerimo dareisi pakartotini tyrima?
Is anksto dekoju uz atsakyma wink.gif
Atsakyti
Gydytoja buvo israsiusi Doxiciklino (Doxitin pavadinimu) po 100mg ryte ir vakare lygtais 10 dienu, bet gerai neprisimenu. Taip pat gerem Nistatina, kad geriant antibiotikus neatsirastu grybelis. Ir "gerasias bakterijas". Pakartotini tyrima daremes po poros menesiu. Ureaplasmos nebebuvo.
Tada gydytoja dar pasiule bandyti pastoti arba dar pasidaryti gimdos nuotrauka. Kadangi nebenorejom laukti, tai pasidariau nuotrauka. Viska rode gerai. Ir atejus kitam ciklui - pastojau thumbup.gif
Atsakyti
mergelike, kokia sauni tavo istorija smile.gif

Man irgi Doxitin buvo israse, 10 dienu geriau, po dvi tab. tai zodziu viskas aisku, reikia man dar viena menesi palaukti ir tuomet pakartoti tyrima. Dekui labai uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2009 12 19, 16:45)
mergelike, kokia sauni tavo istorija smile.gif

Man irgi Doxitin buvo israse, 10 dienu geriau, po dvi tab. tai zodziu viskas aisku, reikia man dar viena menesi palaukti ir tuomet pakartoti tyrima. Dekui labai uz atsakyma smile.gif

Ner uz ka smile.gif Linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif

P.S. O vyras irgi gere antibiotikus? Manau tai svarbu, nes jei viena gerei, tai paskui vel nuo vyro gali uzsikresti. Abu turit issigydyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergelike: 19 gruodžio 2009 - 15:14
mergelike, gerem abu. Vyra dabar maitinu vitaminais, kad grikiukai atsistatytu.
Atsakyti