QUOTE(Akva @ 2008 04 08, 13:56)
Kartais atrodo, kad vaikus beria nuo mamu paranoju, o ne nuo aukles atsinesto maisto. Ka dayrysit kai dukryte eis i darzeli ar i mokykla, kai nebegalesit kontroliuoti kokio senumo ar sudeties ten gaminamas maistas? Kameras desit?
Siaip tai as UZ kameras namie, bet ne del maisto, o tam kad ivertinti aukles darba: bendravima su vaiku, jo svietima, ugdyma ir ... kad atsekti, kas isgeria mano piena, skirta baltai rytinei kavai Vat del to atleisti galiu jau po pirmo karto
Siaip tai as UZ kameras namie, bet ne del maisto, o tam kad ivertinti aukles darba: bendravima su vaiku, jo svietima, ugdyma ir ... kad atsekti, kas isgeria mano piena, skirta baltai rytinei kavai Vat del to atleisti galiu jau po pirmo karto
panašu kad neturite alergiško vaiko
jūsų žiniai dažniausiai alergija maistui išaugama, bet su sąlyga, kad vos tik pastebėjus jautrumą kažkuriam produktui, tas produktas griežtai išimamas iš raciono. Augant organizmas sustiprėja ir nebekyla alerginių reakcijų (dažniausiai bet ne visada). Ir ne paranojos vedama lakstau po miestą ieškodama tinkamų ekologiškų produktų savo vaikui - tai investicija į vaiko sveikatą, jei dabar pavyks pažaboti alergines reakcijas, organizmas neįsijautrins, tai tuo pačiu ir greičiau sustiprės ir galės valgyti ką ir visi vaikai valgo
Antra, jei samdau auklę ir keliu tam tikrus reikalavimus, tai aš ir noriu kad jų būtų laikomasi, ypač kai tai liečia vaiko sveikatą.
Kas dėl darželio, tai visų pirma tikiuosi kad kai pradės lankyti, jau bus išaugusi tą alergiją. Be to, darželio meniu sudaromas savaitei į priekį ir su vedėja jau tariausi, kad jei pusryčiams bus tarkim manų košė, tai galim atvesti vaiką jau papusryčiavusį arba atnešti savo paruoštus pusryčius.