Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(Svajone123 @ 2009 11 18, 12:35)
Merginos, man reikia jusu patarimo  verysad.gif  Pas mane buvo rade ureaplasmu, kartu su vyru gerem doxiciklina 10 dienu po dvi tabletes i diena, pirmadieni jau sugerem paskutines tabletes ir as pradejau jausti lyg ir deginima ir perstejima makstyje, jis nera labai didelis, bet as siek tiek jauciu. Ka daryt? Gal kokiu zvakuciu nusipirkti, ar bandyt pagerti geruju bakteriju, nes as itariu, kad man visgi bus isvare visas gerasias baketerijas ir del to jauciu tokius pojucius. Patarkit  verysad.gif

Ecocillin - tai geruju bakteriju zvakutes, man gine jas dazniausiai skiria 4u.gif
Pabandyk ir tu nusipirkti, jos tikrai nepakenks.
O po antibijotiku kurso, man dar skyre kazkokia tablete nuo grybelio.
Siaip dar geriu Candy Lact (ten irgi gerosios bakterijos).
Atsakyti
Mergyte_82, aciu uz patarima, lekiu i vaistine nusipirkti. Blyn dabar taip neramu, vakar su SB turejom santykius, kazin nebusiu ir jam pakenkus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2009 11 18, 12:52)
Mergyte_82, aciu uz patarima, lekiu i vaistine nusipirkti. Blyn dabar taip neramu, vakar su SB turejom santykius, kazin nebusiu ir jam pakenkus sad.gif

Bet zinok nepigios tos zvakutes, tiksliai nepamenu, bet man rodos apie 40 lt kainuoja.
Gal vaistineje ir ka nors pigiau pasiulys g.gif
Atsakyti
Aha pasiziurejau internete, kad apie 40 lt. kainuoja, nu pasitarsiu dar su vaistininke, svarbu tik kad padetu, bijau, kad nepradetu dar smarkiau tie pojuciai jaustis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2009 11 18, 13:02)
Aha pasiziurejau internete, kad apie 40 lt. kainuoja, nu pasitarsiu dar su vaistininke, svarbu tik kad padetu, bijau, kad nepradetu dar smarkiau tie pojuciai jaustis sad.gif

O tau tik persti/niezti?
O kaip su isskyromis? Ar nepagausejo ju, kokia spalva/konsistencija?
Jei su isskyromis viskas gerai, tai labai nevertetu nerimauti. O jei jauti, kad ten labai labai sausa, tai zinoma, isidek zvakuciu, jos sutepa ir turi daug geru savybiu smile.gif
O tai gine tau nieko nesake, kad po antibijotiku kurso reikia ir priesgrybeliniu preparatu pavartoti?
Atsakyti
Mergyte_82, uz tat kad nieko nesake sad.gif Normaliai prisiskambinti neina jiems (rygoje as tyrimus dariausi ir jiem man paskyre gydyma).
Su isskyrom tai viskas normaliai, man toks jausmas kad lyg kazkiek kaistu ir perstetu, bet sausumo tai nesijaucia ir nu tikrai labai labai jau nedaug, bet va kaip tik pajauciau negerumus ir sustresavau, kad koks grybelis neisimestu. Bet man dabar dar apmazejo tas jausmas, tai susilaikiau ir nebestojau i vaistine, jeigu ryt is ryto vel pajausiu, tai visgi gal reikia tu geruju bakteriju nusipirkti, net nebezinau ka daryt sad.gif
Atsakyti
mergaitės, mand arė chlamydijų tyrimą, bet vis dar ats laukiu. MV darė spermos pasėlį, rado stafilokoką, dabar geria antibiotikus. Iškilo man klausimas, jeigu jam rado tik šią bakteriją, tai vadinasi chlamydijų jis neturi, ar spermos pasėlyje jų ir neieško? tokiu atveju gal ir man neras jų, nes kiek žinau jeigu vienas partneris turėtų chlamydijų tai ir kitas? g.gif
Atsakyti
Dovilyte, mano vyrui dėl chlamidijų darė tepinėlį, bet gali būti, kad ir iš spermos pasėlio daro tą tyrimą, priklauso ir nuo laboratorijos.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 11 19, 16:20)
Dovilyte, mano vyrui dėl chlamidijų darė tepinėlį, bet gali būti, kad ir iš spermos pasėlio daro tą tyrimą, priklauso ir nuo laboratorijos.

Jam BAK'e darė, tai ir kilo man toks klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 19, 16:23)
Jam BAK'e darė, tai ir kilo man toks klausimas smile.gif

As manau, kad spermos paselis neparodo, ar vyras turi chlamidiju.
Tai yra irgi tepinelis, kuris daromas vyrams.
Pirmiausia chlamidijas tiria moteris, jei pas jas randa, tada manau ir vyrus istiria smile.gif
Issiaiskink savo atsakyma ir bus viskas ciki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 11 19, 16:27)
As manau, kad spermos paselis neparodo, ar vyras turi chlamidiju.
Tai yra irgi tepinelis, kuris daromas vyrams.
Pirmiausia chlamidijas tiria moteris, jei pas jas randa, tada manau ir vyrus istiria smile.gif
Issiaiskink savo atsakyma ir bus viskas ciki  smile.gif

pas mane nerado thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 11 19, 17:45)
pas mane nerado  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti