Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu antro...

Mano merginai jau tuoj tuoj bus 4 metai.... labai gailiuosi, kad netycia nesigavo pametinukai ax.gif dabar jau butinai reikia.....
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Mes esame jauna šeima. Man buvo 20 metų, kai pastojau buvau antram kurse. Vyrui buvo 19 metų smile.gif Abu jauni, be aukštųjų mokyklų diplomų. Nėštumas buvo sudėtingas - nuolat grėsė priešlaikinis, pagimdžiau 34 sav. Pasiėmiau akademines atostogas, pasiauginom dukrytę iki pusantrų metukų ir grįžau mokytis. Bet mūsų širdelės su vyru kirbėjo, dar kažko trūko wub.gif kai pradėjau trečią kursą, supratome, kad nors realiai ir nelaikas, bet noras be galo didelis, o ir pliusų daug įžvelgėme. Turime draugų pavyzdžių, kurie delsė, tai vieni tiesiog neberanda laiko kitam vaikeliui, kitiems nepavyksta pastoti, dar kitiems jau gaila laiko... Taigi dabar mūsų dukrytei du metukai, o aš laukiuosi jau 32 sav. baiginėju trečią kursą, o kitais metais neakivaizdžiai pasibaigsiu ketvirtą ir įgysiu bakalaurą thumbup.gif Viskas įmanoma. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varla @ 2008 03 30, 14:37)
Istatymas teigia, kad nestumo ir gimdymo pasalpa skaiciuojama ten is uz kaskelinto ketvircio, bet jei tuo metu nera is ko paskaiciuoti, nes Jus tuo metu nedirbote, bet buvote vaiko auginimo iki jam sueis 3 metai, atostogose, si pasalpa skaiciuojama imant ten kazkiek ketvirciu atgal nuo tos dienos, kai Jus isejot pirma karta nestumo ir gimdymo atostogu. Daug kas to nezino arba neisigilina.
Atlyginima gaunu, taip ir nesugrizus nei dienelei i darba
  thumbup.gif

nejau viskas taip čiki-piki bigsmile.gif neįtikėtina... tipo, reikia pastoti ir pagimdyti, dar kol nepasibaigė tie 3 metukai bigsmile.gif ir vistiek pakankamai gausi pinigėlių bigsmile.gif
mes ir labai antro norim, Dukrytei dabar 7,5 mėn,tik turim kokius 1-1,5 luktelėti, nes cezaris buvo.

KUO TIKRIAUSIOS SĖKMĖS PLANUOJANČIOMS soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ope-pope: 17 birželio 2008 - 10:40
QUOTE(ope-pope @ 2008 06 17, 11:38)
nejau viskas taip čiki-piki  bigsmile.gif neįtikėtina... tipo, reikia pastoti ir pagimdyti, dar kol nepasibaigė tie 3 metukai  bigsmile.gif ir vistiek pakankamai gausi pinigėlių  bigsmile.gif
mes ir labai antro norim, Dukrytei dabar 7,5 mėn,tik turim kokius 1-1,5 luktelėti, nes cezaris buvo.

KUO TIKRIAUSIOS SĖKMĖS PLANUOJANČIOMS  soske.gif

Tikrai tikrai viskas taip paprasta thumbup.gif
Mes jau daugiau nei mėnuo džiaugiames antru sūneliu ir gaunam vėl tuos pačius pinigėlius taip ir nei dienos neišėjus į darbą thumbup.gif
Nebijokit ir planuokit mirksiukas.gif Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
oi brangiosios kaip as noriu antro vaikucio, tik niekaip B neprikalbinu verysad.gif jis tolimuju reisu vairuotojas, daznai nebuna namie, o ertimieji toli.tai jis mane ir gazdina kad bus sunku vienai susitvarkyti. o taip noriu wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif butinai
Atsakyti
Mes taip pat labai jau norim antro vaikelio 4u.gif
O sakykit, antras vaikelis turi gimti iki suejus pirmam 3 metukams, kad gauti pinigelius vel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 06 29, 16:04)
Mes taip pat labai jau norim antro vaikelio  4u.gif
O sakykit, antras vaikelis turi gimti iki suejus pirmam 3 metukams, kad gauti pinigelius vel?  g.gif

