Toj pacioj Rimi yra mazuciu mediniu ziasliuku, siaudiniu ir siaip buna rinkinukai mazu zaisliuku
dar viena mintis - is skaidrios standzios pleveles skaidrems iskirpti drugeliu sparnus, juos iskarpyti, kunelius padaryti is putoplasto ar plastilino, prisegti uselius is valo. viska nupurksti aerozoliu auksiniu, sidabriniu arba serksnu
As siems metams nupirkau mazu ir keleta dideliu
siaudiniu zvaigzdziu, blizganciu tokiu
Labai liuks atrodo
siaudiniu zvaigzdziu, blizganciu tokiu
Labai liuks atrodo
Oi reikia ir man pagalbos!!!nieko originalaus nenoriu, noriu tradiciskai papuost egle, taigi ieskau raudonu burbulu(juos komponuosiu su maziukais geltonais ir dar dar siaudiniais zaisliukais) vidutinio didzio. Nu niekur nerandu:(o jau Kaledos ant nosies. Senukuose yra bet l. prastos kokybes, rimi per mazi, maxmoj is vis raudonu nera:(
Gal kas gali patart kur dar butu galima paieskot?Kad butu normelesnes kokybes, vidutinio didzio ir raudoni???
Gal kas gali patart kur dar butu galima paieskot?Kad butu normelesnes kokybes, vidutinio didzio ir raudoni???
man graziausi nekasdieniniai - netradiciniai puoshimo budai...butu labai grazhu apkabinet pacios ishkeptais sausainais... arba saldainais...
as kazkada eglute buvau papuosus sokoladiniais saldainiais. tokie buvo specialus tam reikalui, is Vokietijos atvezti, su auksiniais siulais kiekvienas. tai per svenciu perioda visi tie zaisliukai labai smagiai susivalge.
po to kazkada esu puosus kaspinais -- prigaminau kruva kaspinu is spalvoto plastiko juosteliu.
dar vaikystej esupuosus per dailes pamokas darytais eziukais ir kubikais.
o dabar puosiam siaudiniais zaisliukais. nors jie visai ne is Lietuvos, bet kazkokios "liaudiskos dvasios" priduoda.
ir butinai -- LEMPUTES. kad mirgsetu ir per langus matytusi
po to kazkada esu puosus kaspinais -- prigaminau kruva kaspinu is spalvoto plastiko juosteliu.
dar vaikystej esupuosus per dailes pamokas darytais eziukais ir kubikais.
o dabar puosiam siaudiniais zaisliukais. nors jie visai ne is Lietuvos, bet kazkokios "liaudiskos dvasios" priduoda.
ir butinai -- LEMPUTES. kad mirgsetu ir per langus matytusi
kas norite senu zaisliuku,tai vilniuje kalvariju turguje maciau,tik pasidereti vertetu,nes kainos,uz viena 5 lt praso
Labai įdomu kokiais žaisliukais šiemet puošite eglutes ...
Ar kiekvienais metais perkate naujus žaisliukus ar išlieka tradicija puošti tais pačiais ?
Gal žinote kokių nuorodų apie žaisliukus ?
Ar kiekvienais metais perkate naujus žaisliukus ar išlieka tradicija puošti tais pačiais ?
Gal žinote kokių nuorodų apie žaisliukus ?
Na stengiuos išlaikyt ir senesnius,bet kasmet papildau kuo nors įdomesniu
puošiu saldainiais Svarbu, kad popieriukai būtų kuo blizgesni, atrodo , o po švenčių juos visus suvalgai
Darbe taip pat eglutę papuošiu, tai žmonių reakcija būna gana linksma
Darbe taip pat eglutę papuošiu, tai žmonių reakcija būna gana linksma
Mes kaip važiuojam į kaimą,tai dažniausiai aš puošiu eglę,o žaislai tokie senučiai,bet man labai gražu,namus apgaubia jaukumu ir šiluma,žaislai dideli,gražių formų,niekada nedapirkinėjam į kaimą naujų,tai namuose gaunasi antikvarinė eglutė
Man šiemet žaisliukų pirkimo manija Pamatau ir negaliu ramiai praeiti Jau neblogą dėžę prikaupiau
Ir jums keletą parodau
Šiuos batelius man draugė padovanojo ,
O rogutes pati pirkausi
Gražioji balerina Nereali
Šita biskį griežto veidelio
Pradžiai užteks
Būtų labai smagu jai ir jūs papikčirintut kokių įdomesnių žaisliukų
Ir jums keletą parodau
Šiuos batelius man draugė padovanojo ,
O rogutes pati pirkausi
Gražioji balerina Nereali
Šita biskį griežto veidelio