Įkraunama...
Įkraunama...

Stebėjimo kameros namuose

QUOTE(Donalita @ 2007 10 08, 13:45)
Parduotuvėse mūsų pačių saugumui mus stebi video kameros  lotuliukas.gif  bet dėl to mes nesijaučiam kaip aktoriai

Ne musu paciu saugumui pardutuveje stebima..o ju paciu saugumui,kad nevogtu is ju kiseniu.tie patys darbuotojai,ir pirkejai.
Atsakyti
Stebėjimo kameros pateisinamas dalykas. Ypač, kai dabar yra pilna slaptų kamerų kurios lengvai paslepiamos namie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkupigiau.eu: 02 liepos 2008 - 09:30
g.gif g.gif g.gif
Nežinau kam tos kameros, jei nepasitiki žmogum tai jo neįsileidi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 02 liepos 2008 - 10:20
QUOTE(Miledi.N @ 2008 07 02, 12:19)
g.gif  g.gif  g.gif
Nežinau kam tos kameros, jei nepasitiki žmogum tai jo neįsileidi  cool.gif

na kodel nepasitiki smile.gif pasitikejima reik uzsidirbt..gali zmogus atrodyt angeliukas..o tik iseina teveliai ar seip aplamai gyvenime jis toks "paskuda".o kai pora karta patikrins,pastebes..geriau,kad auklei nezinant..tada viskas ir aisku bus,kokia ji gerute ar velne
Atsakyti
as irgi meginau ,ieskant aukles,o ju isklausiau nemazai jau,perspeju,kad jus stebes kameros,tai dauguma issigasta,ir sako,kad joms nejauku,kai i jas ziurima,o viena pasake,kad ka ir tualete mane stebes, tai darau isvadas kad jos sukelia daug nepatogumu,visa diena bus itemtos ir bijos net uzpakali pasikasyt,taip kad geriau kitais budais aukles kontroliuot.nes ta itampa persiduyos mazyliui,o kam to reikia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inga26 @ 2008 07 24, 17:40)
as irgi meginau ,ieskant aukles,o ju isklausiau nemazai jau,perspeju,kad jus stebes kameros,tai dauguma issigasta,ir sako,kad joms nejauku,kai i jas ziurima,o viena pasake,kad ka ir tualete mane stebes, tai darau isvadas kad jos sukelia daug nepatogumu,visa diena bus itemtos ir bijos net uzpakali pasikasyt,taip kad geriau kitais budais aukles kontroliuot.nes ta itampa persiduyos mazyliui,o kam to reikia. schmoll.gif

bet juk geriau nesakyt smile.gif " glaza nevidiat,setdce nebolit " mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 05, 14:21)
gali zmogus atrodyt angeliukas..o tik iseina teveliai ar seip aplamai gyvenime jis toks "paskuda".o kai pora karta patikrins,pastebes..geriau,kad auklei nezinant..tada viskas ir aisku bus,kokia ji gerute ar velne

Pritariu 100%. Kontroliuoti BŪTINA.
Buvom labai patenkinti aukle, kol pažįstami nepasakė, kad matė mano nė 2m.neturintį vaiką mieste verkinatį visa gerkle, o auklė ant jo persiutusi staugė už, cituoju '...blogas manieras' doh.gif , o jai antrino kažkokia jos draugė.
Mūsų auklė buvo būtent tokia: kol mes namie - nors prie širdies dėk, pavyzdinė auklė, angelas, ne žmogus, tik mes pro duris - balso tonas pasikeičia, ant vaiko rėkia nesavu balsu už kiekvieną "ne tokį" poelgį, mus vadino visooookiais vardais, o namus - "mėšlo krūva", kai vaikas geros nuotaikos - OK, bet praktiškai nebendrauja, kai verkia - net neprieina, šaukiasi Dievo retoriškai klausdama "už ką man VISA TAI" doh.gif , isteriškai rėkia vaikui, kad nutiltų, nes "nėra ko žliumbti, ar nenutilsi", ką jau ten kalbėti apie apkabinimą, paglostymą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke: 28 liepos 2008 - 09:30
QUOTE(linuke @ 2008 07 28, 11:14)
Pritariu 100%. Kontroliuoti BŪTINA.
Buvom labai patenkinti aukle, kol pažįstami nepasakė, kad matė mano nė 2m.neturintį vaiką mieste verkinatį visa gerkle, o auklė ant jo persiutusi staugė už, cituoju '...blogas manieras'  doh.gif , o jai antrino kažkokia jos draugė.
Mūsų auklė buvo būtent tokia: kol mes namie - nors prie širdies dėk, pavyzdinė auklė, angelas, ne žmogus, tik mes pro duris - balso tonas pasikeičia, ant vaiko rėkia nesavu balsu už kiekvieną "ne tokį" poelgį, mus vadino visooookiais vardais, o namus - "mėšlo krūva", kai vaikas geros nuotaikos - OK, bet praktiškai nebendrauja, kai verkia - net neprieina, šaukiasi Dievo retoriškai klausdama "už ką man VISA TAI"  doh.gif , isteriškai rėkia vaikui, kad nutiltų, nes "nėra ko žliumbti,  ar nenutilsi", ką jau ten kalbėti apie apkabinimą, paglostymą...

blink.gif blink.gif blink.gif virsune...nejau taip sunku nuramint vaikuti...zinoma yra visokiu vaikiuku..ramink neramines,kol pats nenusiramina tol kliks visa savo maza gerklyte:) bet jau taip...as kai mieste pamatau verkianti vaika,man taip sirdi suspaudzia..ar parduotuveje...suprantu vaikai nori visko...bet neuzgauliot!!!
Vat todel ir reik stebet Aukles!
Atsakyti
Mane, tai stebina mamyciu patiklumas ir tam tikras naivumas g.gif ... Jei tik turite salygas, butinai irenkite stebejimo prietaisa. Nors paprasciausia. Tas ypac aktualu kai vaikiukas dar nekalba. Na nebent esate psichologe su patirtimi ir ringdamiesi auklyte tiketina , kad nesuklysite. Kiek teko pakalbeti su pazistamais, tie kas isirenge, pamate tokiu dalyku verysad.gif
Atsakyti
Pirma mintis atejusi i galva perskaiciusi visus postus, kad "smalsumas prazude kate". Nors is kitos puses pagalvojus, kalbama apie savo vaikus bei savo namus.

