Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(enibeni2 @ 2009 11 09, 19:14)
Dekui  smile.gif na va, vaistukus sugeriau, reiks eit tikrintis po keliu savaiciu ir tiketis, kad pavyks tas zarazas greitai pribaigt  smile.gif

po kelių savaičių per anksti g.gif man liepė ateiti po 2-3 mėn. (man smulkiai išaiškino kodėl taip ilgai reikia laukti, bet dabar jau nebeatsimenu blush2.gif ) Beje, aš irgi šitą antibijotiką gėriau, ir po pakartotinio patikrinimo jau neberado jos. Tik dar reikėtų žinoti (jeigu gyd to neminėjo), kad chlamidijos yra linkusios pridaryti bėdos kiaušintakiuose unsure.gif
Atsakyti
Kaip tik norejau klausti, po kiek laiko sugerus antibiotiku kursa geriausiai pakartoti tyrima, ir ziuriu Siela_01 raso, kad po 2-3 menesiu. Man kazkaip gydytojas neminejo butent po kurio laiko geriausiai pakartoti tyrima, tik pasake, kad sugerus antibiotiku kursa, atvaziuoti pakartotinam tyrimui, dabar jau susimaisiau ir nebezinau ka daryt, visgi gal gydytojui reiktu pasiskambinti...?
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 11 10, 18:26)
po kelių savaičių per anksti g.gif man liepė ateiti po 2-3 mėn. (man smulkiai išaiškino kodėl taip ilgai reikia laukti, bet dabar jau nebeatsimenu blush2.gif ) Beje, aš irgi šitą antibijotiką gėriau, ir po pakartotinio patikrinimo jau neberado jos. Tik dar reikėtų žinoti (jeigu gyd to neminėjo), kad chlamidijos yra linkusios pridaryti bėdos kiaušintakiuose unsure.gif

A, aisku, aciu uz informacija smile.gif o apie chlamidiju sukeliamas bedas gydytoja nlb minejo, bet prisiskaiciau internete doh.gif ir apie galimas bedas su kiausintakiais skaiciau, bet ka jau as dabar bepadarysiu smile.gif o gal galima kazka? tiesiog saziningai vaistukus geriau ir saziningai tikrintis eisiu smile.gif ir is visos duseles geriausio tikesiuos smile.gif o kaip tau? niekam tos zarazos nepakenke?

O mano situacija tai isvis kurioziska g.gif per visa savo gyvenima turejau ir tebeturiu viena vieninteli, jis man pirmas, i kaire nejau ir se tau, is kazkur chlamidija. Net issiziojau suzinojus blink.gif tada uzsiutau, nusiunciau saviski tirtis (nors siaip pasitikiu visiskai, bet kai tokie tyrimai... g.gif ). na va, jis vaistu negeres nuejo, pasitikrino ir parnesa man zinia, kad sveikas visiskai, jokiu zarazu smile.gif aisku, dziugu, bet kaip paiskint, is kur pas mane ta zaraza? kiek kur skaiciau, tai visi ginekologai sako, kad si zaraza tik lytiniu keliu plinta. Zodziu, nieko nesuprantu smile.gif bet gydaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enibeni2 @ 2009 11 10, 18:52)
A, aisku, aciu uz informacija smile.gif o apie chlamidiju sukeliamas bedas gydytoja nlb minejo, bet prisiskaiciau internete  doh.gif ir apie galimas bedas su kiausintakiais skaiciau, bet ka jau as dabar bepadarysiu  smile.gif o gal galima kazka?  tiesiog saziningai vaistukus geriau ir saziningai tikrintis eisiu smile.gif ir is visos duseles geriausio tikesiuos  smile.gif o kaip tau? niekam tos zarazos nepakenke?

O mano situacija tai isvis kurioziska  g.gif per visa savo gyvenima turejau ir tebeturiu viena vieninteli, jis man pirmas, i kaire nejau ir se tau, is kazkur chlamidija. Net issiziojau suzinojus  blink.gif tada uzsiutau, nusiunciau saviski tirtis (nors siaip pasitikiu visiskai, bet kai tokie tyrimai... g.gif ). na va, jis vaistu negeres nuejo, pasitikrino ir parnesa man zinia, kad sveikas visiskai, jokiu zarazu smile.gif aisku, dziugu, bet kaip paiskint, is kur pas mane ta zaraza? kiek kur skaiciau, tai visi ginekologai sako, kad si zaraza tik lytiniu keliu plinta. Zodziu, nieko nesuprantu smile.gif bet gydaus smile.gif

