monini, tuos česnakų žiedynus moterys daugiausia džiovina sausoms puokštėms, paklausk pas pažįstamas, gal kas turės?
Kad nerodo visai butu labai ydomu pamatyti.
As irgi nematau nykstyku
O as pabandziau burbulus is siulu padaryti su lipalu ant balioniuku. Gavosi super . Jau pakabinau ant sviestuvo Ryt foto ikelsiu. Labiausiai patiko mano uosvenei busimai
O as pabandziau burbulus is siulu padaryti su lipalu ant balioniuku. Gavosi super . Jau pakabinau ant sviestuvo Ryt foto ikelsiu. Labiausiai patiko mano uosvenei busimai
as tai prisirenku konkoreziu, ivairiu sakeliu ir juos apipurskiu auksiuku ar sidabriuku. o del cesnako ziedu tai labai grazu, bet galima juos pakeist tokiais augaliukais kaip kmynai ar panasiais is sketiniu seimos, kuriu pilna sudziuvusiu pievose
gražūs burbulai..
mano eglutės žaisliukai
mano eglutės žaisliukai
QUOTE(pulina @ 2009 12 05, 17:28)
Ačiū Taviškiai irgi labai mieli
Princese-Leja ir pulina Labai mieli,silti ir grazus jusu papuosimai
QUOTE(Princese_Leja @ 2009 12 05, 15:39)
Gražūs
p.s. Man ir jūsų šviestuvas patiko
QUOTE(pulina @ 2009 12 05, 17:28)
mano eglutės žaisliukai
Jau tas sniego senis koks mielas!
O kiek laiko užtrunka tokį vieną pagaminti? Žinau kad priklauso nuo ko ir kaip, bet maždaug?
QUOTE(Fraise @ 2009 12 05, 20:13)
O kiek laiko užtrunka tokį vieną pagaminti? Žinau kad priklauso nuo ko ir kaip, bet maždaug?
na jei nieks nesutrukdo, geras pusvalandis velt.... paskui dar pasiuvinėt... per valandą manau galima apsisukt (jei vaikų nėra mažų)
QUOTE(pulina @ 2009 12 05, 21:32)
na jei nieks nesutrukdo, geras pusvalandis velt.... paskui dar pasiuvinėt... per valandą manau galima apsisukt (jei vaikų nėra mažų)
+ įgūdžių