Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

Gal kausymas ne i tema, bet kankina vienas dalykas, ar jus suzinojusios, kad pas jus rasta ureaplasma neitarinejot savo vyro neistikimybe? aisku jei pacios istikimos buvot.
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2009 12 09, 22:11)
Gal kausymas ne i tema, bet kankina vienas dalykas, ar jus suzinojusios, kad pas jus rasta ureaplasma neitarinejot savo vyro neistikimybe? aisku jei pacios istikimos buvot.

Ureaplazmą gali turėti ilgai ilgai, ir nebus jokių požymių. Taip kad nusiramink irnesakyk.gif
Gal jinai 10 metų sėdėjo viduj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 10 gruodžio 2009 - 12:05
QUOTE(mergelike @ 2009 10 29, 09:29)
Trukdo pastoti.
Citata is puslapio  http://www.medcentra...nid.307,print.1
Ureaplasma urealyticum sukelia lytinių takų infekcijas, kurių klinika ne visuomet pasireiškia ryškiais simptomais, tačiau gali sukelti įvairias komplikacijas, tokias kaip moterų mažojo dubens uždegimas ir nevaisingumas bei vyrų uretritas ir prostatitas.
Todel butina gydyti. Nors ir maziau, bet jos gali itakoti saaugu atsiradima, kas taip pat sunkina tikimybe pastoti.

Medicinos centras reklamuoja tyrimą, o nuėjus jų pačių gydytoja vos ne sukioja pirštą prie smilkinio - ko čia ieškai, nieko nekenkia, gyvena organizme pas visus ir neįmanoma išnaikinti g.gif Susitartų tie daktarai tarpusavy bebe.gif
Atsakyti
Gal kuriai iš tepinėlio paaiškėjo Klebsiella oxytoca?Ar sunkiai įveikiama ši zaraza? g.gif
Atsakyti
gal kuri esate turėję problemų dėl pastojimo ir rado chlamidijų kaip sekėsi papasakokite 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kuri patarsit 4u.gif Planuojam mazyli, issityrem del zarazu: ureaplazma - teigiamas. Gydymui israse nuo 1 ciklo dienos Sumamed 500 mg viso 6 tabletytes (3 V ir 3 man). Tik nieko nepaminejo apie sio menesio planavima ax.gif , o man tuo momentu neatejo i galva paklausti doh.gif . Ar si menesi praleisti organizmui atsistatyt ar galima ir toliau planuot?
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 14, 09:57)
gal kuri esate turėję problemų dėl pastojimo ir rado chlamidijų kaip sekėsi papasakokite 4u.gif  ax.gif

Labas, turiu po siai dienai problemu su pastojumu nors po 2metu gydymo chlamidiju tepinelyje neberanda... g.gif vis rasdavo ir rasdavo ju kiek tu antibiotiku prigerta ne tas zodis...o rezultato kaip jau sakiau nera - paskutine stotele liko laparoskopija schmoll.gif gydytoja irgi daug vilciu neduoda nes del tu nelemtuju vis uzdegimai kartojosi ir tebesikartoja- va vel siandien parejau is gines su bakterine vaginoze..tikekimes tavo atveju baigsis geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Oliunia @ 2009 12 14, 21:32)
Sveikutes. Gal kuri patarsit  4u.gif Planuojam mazyli, issityrem del zarazu: ureaplazma - teigiamas. Gydymui israse nuo 1 ciklo dienos Sumamed 500 mg viso 6 tabletytes (3 V ir 3 man). Tik nieko nepaminejo apie sio menesio planavima  ax.gif , o man tuo momentu neatejo i galva paklausti  doh.gif . Ar si menesi praleisti organizmui atsistatyt ar galima ir toliau planuot?

