QUOTE(Tomulyte @ 2009 02 26, 17:12)
O aš noriu pametinuko Ir vyras nori Bet labai erzina aplinkinių požiūris ir nuomonės kišimas.Žinau,kad pradžia sunki.Bet visa tai laikina,vaikai greitai auga.
Šiek tiek stabdo tai,jog pabaigoj nėštumo mažoji turėtų pradėt vaikščiot.Būtų sunkoka.
Šiek tiek stabdo tai,jog pabaigoj nėštumo mažoji turėtų pradėt vaikščiot.Būtų sunkoka.
O as nenorejau pametinuko norejau mazdaug 2-3 metu skirtumas kad butu, ir stai siurprizas, tarp mano brangenybiu 11 menesiu skirtumas Kai pagimdziau suneli, dukryte dar tik isikibus stovedavo, tad tikrai labai baisu buvo, kaip susitvarkysiu. Bet siaip - ypatingai sunkus buvo antrasis menuo (pirma menesi vyras atostogose buvo, tad pagelbedavo labai). O jau po to - viskas super Teisybe pasakius, gimus antram vaikui man buvo zymiai lengviau tvarkytis, nei gimus pirmam Na Dukryte gime neisnesiota, pilvuko diegliai ziaurus buvo ir kitos problemos, bet svarbiausia - i pirmagimi visai kitaip gi ziurima, nes viskas nauja, del slogos norisi gydytoja kad ir nakti i namus kviest. O kai jau vaikas ne pirmas - i viska ziuri daug paprasciau. Is tos puses tai, kad nedaug laiko praeje nuo pirmo vaiko auginimo, labai gerai, nes dar nespeji nieko uzmirst
Beje, dukrytei brolis - kazkas svento, jei ne iskart nueinu pas ji, kai ima verkt, pyksta, barasi, pati nesa koki zaisla... ir taip nuo pat pirmu dienu Sunus irgi - nubunda ir sedi lovytej tyliai. Ir net neziuri i mano puse - dzin, mama atsikelus, ar ne. Bet vos pamato, kad sese galva pakelia - kad sukrykscia... Taip gera matyt, kaip jiem smagu kartu. Na pries pora dienu jau susimuse pirma karta Na bet tokie tie vaikai, viena ranka dauzia, kita glosto viens kita
Tiesa - kas bijot del nestumu ir gimdymo. Jei su pirmu vaiku buvo sunkus nestumas ar gimdymas, toli grazu nereiskia, kad ir su antru bus taip. Laukdamasi dukrytes du kartus ligoninej gulejau, kai antra karta atvykau, gydytoja (besirde durna karve - negaliu kitaip pavadint tos Laucaitienes ) konstatavo - cia persileidimas, guldykit i patologini... Norejau trenkt jai... Puse nestumo beveik tik gulet galejau. I pabaiga lyg viskas susitvarke (isskyrus nuolatini pykinima ir kasdieni vemima), bet gimdymas prasidejo 34 savaite. Buvo be proto skausmingas ir ilgas (18 val. saremiu). Tad irgi issigandau, suzinojus, kad antro laukiuos. Na ir ka - pykino, neneigiu, pienlige erzino, bet tuo visos problemos ir baigesi. I ligonine nuvaziavau "del visko", nes tokie erzinantys pasikartojantys pamaudimai prasidejo. Registraturoj nesuprato, ko atvaziavau net, sako - juk ne pirmas vaikas, turetumet suprast, kaip gimdymas vyksta... O po 2,5 val savo sunu jau laikiau ant ranku
Taip kad jei tikrai norit pametinuku - nebijokit, viskas imanoma ir net labai verta. Tik pasirupinkit, kad prireikus poilsio turetumet zmogu, kuris gali isleist jus pailset nors kelioms valandoms... Va to tai tikrai reikia