Visai ne, musu gime,kai pirmajam buvo lygiai 2,5 metuku. Kai jusu pirmajam sueis 3 metai, tai jus turesit iseit i darba, nes pasibaigs vaiko auginimo atostogos.
Atsakyti
Aš irgi norėčiau, bet kažkaip nesigauna.........
Kai gimė leliukas, apie antrą net pagalvoti nenorėjau, o kai prėjo pora metelių - užsimaniau
Bet su vyru nusprendėme dar truputį pirmąjį paauginti, kad paskui lengviau būtų, o kai vaikučiui buvo netol 4 metelių - jau rimtai pradėjome ieškoti gandrų.....Deja, nieko neišeina.........
Jau 3 metai - o leliuko vis nėra.. verysad.gif
Dabar reguliuoju ciklą ir nuo rugpjūčio vėl pradėsim gandrus kviesti - kaip bus taip. Skirtumas jau didelis bus, jei iš vis bus......
Atsakyti
pirmo labai norejau,bet gavosi netyciukas,nes tuomet su vyru dar net negyvenom kartu ir nebuvom vyras su zmona...tik draugavom...antro buvau uzsimaniusi kai pirmam gal kokie 6-9 men tiksliai nepamenu,bet kaip uzejo taip ir praejo biggrin.gif ir antra karta pastojau kaiptik tuo momentu,kai galvojau,jog dabar nereikia,buvau susikurusi darbo planu ir t.t.bet kai pasitvirtino faktas apie antra nestuma,mane ta akimirka aplanke ramybe...zinojau,kad jis ateina jam skirtu laiku ir iskart emiau jo laukti.buvo visko ir nebaigti mokslai ir mazas vaikas ir neislaikytos teises ir gyvenimas uz miesto mazam namuke...bet dabar naujo namo statybos ipusejo,mokslai baigti ir vaikai abu sekmingai auga vienas kita myledami ir besidziaugdami 4u.gif as dar ir siokiu tokiu darbu sugebu usiimti prisidurti prie savo islaidu ax.gif taip kad ne veltui yra posakis :Dievas dave dantis,duos ir duonos...taip kad lesikit vaikams ateiti jiems skirtu laiku mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi buvau pradejus tiesiog svajoti apie antra vaikeli, kol neapsilankiau pas savo drauge sveciuose....o ten istorija tokia:
Paaugintas 3 metu saunus berniukas, mielu noriu einantis i darzeli...viskas nuostabu, mano prietele gryzo i darba, isitrauke, pradejo vazineti i keliones ir staiga jos brangiausiam pasirode, kad zmona mazdaug NEBETURI KA VEIKTI ! mad.gif ir prasidejo visos tos pasakos "reikia antro, reikia antro, mazajam liuuuuuudna..." o dar prisidejo visokio tetutes ir bobutes....
Vienzo...ja ITIKINO kad ji pati to antro vaikelio labai nori, kad antras butinas...irgime DVYNUKES thumbup.gif Puikios sveikos mergytes, atrodytu puiku bet cia situacija ir pasikeite.
1. Vyresnelis kategoriskai atsisake eiti i darzeli, liko "padeti" mamai namie
2. Vyrui staiga atsirado laaaabai daug darbo ir namuose jis pradejo atsirasti tik 8 vakare
3. Visos tetulytes, bobulytes dejo i krumus - mol pasigimdet ir auginkit doh.gif
4. Plius kad vaikams butu dauigiau erdves jie issikrauste i priemesti - kur sansu susirasti aukle ar bent jau iseiti pasizmoneti = 0

taigi aplankiau as ja ir graudu pasidare. viena ant ranku, koja vezimeli supa, o mazasis rekauja mamamamama.aaaaa Namuose tiesa ideali tvarka, maisto priruosta ir pan...bet mano drauges neber - tiesiog liko kazks robotas su sypsena - viskas ok viskas tvarkoj...
Norejau as ja kuo paguosti, bet supratau, kad lengviau jai tikrai nebus - nei kada mazytes prades ropoti, begioti ar eiti i mokykla, mustis su broliu, reikalauti dar daugiau demesio ir pan...Zinau kad jinai istvers ir tikrai viskas bus ok...bet kam visa tai ? g.gif
Atsakyti