QUOTE(-*Agnė*- @ 2011 12 10, 15:40)
Kazkaip pabodo man tie zaisliukai kas metai ant Kaledines eglutes. Kur pazvelgsi visur vienoda...
Siais metais planuoju placiaskare egle papuosti dziovintu apelsinu,citrinu griezineliais,kankoreziais,cinamono lazdelemis,mano keptais meduoliais.
man seniai pabodę... Namuose jau seniai kabinam rankų darbo papuošimus ir kabinam džiovintus vaisius. Bet va darbe papuošiau eglutę šiaudinukais, kankorėžiais, saldainiais, sausainiais ir džiovintomis mandarinų skiltelėmis, tai iš kelių moterų susilaukiau komentarų, kad mano eglutė "vargšiška" (nors saldainiai ir sausainiai nebuvo iš pigųjų, ir, bendrai sudėjus, kainavo brangiau, nei "maksiminiai" žaislai.
QUOTE(vilvet @ 2011 12 10, 17:05)
Labai daug graziu ideju
gal kas gali pamokyti kaip dekupazuoti zaisliuka?gal kokia pamokele turit?
Jokių specialių gudrybių nėra. Aš tiesiog burbulą nudažau baltais akriliniais dažais, leidžiu išdiūti, praskiestais PVA klijais (tepdama iš išorės) prilipdau norimas servetėlės detales. Lako dažniausiai nededu, dėjau tik tada, kai naudojau porcelianą imituojančias servetėles. Jei nori dekupažuoti sudėtingiau, brangiau ir "teisingai", pasieškok SM dekupažo temoje.