Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

biggrin.gif dekui merginos 4u.gif
butinai skambinsiu daktarei ir zesiu ka siulys ji
Atsakyti
teisingai biggrin.gif

QUOTE(kristutex @ 2007 11 09, 12:53)
Isdrysiu pareklamuoti EcoVag kapsules  blush2.gif , .....

Tik nepamirskite pasitarti su gydytoju ar vaistininku  mirksiukas.gif

Atsakyti
na va pasiskmabinau daktarei, sake nieko tokio, IUI nekliutis, bet reikia panaudoti kazkokias zvakutes, KLOTRIMAZOLIS.. g.gif bet nebepasake kiek ilgai ir po kiek ir t.t. tikiuosi sia info vaistininke suteiks.. ar kuri naudojote?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 11 09, 14:09)
na va pasiskmabinau  daktarei,  sake nieko  tokio,  IUI nekliutis,  bet reikia panaudoti  kazkokias zvakutes,  KLOTRIMAZOLIS..  g.gif  bet nebepasake  kiek ilgai ir po kiek  ir t.t. tikiuosi  sia info  vaistininke suteiks.. ar kuri  naudojote?
g.gif

Stai nuoroda apie si vaista http://www.100metu.l...es/clotrimazole
mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif man kazkaip neatidaro sios sveteines.. paieskosiu kitur
dekui 4u.gif
Atsakyti
O man dare chlamidiju tyrima ir jame ju rado. doh.gif Tai reikes vaziuoti pas daktara israsys vaistu. bigsmile.gif Metai nepastojimas ir internete paskaiciau, kad gali buti nuo ju nevaisingumas.Ar buvote kas susidure su chlamidijom? Reikia saugotis svetimu tuoletu, ten mes visas bacilas pasigaunam blush2.gif
Atsakyti
Dariausi chlamidiju tyrima ir ju rado. doh.gif Internete paskaiciau, kad nuo to gali buti nevaisingumas. doh.gif Ir uzakti kiausides. doh.gif Ziurint kiek laiko jos turbut yra. Ar buvote kas nors su siom bacilom susidure? Kaip sekesi gydytis, kokie rezultatai?
P.S siomis bacilomis galima uzsikresti naudojantis svetimais tuoletais doh.gif
Atsakyti
Nu šiaip tai chlamidiozė lytiniu keliu plintanti liga, tad nemanau, kad wc čia kažkuo dėti blush2.gif

Chlamidiozė – lytiškai plintanti liga, kurią sukelia į bakterijas panašūs organizmai chlamidijos. Ja užsikrečiama per lytinius santykius. Serganti motina gimdydama gali užkrėsti kūdikį, kuris dėl šios ligos gali susirgti plaučių bei akių uždegimu.

Chlamidiozė yra labiausiai paplitusi lytiškai plintanti liga. Tai intraląstelinis mikroorganizmas, pažeidžiantis cilindrinį uretros, gimdos kaklelio kanalo, gimdos ir kiaušintakių gleivinės ar mažojo dubens pilvaplėvės epitelį. Ji lengvai plinta, nes dažnai nesukelia jokių simptomų. Todėl vadinama “tyliąja” ar “besimptome”. Chlamidijos – mikroorganizmai savo morfologija artimi bakterijoms, o parazitavimo būdu – virusams.. tai intraląsteliniai parazitai, turintys DNR ir RNR. Jos neturi savo energetinės sitemos, todėl dar vadinamos energetiniais parazitais.
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 11 06, 12:20)
Turiu toki galvos skausma ax.gif
Ryt guluosi i ligonine laparaskopijai, bet pastebejau paskutiniu metu, kad kazkaip pas mane padaugejo isskyru ir kartais lyg kvapas atsiranda  blush2.gif  Gal kad neseniai geriau antibiotikus g.gif
Gyd pries menesi tikrino, tai nieko nesake, kad kas blogai butu, bet dabar tikrai nera taip, kaip kad visada budavo.
Tai noriu paklausti patarimo, gal man kokia zvakute vienkartine nusipirkti ir siandien sunaudoti? g.gif Gal ka rekomenduotumet? O gal is vis nieko nedaryti g.gif  Bet pries laparaskopija norisi, kad viskas tvarkoj ten butu smile.gif

Kaip pavyko laparaskopija?Gal kokiu ngeru naujienu turi?
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2007 11 15, 01:27)
Kaip pavyko laparaskopija?Gal kokiu ngeru naujienu turi?

Viskas thumbup.gif su ta laparaskopija, viskas gerai pas mane.
O del to savo galvos skausmo, apie kuri rasiau, tai issisprende labai puikiai. Is vakaro atsiguliau i ligonine, tai dar pasakiau gyd apie tuos savo nuogastavimus, tai liepe nusipirkti zvakute, kur nuo vienos viskas praeina ir is vakaro isideti. smile.gif Dar ir anotacijoje buvo parasyta, kad tinka pries ginek. operacijas profilaktiskai smile.gif
tai ramu paskui buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 11 15, 00:14)
Nu šiaip tai chlamidiozė lytiniu keliu plintanti liga, tad nemanau, kad wc čia kažkuo dėti  blush2.gif

Chlamidiozė – lytiškai plintanti liga, kurią sukelia į bakterijas panašūs organizmai chlamidijos. Ja užsikrečiama per lytinius santykius. Serganti motina gimdydama gali užkrėsti kūdikį, kuris dėl šios ligos gali susirgti plaučių bei akių uždegimu.

Chlamidiozė yra labiausiai paplitusi lytiškai plintanti liga. Tai intraląstelinis mikroorganizmas, pažeidžiantis cilindrinį uretros, gimdos kaklelio kanalo, gimdos ir kiaušintakių gleivinės ar mažojo dubens pilvaplėvės epitelį. Ji lengvai plinta, nes dažnai nesukelia jokių simptomų. Todėl vadinama “tyliąja” ar “besimptome”. Chlamidijos – mikroorganizmai savo morfologija artimi bakterijoms, o parazitavimo būdu – virusams.. tai intraląsteliniai parazitai, turintys DNR ir RNR. Jos neturi savo energetinės sitemos, todėl dar vadinamos energetiniais parazitais.

Suprantu, kad lytiskai plintanti liga. Bet kodel parasyta, kad vaikas sia liga gali pasigauti gulint toje pacioje lovoje ar naudojantis tuo paciu tuoletu kaip ir tevai. Norit pasakyti, kad butinai turejo buti neistikimybe, kad sia liga pasigauti. g.gif
Atsakyti
kaip man aiskino mano gydytoja, clamidijas gali tureit ilga laiko tarpa ir jos suaktyveti gali ne is karto. taigi. jei pries savo vyra turejai kita partneri o jis tave uzkrete chlamidijom, o tu nezinojai ir nieko naujautei, nes pozymiu beveik nejauti jog jas turi, taigi si bacila savo 'darba' gali pradeti dirbti ne is karto , t.y. ja suaktyvinti gali pasaliniai veiskniai .... taigi nepulk itarineti vyro neistikimybe...
Atsakyti