O aš pamačiau medinukus nykštukus, ir nusprendžai pasidaryti veltus:
QUOTE(erikanas @ 2007 11 14, 12:41)
Wau kokie grazuciai o ar sunku tokius padaryt? Kaip tu juos veli?
As maciau parduotuvej papuosta eglute ir po ja traukinukas ratu vazineja ,tai man taip grazu
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 11 14, 14:43)
ACIU uz nuorodeles dabar jau aisku kaip padaryt kamuoliuka lieka tik surast kur vilnos nusipirkt kai padarysiu...jei padarysiu imesiu parodyt kokie mano nykstukai gausis
QUOTE(erikanas @ 2007 11 14, 15:21)
aciu labai uz pasiulyma bet,kad as ne LT jei ten gyvenciau,butinai pasinaudociau tavo pagalba lieka tik paciai bandyt velti...
QUOTE(erikanas @ 2007 11 14, 13:41)
Gera mintis labai grazus ir mieli
Dar galima nunerti snaigiu ir pakabinti ant eglutes labai graziai gaunasi
QUOTE(erikanas @ 2007 11 14, 12:41)
Kaip padarėt kepurytes? Aš bandau ir bandau, neišeina man.
Kai dariau varpelį išėjo nykštukas kažkoks beformis
Ačiū visoms už pagyras
visur, kur parduoda vilna Kaune prikau ABC siūlų parduotuvėje
Iš pradžių šlapią plokščią veltinuką - po to iškerpu formas - po to su adatėlėmis padarau kepurytę (sujungiu kraštus). Ar aiškiau?
QUOTE(balbetka @ 2007 11 15, 18:02)
erikanas labai grazus nykstukai o kur galima tokios vilnos nusipirkt?
visur, kur parduoda vilna Kaune prikau ABC siūlų parduotuvėje
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 15, 18:32)
Kaip padarėt kepurytes? Aš bandau ir bandau, neišeina man.
Iš pradžių šlapią plokščią veltinuką - po to iškerpu formas - po to su adatėlėmis padarau kepurytę (sujungiu kraštus). Ar aiškiau?
QUOTE(erikanas @ 2007 11 16, 09:25)
Ačiū, iškart aišku. Galvojau kai nors su adatėlėm darėt, nes aš neturiu kantrybės su vandeniu terliotis
Vakar įkvėpta jūsų darbelio, sniego senį padariau, tiesa be akių dar
O kur nusipirkti dažų žaisliukams nupurkšti? norėčiau sidabrinių
Aš vakar pirkau X-club parduotuvėj, aukso spalvos purškiamus, mokėjau 15 lt už 400 ml. Na, jie šiaip skirti graffiti piešt, bet vis geriau, nei maximiniai..
O parduotuvė randasi Konstitucijos pr. 12 , priešais VCUP'ą.
O parduotuvė randasi Konstitucijos pr. 12 , priešais VCUP'ą.
QUOTE(SeSe @ 2007 11 20, 14:25)
Aš vakar pirkau X-club parduotuvėj, aukso spalvos purškiamus, mokėjau 15 lt už 400 ml. Na, jie šiaip skirti graffiti piešt, bet vis geriau, nei maximiniai..
Aha, o tai aš kai nusipirkau auksinį ikiuke už 5Lt Na, blizgesį tai jie duoda, bet vientisos spalvos kažkodėl ne Jei kas nori pasižaisti, galiu padovanoti