QUOTE(Siela_01 @ 2009 11 10, 18:26)
po kelių savaičių per anksti
man liepė ateiti po 2-3 mėn. (man smulkiai išaiškino kodėl taip ilgai reikia laukti, bet dabar jau nebeatsimenu
) Beje, aš irgi šitą antibijotiką gėriau, ir po pakartotinio patikrinimo jau neberado jos. Tik dar reikėtų žinoti (jeigu gyd to neminėjo), kad chlamidijos yra linkusios pridaryti bėdos kiaušintakiuose
A, aisku, aciu uz informacija
o apie chlamidiju sukeliamas bedas gydytoja nlb minejo, bet prisiskaiciau internete
ir apie galimas bedas su kiausintakiais skaiciau, bet ka jau as dabar bepadarysiu
o gal galima kazka? tiesiog saziningai vaistukus geriau ir saziningai tikrintis eisiu
ir is visos duseles geriausio tikesiuos
o kaip tau? niekam tos zarazos nepakenke?
O mano situacija tai isvis kurioziska
per visa savo gyvenima turejau ir tebeturiu viena vieninteli, jis man pirmas, i kaire nejau ir se tau, is kazkur chlamidija. Net issiziojau suzinojus
tada uzsiutau, nusiunciau saviski tirtis (nors siaip pasitikiu visiskai, bet kai tokie tyrimai...
). na va, jis vaistu negeres nuejo, pasitikrino ir parnesa man zinia, kad sveikas visiskai, jokiu zarazu
aisku, dziugu, bet kaip paiskint, is kur pas mane ta zaraza? kiek kur skaiciau, tai visi ginekologai sako, kad si zaraza tik lytiniu keliu plinta. Zodziu, nieko nesuprantu
bet gydaus