Kadaise ir as dirbau aukle. Kameru namuose nebuvo (ta tikrai zinau), nes dirbau pas pazystamus, namus irgi zinojau kas kur ir kaip, taciau visvien buvo kazkaip nejauku: atrodo kazka paimsi ko negalima, darysi viena ar kita - o vaikas gryzus tevams prades pasakoti. Todel su vaiku uzsiimdavom pedagogine veikla nenukrypstant prie "savu reikalu tvarkymo", ilgo snekejimo telefonu ar nuobodziavimo. Visada sugalvodavau veikla vaikui ka veikti (nebutina istisai sokti, dukti, piesti, bet netgi zaisdavom miego zaidimus - svarbu vaikui pateikti zaidimo forma priimtina ir vaikui patinka!).

O jei man pasiulytu vel dirbti aukle nepazystama seima ir ju namuose butu kameros - sutikciau, bet nepasikuklinciau paprasyti didesnio atlyginimo - tevus motyvuoja savimi pasitikinti aukle, o aukle motyvuoja didesnis atlyginimas ir zinojimas kad ji darbe ir turi daryti tai kas numatyta smile.gif Nematau nieko blogo.
Kaip sakant siais laikais zmones dirba taip kaip jie yra motyvuojami smile.gif

P.S. dabar dirbu kitokio pobudzio darbe kur nuolatos VISUR yra kameros ir visas kolektyvas zino kad kameras perziurineja - susikaustymas yra, bet ilgainiui pripranti. Be to kai saziningai dirbi ir galvos neskauda, kas ka kada perziurineja.
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2008 10 22, 14:38)
Mane, tai stebina mamyciu patiklumas ir tam tikras naivumas g.gif ... Jei tik turite salygas, butinai irenkite stebejimo prietaisa. Nors paprasciausia. Tas ypac aktualu kai vaikiukas dar nekalba. Na nebent esate psichologe su patirtimi ir ringdamiesi auklyte tiketina , kad nesuklysite. Kiek teko pakalbeti su pazistamais, tie kas isirenge, pamate tokiu dalyku verysad.gif

Na, aš auklės be rekomendacijos nepriimčiau schmoll.gif Žinau, kad kai kurios įsigudrina ir rekomendacijas joms parašo draugės, bet ir tai patikrinti galima, taip ir padaryčiau. Jei man patiktų kitos šeimos rekomendacijos žiūrint man į akis, matyčiau, kad auklė su tais vaikais gražiai bendrauja ir vaikai ją myli, tai kamerų nenorėčiau. Bet, jei tenka priimt svetimą žmogų be rekomendacijos, tai tik su stebėjimu ir jai nežinant, nes žinodama ji elgsis kitaip, o aš norėčiau pamatyti jos tikrą veidą. Neproblema, jei auklė nosį krapšto ar mano spintos duris atidaro, bet nečiupinėja nieko, problema būtų, jei ji negražiai su vaiku elgtųsi, alkoholinius gėrimus gertų, rūkytų kambaryje prie vaiko ir pan. Tuomet filmuota medžiaga būtų įrodymas jai atleidžiant iš darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelėdžiukas: 27 spalio 2008 - 14:35
QUOTE(pelėdžiukas @ 2008 10 27, 15:34)
Na, aš auklės be rekomendacijos nepriimčiau schmoll.gif Žinau, kad kai kurios įsigudrina ir rekomendacijas joms parašo draugės, bet ir tai patikrinti galima, taip ir padaryčiau. Jei man patiktų kitos šeimos rekomendacijos žiūrint man į akis, matyčiau, kad auklė su tais vaikais gražiai bendrauja ir vaikai ją myli, tai kamerų nenorėčiau. Bet, jei tenka priimt svetimą žmogų be rekomendacijos, tai tik su stebėjimu ir jai nežinant, nes žinodama ji elgsis kitaip, o aš norėčiau pamatyti jos tikrą veidą. Neproblema, jei auklė nosį krapšto ar mano spintos duris atidaro, bet nečiupinėja nieko, problema būtų, jei ji negražiai su vaiku elgtųsi, alkoholinius gėrimus gertų, rūkytų kambaryje prie vaiko ir pan. Tuomet filmuota medžiaga būtų įrodymas jai atleidžiant iš darbo.

Butent del vaiko saugumo, o ne del to , kad spintas varsto.. Tegu varsto, jei jau jai taip malonu irnesakyk.gif Gerai, cia rasyt apie pazistamus. Man ir mano draugems, kai reikejo aukles, nei vienas pazistamas savo dar "neperleidinejo".. O su tom rekomendacijom g.gif Zr. auksciau, kas tinka vienai seimai gali kitai netitkti. Beje, kitos ir nusikratyti noredamos parekomenduoja ir ne visada gyvai gali "pademonstruoti" kaip bendrauja blink.gif
Atsakyti