Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu antro...

Maniškis irgi nori antro vaikelio, o aš ne....Nors su ilgesingu žvilgsniu žiūriu į vežimėlius, mažiukus leliukus, wub.gif bet kol kas dar ne...ir labai sunku kai jaučiu spaudimą dėl to...Pasakiau, kad kuo daugiau mane spausi, tuo vėliau tas laikas ateis...Tiesiog, dabar yra toks metas man, kai problemų, reikalų krūvos, namo statybos, dėl tėvų namų kariauju su savivaldybe, dėl močiutės žemės atimtos kovoju, ir visur kur nenueini tai jau be barnių neapsieinu, o stresai, nervai, pykčiai veiktų stipriai nėštumą....Todėl kol kas atidėta meteliams, galbūt dviems, kad truputį aprimtų viskas ir nusistovėtų... rolleyes.gif Nors irgi dėl vaikų amžiaus skirtumo baisu, bet susigyvenama su tuom manau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maupiecka @ 2008 07 03, 14:32)
As irgi buvau pradejus tiesiog svajoti apie antra vaikeli, kol neapsilankiau pas savo drauge sveciuose....o ten istorija tokia:
Paaugintas 3 metu saunus berniukas, mielu noriu einantis i darzeli...viskas nuostabu, mano prietele gryzo i darba, isitrauke, pradejo vazineti i keliones ir staiga jos brangiausiam pasirode, kad zmona mazdaug NEBETURI KA VEIKTI !  mad.gif ir prasidejo visos tos pasakos "reikia antro, reikia antro, mazajam liuuuuuudna..." o dar prisidejo visokio tetutes ir bobutes....
Vienzo...ja ITIKINO kad ji pati to antro vaikelio labai nori, kad antras butinas...irgime DVYNUKES  thumbup.gif  Puikios sveikos mergytes, atrodytu puiku bet cia situacija ir pasikeite.
1. Vyresnelis kategoriskai atsisake eiti i darzeli, liko "padeti" mamai namie
2. Vyrui staiga atsirado laaaabai daug darbo ir namuose jis pradejo atsirasti tik 8 vakare
3. Visos tetulytes, bobulytes dejo i krumus - mol pasigimdet ir auginkit  doh.gif
4. Plius kad vaikams butu dauigiau erdves jie issikrauste i priemesti - kur sansu susirasti aukle ar bent jau iseiti pasizmoneti = 0

taigi aplankiau as ja ir graudu pasidare. viena ant ranku, koja vezimeli supa, o mazasis rekauja mamamamama.aaaaa Namuose tiesa ideali tvarka, maisto priruosta ir pan...bet mano drauges neber - tiesiog liko kazks robotas su sypsena - viskas ok viskas tvarkoj...
Norejau as ja kuo paguosti, bet supratau, kad lengviau jai tikrai nebus - nei kada mazytes prades ropoti, begioti ar eiti i mokykla, mustis su broliu, reikalauti dar daugiau demesio ir pan...Zinau kad jinai istvers ir tikrai viskas bus ok...bet kam visa tai ?  g.gif

Bet juk ne visoms taip buna rolleyes.gif . Yra ir daug seimu, kuriose auga ne du ir ne trys mazyliai, o priziurimi ir mylimi abieju teveliu. Ir teveliai labai padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2008 06 18, 15:47)
Tikrai tikrai viskas taip paprasta  thumbup.gif
Mes jau daugiau nei mėnuo džiaugiames antru sūneliu ir gaunam vėl tuos pačius pinigėlius taip ir nei dienos neišėjus į darbą  thumbup.gif
Nebijokit ir planuokit  mirksiukas.gif  Viskas bus gerai  thumbup.gif

Sorry, bukit geros man paaiskinkit, tai jai mano dukrutei dabar 1 metukai ir trys men., ir jai as vel pastociau, tarp vaiku butu skirtumas metukai, tai man ismokos visos priklausytu tokios pacios, kaip ir su pirmu vaiku?? As kazkaip galvoju, kad bus mokama tik pasalpa.... Sorry, gal ne i tema....Laukiu atsakymu...Aciuks.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmonas @ 2008 07 04, 23:39)
Sorry, bukit geros man paaiskinkit, tai jai mano dukrutei dabar 1 metukai ir trys men., ir jai as vel pastociau, tarp vaiku butu skirtumas metukai, tai man ismokos visos priklausytu tokios pacios, kaip ir su pirmu vaiku?? As kazkaip galvoju, kad bus mokama tik pasalpa.... Sorry, gal ne i tema....Laukiu atsakymu...Aciuks.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

trumpai parasysiu ax.gif
kad gautum tuos pacius pinigelius nepradejus dirbti, turi i dekreta iseiti, kol pirmam vaikui nesuejo trys metai.
Tavo atveju, laiko dar yra nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2008 07 05, 15:04)
trumpai parasysiu  ax.gif
kad gautum tuos pacius pinigelius nepradejus dirbti, turi i dekreta iseiti, kol pirmam vaikui nesuejo trys metai.
Tavo atveju, laiko dar yra nemazai  smile.gif

