Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu antro...

QUOTE(mabi @ 2009 01 05, 12:08)
tarkim ir as pati galvoju, kad jei nesikeis Lietuvoje padetis i gera, reiks ir antro vaikucio susilaukti,kol pirmai dar nera 3 metu. mes norime antro vaiko, gal ir gerai butu palaukti dar kokius 2-3 metus, bet... jei teks grizti i darba uz koius tarkim 1000lt, vaikas prades sirgti einant i darzeli, sedek "ant bilietenio", tai nesamone. o po 2 metu gal galvosi, kad reikia palaukti kazko, taip ir nusikels antras vaikiukas. todel ir galvojam apie antra, ir dvieju metu skirtumas tarp vaiku yra pats tas, ir nereiks sukti galvos, kaip valstybe skaiciuos uz antra vaika, juk kiekviena seima apsvarsto piniginius reikalus, ir nieko cia keisto. juk nesam asocialus zmones, kurie vaikus tik ir gimdo del pasalpu, ir negalvoja kaip reiks tuos vaikus i gyvenima isleisti ax.gif

Pas mus irgi tokia situacija, tik mes dėl trečio mastom tongue.gif , visada trijų norėjau biggrin.gif . Ir dėliojam dabar pliusus ir minusus ir pagal finansus geriau dabar atrodo nei kažkada... o jei kažkada... tas vaikiukas visvien bus, tai kodėlgi nedabar rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(oote @ 2009 02 25, 13:20)
Kai pagalvoju, jei mano ir antras nestumas butu toks nelengvas kaip pirmasis, tai vargelis laukia unsure.gif Tada bent galedavau leist sau daugiau pagulet, ilgiau pamiegot, po ligoniniu turedavau laiko atsigaut... O dabar, kai mazyle viena jau yra, tai nepritinginiausi... schmoll.gif

Bet jei laabai nori, jokios kliūtys netrugdo mirksiukas.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 02 25, 11:20)
Kai pagalvoju, jei mano ir antras nestumas butu toks nelengvas kaip pirmasis, tai vargelis laukia unsure.gif Tada bent galedavau leist sau daugiau pagulet, ilgiau pamiegot, po ligoniniu turedavau laiko atsigaut... O dabar, kai mazyle viena jau yra, tai nepritinginiausi... schmoll.gif

Man pirmas nestumas buvo labai sunkus, bet ir antras ne ka lengvesnis ax.gif
Atsakyti
O aš noriu pametinuko blush2.gif Ir vyras nori blush2.gif Bet labai erzina aplinkinių požiūris ir nuomonės kišimas.Žinau,kad pradžia sunki.Bet visa tai laikina,vaikai greitai auga.
Šiek tiek stabdo tai,jog pabaigoj nėštumo mažoji turėtų pradėt vaikščiot.Būtų sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 02 25, 09:11)
O kokio amziaus tavo pirmas vaikelis? Ramus?
Mano mergina gan rami, bet va jau 7 menesius nesu visa nakti ismiegojusi. O dabar dantys dygsta, tai naktimis kas pora valandu kilojuosi doh.gif

Mes jau 1.8 m, o buvom labai geri (arba jau spejau pamirsti bigsmile.gif ). Matinau pati iki metu, kas tris keturias valandas visa para. Bet miegojom irgi kartu, todel miego trukumu niekada per daug nesiskundziau. Pati atsisake kruties, pati nuo metu pradejo visa nakti ismiegoti. Jauciuosi dabar labai gerai, kaip su didele mergaite, kuri dar pietu tik miega smile.gif Todel labai noriu tiketi kad ir antras vaikiukas bus toks geras ir ramus thumbup.gif
O kaip bus pamatysim ax.gif
Atsakyti
Manau, kad vaikams smagu augti, kai mažas skirtumas tarp jų. Bet ką reiks daryti, kai į mokslus reiks leisti. O jei mokėti reikės nemažai ir neišgalėsim? Kaip tada. Gal tokiu atveju reiktų bent 4 metų skirtumo. Na, žinoma, čia galvojant apie ateitį... na kas negalvoja, tai negalvoja. Kaip, sako, kaip Dievas duos....
Atsakyti
Na tam yra investiciniai fondai bigsmile.gif Ne milijonai, bet pradziai uzteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelvita @ 2009 03 02, 16:23)
Manau, kad vaikams smagu augti, kai mažas skirtumas tarp jų. Bet ką reiks daryti, kai į mokslus reiks leisti. O jei mokėti reikės nemažai ir neišgalėsim? Kaip tada. Gal tokiu atveju reiktų bent 4 metų skirtumo. Na, žinoma, čia galvojant apie ateitį... na kas negalvoja, tai negalvoja. Kaip, sako, kaip Dievas duos....

4 metu skirtumas thumbup.gif nei per didelis, nei per mazas, o ir i mokslus bus patogu vaikus isleisti. Kai vienas pabaigs, kitas prades mokytis.
Atsakyti
Kad norim antro vaikučio, pajutom jau senai ,bet tai buvo tik "jausmas", bet ne poreikis 4u.gif su metais jausmas vis brendo, stiprėjo ir galiausiai abudu pradėjome sirgti "leliukoze" blush2.gif subrandine viduje troškimą antram, pradėjome ruoštis ne tik morališkai, bet ir fiziškai. belieka tik pastoti thumbup.gif
Atsakyti
Kai turi galimybe rinktis,tai ir metais,cia kalbu apie save ax.gif Abu su MB pasikalbam,pasvajojam jau apie antra leliuka ir lyg norim ir lyg kazko bijom,zodziu uzplusta visoki jausmai blush2.gif Nors jei uzkibtu,tai butum abu labai laimingi biggrin.gif ,bet spec.nieko nedarom ax.gif

QUOTE(Minėja @ 2009 02 25, 13:20)
Man pirmas nestumas buvo labai sunkus, bet ir antras ne ka lengvesnis  ax.gif

Cia viena is priezasciu kuri mane stabdo unsure.gif ,nekokie prisiminimai apie pirma gimdyma,nors nestumas buvo labai lengvas,isskyrus pirmas savaites hihihi.gif

QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 26, 17:12)
O aš noriu pametinuko blush2.gif  Ir vyras nori blush2.gif Bet labai erzina aplinkinių požiūris ir nuomonės kišimas.Žinau,kad pradžia sunki.Bet visa tai laikina,vaikai greitai auga.

O jus nekreipkit i tuos aplinkinius irnesakyk.gif Pamenu kai jau nusprendem tureti leliuka mums ir daug kas sake,bus sunku,dar gal nereikia ir t.tO dabar ir mums ir tiems kalbejusiems tas zmogutis tiek daug dziaugsmo suteikia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labutis, ziuriu neviena as taip galvoju, taip pat bijau antro nestumo. doh.gif
Atsakyti
O mes su vyru kartais juokais, kartais rimtai vis pašnekam, kad norėtume dukrytei sesės arba brolio nestuke.gif ax.gif manau abu lyg ir norim, bet nedrįstam, kol kas gyvenam pas jo tėvus, vietos aišku užtektų, bet....tikriausiai vėliau gandrus kviesim doh.gif arba jau kaip Dievulis duos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi labai norim antro 4u.gif , bet...nerandu darbo ir bijau, kad pritruks pinigeliu dviem vaikams auginti verysad.gif . Planavinus sustabdem...
Atsakyti