QUOTE(Ciccio @ 2014 11 25, 23:17)
kai į tavo namus svetimas žmogus ateina dirbti, tai jau tampa ne tik tavo asmeniniai interesai, o jo darbo vieta, diskutuotoja. Ir nesvarbu dirba jis pagal darbo sutartį ar pagal patentą ar dar pagal kažką.
ojo, kiek čia naujo galima sužinoti
pas mane šiandien buvo DPD kurjeris . Dirbo. Iškrovė prekes ir paėmė parašą. Sumokėjau už darbą - 10lt. Tai tas 2 minutes mano namai buvo jo darbo vieta?
Velnias, einu studijuoti Darbo saugos įstatymus, gal mano namai neatitinka LR darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymų, Darboviečių įrengimo bendrųjų nuostatų, Darbo įrenginių naudojimo bendrųjų nuostatų ir kitos krūvos įstatymų , keliamų darbo vietai
Trumpai: Jei turėčiau auklių agentūrą, samdyčiau aukles, tai vaizdo kamerų įrengimui tos agentūros patalpose - galiotų Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas. O mano privačiuose namuose, kur tiesiog vaizdas stebimas apsaugos tikslais - no way.
Nebematau toliau prasmės su tamsta diskutuoti,
o jei taip nutiks ir rasite kažkokį teisinį precedentą, kad kažkas, filmuodamas savo namuose ir nepasikabinęs ant vartų lentelės 'Čia filmuoja, Vardenis pavardenis , asmens kodas xxxxxxxxxxx, filmavimo tikslas - kad žinočiau kas prikakoja į mano rožyną' bus nuteistas - pasidalinkite, nusiimsiu kepurę ir labai atsiprašysiu