Aiskus 4u.gif Reik susimastyt!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zinokit paskaicius cia kai kuriuos komentarus, atrodo kad zmones vaikus gimdosi vos ne del pinigu... doh.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2008 07 08, 20:07)
Zinokit paskaicius cia kai kuriuos komentarus, atrodo kad zmones vaikus gimdosi vos ne del pinigu... doh.gif  blink.gif  biggrin.gif

blink.gif keistas komentaras... blink.gif
Atrodo, jog Jums vaika auginti nieko nekainuoja...
Jeigu jau vis tiek susiplanavai susilaukti dar vieno vaikucio, tai but gana apmaudu, jeigu jo susilauktum vos kelios dienos pasibaigus terminui, kai galima pagalba is valstybes... Tam ir skiriama si pasalpa, kad ja naudotumeisi vaiko auginimui, o ne gimdai vaikus del pinigu. Juk tai tiesioog juokinga...
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2008 07 08, 23:08)
blink.gif  keistas komentaras...  blink.gif
Jeigu jau vis tiek susiplanavai susilaukti dar vieno vaikucio, tai but gana apmaudu, jeigu jo susilauktum vos kelios dienos pasibaigus terminui, kai galima pagalba is valstybes... Tam ir skiriama si pasalpa, kad ja naudotumeisi vaiko auginimui, o ne gimdai vaikus del pinigu. Juk tai tiesioog juokinga...

drinks_cheers.gif
Tikrai keistas komentaras g.gif Juk pinigeliai is dangaus nekrenta, o planuojant, norint sulaukti antro vaikelio gali ir atsizvelgti i savo padeti, tuo labiau terminus, jei gali i juos isitekti rolleyes.gif
Atsakyti
oi mergaites mergaites, atėjo ir pas mus diena kai be galo antro vaikučio norėt pradėjom, ir aš nei kiek nebijau, kad teks jau minimum du vaikus čiučiuot, kad gal dičkė į darželį nebenorės eit, kad dar kas... vaikai yra gėris, ir mes to gėrio norim daugiau wub.gif wub.gif , o visa kita yra įveikiama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2008 07 08, 22:08)
blink.gif  keistas komentaras...  blink.gif

O kas čia keisto... g.gif Jūs pasakitykit kai kuriuos postus, man keista kai rašo kad reikia pastoti kad neišeiti į darbą ir gauti tuos pačius pinigus...Nu ok, šaunu...susiplanuoji, pagimdai...Bet kur tas noras???....Na bent jau aš laukiu kol pas mane bus noras gimdyti antrą vaiką, kai aš būsiu pasiruošusi tam...Bet kad gimdyti antrą nesulaukus kol sueis pirmajam 3, ir tik todėl kad gauti pinigus... schmoll.gif Čia yra mano nuomonė... 4u.gif Ir puikiai žinau kad nėra pigu auginti vaiką..Ir vat prieš keletą dienų kalbėjau su viena pažystama moterim šia tema, ji kaip tik nėščia ir pasirodo taip pat susiplanavo pasigimdyti iki 3m...Tai paklausiau : o ar nori to vaiko?...Sako : nelabai, nes esu pavargusi nuo pirmojo, bet užtat nereiks eiti dirbti, ir gausiu pinigus... blink.gif tai vat ir čia paskaičius tai iš kai kurių postų susidaro toks įspūdis...Atsiprašau jei taip nėra, bet sakau ką matau... 4u.gif ax.gif Ir nuoširdžiai linkiu Sėkmės planuojančioms, nesvarbu dėl ko... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2008 07 10, 10:05)
O kas čia keisto... g.gif  Jūs pasakitykit kai kuriuos postus, man keista kai rašo kad reikia pastoti kad neišeiti į darbą ir gauti tuos pačius pinigus...Nu ok, šaunu...susiplanuoji, pagimdai...Bet kur tas noras???....Na bent jau aš laukiu kol pas mane bus noras gimdyti antrą vaiką, kai aš būsiu pasiruošusi tam...Bet kad gimdyti antrą nesulaukus kol sueis pirmajam 3, ir tik todėl kad gauti pinigus... schmoll.gif Čia yra mano nuomonė... 4u.gif Ir puikiai žinau kad nėra pigu auginti vaiką..Ir vat prieš keletą dienų kalbėjau su viena pažystama moterim šia tema, ji kaip tik nėščia ir pasirodo taip pat susiplanavo pasigimdyti iki 3m...Tai paklausiau : o ar nori to vaiko?...Sako : nelabai, nes esu pavargusi nuo pirmojo, bet užtat nereiks eiti dirbti, ir gausiu pinigus... blink.gif tai vat ir čia paskaičius tai iš kai kurių postų susidaro toks įspūdis...Atsiprašau jei taip nėra, bet sakau ką matau... 4u.gif  ax.gif Ir nuoširdžiai linkiu Sėkmės planuojančioms, nesvarbu dėl ko... mirksiukas.gif  4u.gif

kaip bebūtų, pas visų situacijos skirtingos, ir suratimai, sumetimai skirtingi ax.gif , mes vaiko antro norim ne dėl pinigų (kurių augindamas vaikus neabai pritaupysi, jei apie vaiko auginimo pinigėlius kalbam), norim dėl savo šeimos, dėl pačių savęstaip pat norim, kad tarp vaikų nebūtu labai didelio tarpo, kad jiems būtų smagiau, o kaip jau gausis , taip ir us gerai
kitiems gal kitaip ....
Atsakyti
O as manau, kad netinkamo laiko bet kuriam vaikuciui nera - jei nori tai ir reikia..... mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal galit kad padeti - kodel man nerodo liniuosciu?
Atsakyti