man darė laparoskopiją - ji parodė, kad viskas gerai. Tada ramiai galėjau planuoti nestuke.gif
nežinau kokia pas jus situacija su leliuko planavimu, bet jeigu ilgiau nepasisektų ir būtų neaiškios priežastys, reikėtų atsiminti šitą buvusį faktą, ir jį įvertinti. Bet aš labai tikiuosi viskas bus gerai ir nereiks jokių laparoskopijų 4u.gif

o kas liečia jų atsiradimą - tai man irgi buvo mistika blink.gif ir į vyrą su įtarimų žiūrėjau unsure.gif aš jo netyriau net, tiesiog abu sugėrėm antibijotikus ir tiek. Bet paskui nusiraminau, kad kas buvo buvo, ir į praeitį nebesigilinu. Maža kokiais keliais šita zaraza galėjo atkeliauti.Svarbu ji įveikta be didesnių padarinių ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, jau antri metai prasideda kaip negaliu tapti nestuke.gif verysad.gif , po 6 mėn bandymo pastoti ieškojo ir rado CHLAMIDIJŲ doh.gif ir partneris pastovus ir ištikimas (tikiuosi biggrin.gif ), paskyrė macmiror žvakučių ir zanocin antibijotikų po 10 tableciu abiems. na ir... vėl atėjo mm, galvoju gal iš pirmo nepavyko pagauti bandėm dar du mėn vėl pakartojo tyrimus, ir vėl rado doh.gif doh.gif doh.gif , vėl tas pats gydymas, pasak ginės užsinešėm nuo buities pasak jos tikrai išnykti turėjo tik vėl nuo kazkokio daikto užsinešėm,galvoju o gal nuo termometro,nes aš jį tik sausai nuvalydavau kai BT matavau,tai jau šį kartą su spiritu laksčiau po namus ir viską valiau,net ten sau ir vyrui tryniau su spiritu blush2.gif kaip kaitina lotuliukas.gif vargšas MV viską atlaiko, pabumba tyliai ir klauso biggrin.gif jei vėl jos bus likę tai aš nusišausiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
jei kam buvo jų radę, patarkit ką darėt,kuo gydėtės,nes man jau depresija gili prasidės,tyrimai kainuoja, gydymas kainuoja, o visų brangiausia yra laikas kada sulauksiu nestuke.gif wub.gif
internete radau šiektiek info apie Chlamidijas,bet labai svarbi info yra pačių moterų patirtis,temos sukurtos specialiai Chlaimidijoms neradau,tikiuosi atsiras kazką žinančių ir galėsime padiskutuoti
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 11 11, 12:47)
man darė laparoskopiją - ji parodė, kad viskas gerai. Tada ramiai galėjau planuoti  nestuke.gif
nežinau kokia pas jus situacija su leliuko planavimu, bet jeigu ilgiau nepasisektų ir būtų neaiškios priežastys, reikėtų atsiminti šitą buvusį faktą, ir jį įvertinti. Bet aš labai tikiuosi viskas bus gerai ir nereiks jokių laparoskopijų 4u.gif

o kas liečia jų atsiradimą - tai man irgi buvo mistika blink.gif ir į vyrą su įtarimų žiūrėjau unsure.gif aš jo netyriau net, tiesiog abu sugėrėm antibijotikus ir tiek. Bet paskui nusiraminau, kad kas buvo buvo, ir į praeitį nebesigilinu. Maža kokiais keliais šita zaraza galėjo atkeliauti.Svarbu ji įveikta be didesnių padarinių ax.gif