labas, nejuokauk su planavimu - sumamedas labai ilgai organizme islieka - kauluose netgi iki metu laiko blink.gif taip bent jau si men saugokis mirksiukas.gif
ir siaip patariama arba visai nesimylet kol gydymas yra del zarazu arba bent jau su prezervatyvu, taip kart pirma isiaiskink ar tikrai pasveikai ir tada sekmes planuojant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetasanx @ 2009 12 14, 22:19)
labas, nejuokauk su planavimu - sumamedas labai ilgai organizme islieka - kauluose netgi iki metu laiko blink.gif  taip bent jau si men saugokis  mirksiukas.gif
ir siaip patariama arba visai nesimylet kol gydymas yra del zarazu arba bent jau su prezervatyvu, taip kart pirma isiaiskink ar tikrai pasveikai ir tada sekmes planuojant smile.gif

Aciu labai uz informacija, pasiskambinsiu siandien gydytojai ir galutinai viska issiaiskinsiu.
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 14, 08:57)
gal kuri esate turėję problemų dėl pastojimo ir rado chlamidijų kaip sekėsi papasakokite 4u.gif  ax.gif

man buvo radę šito "gėrio", tada padarė laparoskopiją, kad patikrinti kiaušintakius, bet ten viskas buvo tvarkoje. Pastojau iš 2IUI ir šiuo metu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 12 15, 13:55)
man buvo radę šito "gėrio", tada padarė laparoskopiją, kad patikrinti kiaušintakius, bet ten viskas buvo tvarkoje. Pastojau iš 2IUI ir šiuo metu  nestuke.gif

wub.gif sveikinu,o tai IUI reikėjo dėl jų žalos ar dėl kitų priežasčių? g.gif

matau kitoms uždegimai ir pan nuo jų o man kaip ir nebuvę gyvenime uždegimo g.gif tik šlapimo pūslės tai ir vakar dar gėriau vaistus nes vis užeina o gimdos ar kiaušidžių uždegimo tai nebuvę,bet pastoti neina,nesuprantu su logika prasilenkia man tai jei chlamidijų yra bet jos neužakinę nieko tai gali pastoti pagal gydytojų straipsnius internete nes rašo kad nestuke.gif gydo jas tai jei ji pastojo jų turėdama tai vadinasi galima pastoti jei jos neužakinę, o jei turi ir užakinę tai nepastoji td?nesuprantu aš doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 12 15, 14:33)
wub.gif sveikinu,o tai IUI reikėjo dėl jų žalos ar dėl kitų priežasčių? g.gif

matau kitoms uždegimai ir pan nuo jų o man kaip ir nebuvę gyvenime uždegimo g.gif tik šlapimo pūslės tai ir vakar dar gėriau vaistus nes vis užeina o gimdos ar kiaušidžių uždegimo tai nebuvę,bet pastoti neina,nesuprantu su logika prasilenkia man tai jei chlamidijų yra bet jos neužakinę nieko tai gali pastoti pagal gydytojų straipsnius  internete nes rašo kad  nestuke.gif gydo jas tai jei ji pastojo jų turėdama tai vadinasi galima pastoti jei jos neužakinę, o jei turi ir užakinę tai nepastoji td?nesuprantu aš doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

g.gif cia gal kiekvienai savaip - man ju nors ir neberanda bet vis dar gadina gyvenima...o gydytojai patys gerai nezino kaip cia,visi su savo nuomonem kurios deja skiriasi - vieni sako kad neimanoma pastot jei turi chlamidiju kiti sako jog imanoma... g.gif as kazkodel manau kad neimanoma - bent jau mano atvejas toks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetasanx @ 2009 12 16, 01:08)
g.gif  cia gal kiekvienai savaip - man ju nors ir neberanda bet vis dar gadina gyvenima...o gydytojai patys gerai nezino kaip cia,visi su savo nuomonem kurios deja skiriasi - vieni sako kad neimanoma pastot jei turi chlamidiju kiti sako jog imanoma... g.gif  as kazkodel manau kad neimanoma - bent jau mano atvejas toks verysad.gif

verysad.gif tai matyt kad neįmanoma nes ir aš dėl jų nepastoju arba dėl jų "darbų" jau padarytų,na bus matyt tikėkimės kad viskas bus ok mirksiukas.gif tai tu laporaskopijos lauki jau?
Atsakyti