Tai va būtent Tie žaisliukai kainavo nuo maždaug 20 iki 50 lt už vieną vienetą Pirkau tokią simpatišką varlytę kupidono amplua - virš 20lt kainavo
Buvo ir baleto batelių, ir kurpaičių, ir visokių gyvūnų, dabar net nebepamenu. Bet tikrai labai gražūs, kad vis tiek susigundžiau ir nupirkau vieną
Aš tai kasmet perku suomių "Aarikkos" medinius žaisliukus eglutei ir kalėdines dekoracijas Šiaip jie brangūs, bet didelis privalumas, kad nedūžta Kasmet nusiperku 2-4 žaisliukus, taip per dešimt metų jau turiu visai eglei
o as pernai pasidariau naturaliu papuosaliuku..ir buvau labai patenkinta savimi
ant eglutes kybojo: cinamono lazdeles perristos raudona rafija.. skersai supjaustyti ir isdziovinti mandarinai ir apelsinai.. zemes riesutai kevale.. graikiniai riesutai kevale.. mediniai varpeliai (tiksliau ju imitacijos).
zemes riesutus nepatikesit, bet labai lengvai su adata ir siulu perduriau nera kietas tas kevalas. O graikinius riesutus tai pririsau ant siulu. Eina skersai toks kaip sujungimas kevalo.. tai per to sujungimo grioveli perrisau nz ar aiskiai cia prirasiau
O aš pamenu, kaip vaikystėje mes kabindavom saldainius ant eglutės... Šventėms einant į pabaigą jais smaguriaudavome O dabar tikrai gražių spalvingų (gražiai supakuotų) saldumynų yra pirkti... Fantazijai ribų nėra