Na kol kas leliuko pradeti dar nebandem, ateity dar sie planai smile.gif
Tai ziuresim, kaip ten bus smile.gif tikiuos teks gyvenime laime nestuke.gif pabut smile.gif
Dar norejau pasitikslinti del laparoskopijos smile.gif Jus kuri laika planavot leliuka ir nesiseke ir todel darei laparoskopija? ar iskart pries bandant pastot,kad pasitikrinti, ar su kiausintakiais viskas gerai?
Labai dziaugiuos, kad atsiradai, yra ko paklaust, patirtim pasidalint 4u.gif
Dar labai dziugu girdet, kad tas bjaurybes iveiket thumbup.gif
Ir jau angeliuko savo laukiat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Siaip chlamidiju neturejau, bet kiek is pazystamu esu girdejusi,kad issigydzius jas reikia imuniteta stiprinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinrozyte: 11 lapkričio 2009 - 17:15
QUOTE(zeroo7 @ 2009 11 11, 16:52)
Sveikutės, jau antri metai prasideda kaip negaliu tapti nestuke.gif verysad.gif  , po 6 mėn bandymo pastoti ieškojo ir rado CHLAMIDIJŲ doh.gif  ir partneris pastovus ir ištikimas (tikiuosi biggrin.gif ), paskyrė macmiror žvakučių ir zanocin antibijotikų  po 10 tableciu abiems. na ir... vėl atėjo mm, galvoju gal iš pirmo nepavyko pagauti bandėm dar du mėn vėl pakartojo tyrimus, ir vėl rado doh.gif  doh.gif  doh.gif , vėl tas pats gydymas, pasak ginės užsinešėm nuo buities pasak jos tikrai išnykti turėjo tik vėl nuo kazkokio daikto užsinešėm,galvoju  o gal nuo termometro,nes aš jį tik sausai nuvalydavau kai BT matavau,tai jau šį kartą su spiritu laksčiau po namus ir viską valiau,net ten sau ir vyrui tryniau su spiritu blush2.gif  kaip kaitina lotuliukas.gif vargšas MV viską atlaiko, pabumba tyliai ir klauso biggrin.gif jei vėl jos bus likę tai aš nusišausiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
jei kam buvo jų radę, patarkit ką darėt,kuo gydėtės,nes man jau depresija gili prasidės,tyrimai kainuoja, gydymas kainuoja, o visų brangiausia yra laikas kada sulauksiu nestuke.gif  wub.gif
internete radau šiektiek info apie Chlamidijas,bet labai svarbi info yra pačių moterų patirtis,temos sukurtos specialiai Chlaimidijoms neradau,tikiuosi atsiras kazką žinančių ir galėsime padiskutuoti

Sveikute!!
Kadangi pas mane tu bjaurybiu chlamidiju atrado neseniai ir tik neseniai vaistukus baigiau gert, didele patirtim pasidalint negalesiu. Bet moraliskai palaikyt tikrai galesiu, nes tos chlamidijos jau spejo trinktelt man per nervus, tad puikiai tave suprantu smile.gif
Juolab kad ir ta atsiradimo istorija idomi: pas mane maniskis pirmas ir vienintelis, jokiu ejimu i kaire neturejau ir se tau clamidija atrado. Ko ko, bet LPL tikrai nesitikejau. Tada nusiunciau issitirt saviski, o jis sveikas kaip ridikas, nieko nerado smile.gif zodziu, po tokio mistinio ju atsiradimo, dabar visur zarazos man vaidenasi rolleyes.gif
Gydytoja man prirase Azitrox 500 mg 6 tabletes. Sugerus liepe po keliu savaiciu pasitikrint ateit. Nors viena mergaite forume rase, kad is tikro reikia po keliu menesiuku pasitikrint.

Tai va, kol kas laikykimes ir tikiekimes pasveikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enibeni2 @ 2009 11 11, 19:18)
Sveikute!!
Kadangi pas mane tu bjaurybiu chlamidiju atrado neseniai ir tik neseniai vaistukus baigiau gert, didele patirtim pasidalint negalesiu. Bet moraliskai palaikyt tikrai galesiu, nes tos chlamidijos jau spejo trinktelt man per nervus, tad puikiai tave suprantu smile.gif
Juolab kad ir ta atsiradimo istorija idomi: pas mane maniskis pirmas ir vienintelis, jokiu ejimu i kaire neturejau ir se tau clamidija atrado. Ko ko, bet LPL tikrai nesitikejau. Tada nusiunciau issitirt saviski, o jis sveikas kaip ridikas, nieko nerado smile.gif zodziu, po tokio mistinio ju atsiradimo, dabar visur zarazos man vaidenasi  rolleyes.gif
Gydytoja man prirase Azitrox 500 mg 6 tabletes. Sugerus liepe po keliu savaiciu pasitikrint ateit. Nors viena mergaite forume rase, kad is tikro reikia po keliu menesiuku pasitikrint.

