Įkraunama...
Įkraunama...

Stebėjimo kameros namuose

Labadiena,

Apie ASTA MINELGIENE yra visa atskira tema! Mamos pataria jos saugotis.

Sakykite, gal zinote kur galima ISINUOMOTI diktofona arba kamera, kuri veikia tik nuo judesio?
Atsakyti
o kurioje vietoje tą kamerą paslepiate?
Atsakyti
sveikutes. cia paskaicius kai kuriu postu, tikrai baisu, kaip aukles kartais gali eigtis. mano maziuke irgi praleidzia 3, 4 dienas aukles priziurima. kameros neitaisiau, bet daznai skambinu, vis girdziu ka jo veikia. aukle irgi atsiuncia man zinute, paraso kas kaip. bijau ir pagalvot, kad su mano maziuke butu negraziai elgiamasi.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 03 19, 19:23)
sveikutes. cia paskaicius kai kuriu postu, tikrai baisu, kaip aukles kartais gali eigtis. mano maziuke irgi praleidzia 3, 4 dienas aukles priziurima. kameros neitaisiau, bet daznai skambinu, vis girdziu ka jo veikia. aukle irgi atsiuncia man zinute, paraso kas kaip. bijau ir pagalvot, kad su mano maziuke butu negraziai elgiamasi.

as ta pat dariau, ka paryskinau, bet tai neatspindi realybes, deja...

Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 03 19, 19:40)
as ta pat dariau, ka paryskinau, bet tai neatspindi realybes, deja...

???Kaip tai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 03 19, 23:53)
???Kaip tai??? g.gif

na, negalima daznai skambinant ar gaunant is aukles sms susidaryt realu vaizda, kas isties vyksta jusu namuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2009 03 20, 01:36)
na, negalima daznai skambinant ar gaunant is aukles sms susidaryt realu vaizda, kas isties vyksta jusu namuose  schmoll.gif

Deja taip...Dar neblogos "stebėjimo kameros" yra kaimynai.. Apie išėjimus į lauką tikrai gali padėti sužinoti realią situaciją. Arba paprasčiausia logika. Pvz." ..taip taip valgėm valgėm pietučius ir sriubytę ir mėsytę, ir dar košytės po pietų, - o indaplovėj mūsų su vyru nuo pusryčių lėkštės tik styro" . Vaikas net sukaitęs vakarienę taršo, mat alkanas.verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2009 03 21, 08:53)
Deja taip...Dar neblogos "stebėjimo kameros" yra kaimynai.. Apie išėjimus į lauką tikrai gali padėti sužinoti realią situaciją.  Arba paprasčiausia logika. Pvz." ..taip taip valgėm valgėm pietučius  ir sriubytę ir mėsytę, ir dar košytės po pietų, - o indaplovėj mūsų su vyru nuo pusryčių lėkštės tik styro" . Vaikas net sukaitęs vakarienę taršo, mat alkanas.verysad.gif

Sutinku dėl sms ir kamynų stebėjimų. Geikutux, žiauru čia ką rašai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_vanduo_atostogos @ 2009 02 26, 10:44)
Labadiena,

Apie ASTA MINELGIENE yra visa atskira tema! Mamos pataria jos saugotis.

Sakykite, gal zinote kur galima ISINUOMOTI diktofona arba kamera, kuri veikia tik nuo judesio?

Labai liuks thumbup.gif daikciuka maciau www.pigu.lt - tusinuka - filmavimo kamera, iraso trukme apie 2 val., kaina 200 Lt. Mastau ir pati toki isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2009 03 21, 21:07)
Labai liuks  thumbup.gif  daikciuka maciau www.pigu.lt - tusinuka - filmavimo kamera, iraso trukme apie 2 val., kaina 200 Lt. Mastau ir pati toki isigyti  g.gif

bloga labai irasymo kokybe, nerekomendavo man jo...nuomuokit kamera, kameru komplekta...visa buta filmuos...savaitei nuomuot galima... panarsius internet rasite...turiu kazkur kontaktus, bet greit nerasiu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2009 03 21, 19:22)
Sutinku dėl sms ir kamynų stebėjimų. Geikutux, žiauru čia ką rašai verysad.gif

Joo.. verysad.gif
Atsakyti
Geikutux, o kaip viskas baigėsi? Radai normalią auklę? Ar nusivylei visai?..
Atsakyti