Tai va, kol kas laikykimes ir tikiekimes pasveikt  4u.gif

smagu kad atsirado mergyčių kurios pasidalina savo problemomis,na matai aš visai kitokius vaistus gėriau,mano vyro net netyrė ir jam parašė receptą,gėrėm abu vaistus g.gif bet nelogiška jei tai yra LPL tai kaip gali taviškis jų neturėti?kazkokia mistika. o tu tyriasi ir dėl to kad nestuke.gif nepavyko tapti?
peršasi išvada kad tai nėra LPL g.gif
Papildyta:
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 11, 19:14)
Sveika 4u.gif
Siaip chlamidiju neturejau, bet kiek is pazystamu esu girdejusi,kad issigydzius jas reikia imuniteta stiprinti 4u.gif

sveikutė,manau kad stiprus turėtų būti imunitetas,nes jau tiek išgėrusi planuojančioms vitaminų kad porai metų užteks biggrin.gif o va MB nelabai noriai geria vitaminus,gal dauguma vyrų tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enibeni2 @ 2009 11 11, 16:50)
Na kol kas leliuko pradeti dar nebandem, ateity dar sie planai  smile.gif
Tai ziuresim, kaip ten bus smile.gif tikiuos teks gyvenime laime  nestuke.gif pabut smile.gif 
Dar norejau pasitikslinti del laparoskopijos smile.gif Jus kuri laika planavot leliuka ir nesiseke ir todel darei laparoskopija? ar iskart pries bandant pastot,kad pasitikrinti, ar su kiausintakiais viskas gerai?
Labai dziaugiuos, kad atsiradai, yra ko paklaust, patirtim pasidalint  4u.gif
Dar labai dziugu girdet, kad tas bjaurybes iveiket thumbup.gif
Ir jau angeliuko savo laukiat  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mes ilgokai laukėm nestuke.gif ir ruošėmės IUI, todėl gydytojas iš karto pasiūlė laparoskopiją, kad bereikalo pinigėlių nemėtytume ir būtų aiški situacija. O jeigu jūs dar neplanojate nestuke.gif tai ir nesukite galvos. Tuo labiau, kad po laparoskopijos yra siūloma kuo greičiau tapti nestuke.gif . Nežinau ar aš gerai galvoju, bet mano manymu, jeigu pakartotinis tyrimas bus geras, tai apie šitų parazitų būvimą reikėtų atisiminti tik tuo atveju, jeigu kartais ilgai nesisektų pastoti.
beje, man po laparoskopijos nieko blogo nerado, sakė visas gražu ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir būsimos mamytės /tikrai būsit / , perskaičiau keleta jūsų laiškučių ir likau labai sujaudinta , kad dėl kažkokių zarazų negalite patirti motinystės džiaugsmo . Žinokit mokslas nestovi vietoje , jis pastoviai žengia į priekį , tik mes ne visada tas naujoves sužinome , o mūsų gydytojai yra apkrauti popierizmu , kad jiems ir nelieka laiko jomis pasidomėti . Mes gyvename tokiame amžiuje , kad aplinui stresas , oras , maistas , vanduo užterštas , dėl viso šito mūsų imuninė sistema yra nusilpusi ir nepajėgia sunaikinti mus užpuolusių virusų , bakterijų ir kitų parazitų , jeigu mes sutvarkysime imuninę sistemą , tai atsikratysime ir mus užpuolusių parazitų , o tai mums gali padėti amerikiečių kompanija -4life , kuri gamina produktus , kurie imuninę sistemą sustiprina nuo 206 procentų iki 437 procentų , juos išgėrus , užpuoliką imuninė sistema atpažysta po 20 minučių ir jį sunaikina , /o mūsų imuninė sistema tą virusą atpažysta tik po 10 - 14 dienų / . Jeigu jus tai sudomino parašykit į e-mail laimingamoteris@gmail.com , atsiųsiu daugiau informacijos
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 11 12, 11:49)
mes ilgokai laukėm  nestuke.gif ir ruošėmės IUI, todėl gydytojas iš karto pasiūlė laparoskopiją, kad bereikalo pinigėlių nemėtytume ir būtų aiški situacija. O jeigu jūs dar neplanojate  nestuke.gif tai ir nesukite galvos. Tuo labiau, kad po laparoskopijos yra siūloma  kuo greičiau tapti  nestuke.gif . Nežinau ar aš gerai galvoju, bet mano manymu, jeigu pakartotinis tyrimas bus geras, tai apie šitų parazitų būvimą reikėtų atisiminti tik tuo atveju, jeigu kartais ilgai nesisektų pastoti.
beje, man po laparoskopijos nieko blogo nerado, sakė visas gražu ax.gif

O dar norėjau pasiklaust, o kaip tau nustate chlamidijas? atsitiktinai patikrinimo metu ar skundeisi kažkuo? nes man jau kurį laiką įvairūs uždegimai kartojosi, matyt, ši bjaurybė juos ir kėlė g.gif
Atsakyti