Bevartydama savo iškarpų iš visokių žurnalų segtuvą, radau labai šaunią idėją. Bandysiu papasakoti: į krepinį popierių įvynioti kokį nors rutuliuką ir viršuje palikti tokią uodegėlę, kaip kad saldainiams būna dvi, o čia būtų tik viena ir perrišti ją kaspinu. Nuotraukoje buvo raudoni žzaisliukai su žaliu kaspinu, tikrai labai gražiai atrodė.
Pernai nėriau va tokius angeliukus http://img40.imagesh...s/i/jpfun1.jpg/, dar varpelius, labai originaliai atrodė eglutė...tik iš blizgančių siūlų...bet matau ir geresnių įdėjų
O aš šiais metais nusprendžiau prisirinkti daug kaštonų, o advento metu su šeima iš jų pasigaminti eglutės žaisliukus. Man atrodo, jog eglutė turėtų atrodyti nuostabiai, ketinu dar iškepti riestainiukų ant eglutės, tik bijau, kad šeimynykščiai nenuspręstų, jog tai nereikalingas laiko gaišimas, ir plasmasiniai žaislai daug dailesni
QUOTE(Borri @ 2009 10 06, 18:18)
O aš šiais metais nusprendžiau prisirinkti daug kaštonų, o advento metu su šeima iš jų pasigaminti eglutės žaisliukus. Man atrodo, jog eglutė turėtų atrodyti nuostabiai, ketinu dar iškepti riestainiukų ant eglutės, tik bijau, kad šeimynykščiai nenuspręstų, jog tai nereikalingas laiko gaišimas, ir plasmasiniai žaislai daug dailesni
Gal ir gražesni tie plasmasiniai žaislai, bet tikrai nesuteiks tiek šilumos ir jaukumo, kaip pačių daryti daiktčiukai. Svarbu, kad pati turi ugnelės kažką padaryti. O kiti pamažu irgi turėtų įsijausti. svarbiausia aukštyn nosis , laiko juk dar yra
Taip, tu teisi . Man labai gražu eglutė puošta tokiom nertom snaigėm, kaip pas Tave avatare, pas kažką mačiau papuoštą, tai pakerėjo, tik pati nesiryžčiau tokiam didžiuliui darbui
QUOTE(Borri @ 2009 10 06, 19:45)
Taip, tu teisi . Man labai gražu eglutė puošta tokiom nertom snaigėm, kaip pas Tave avatare, pas kažką mačiau papuoštą, tai pakerėjo, tik pati nesiryžčiau tokiam didžiuliui darbui
Man irgi gražu. Mes taip ir puošiam eglutę. Pernai dar maišiau su plasmasiniais žaislais Kasmet vis naujų prisinerdavau, tai dabar turiu begalę, užtek eglutei ir dar visas lubas tikriausiai prikabinėsiu.
O šiaip tai tikrai nėra labai sudėtinga pasigaminti, aišku jei bent šiek tiek valdai vašelį. O jei kam patinka galiu pagelbėti
As neriu snaiges. Jau gal 20 turiu
Labai šauni idėja puošti eglutę nertomis snaigėmis, manau, tai suteikia dar daugiau jaukumo ir šilumos beje, gal galite pasidalinti snaigių schemomis nėrimui? Nesu labai gera mezgėja ar nėrėja, bet kokią vieną kitą snaigę gal suregsčiau
QUOTE(lita7 @ 2009 10 07, 16:34)
Labai šauni idėja puošti eglutę nertomis snaigėmis, manau, tai suteikia dar daugiau jaukumo ir šilumos beje, gal galite pasidalinti snaigių schemomis nėrimui? Nesu labai gera mezgėja ar nėrėja, bet kokią vieną kitą snaigę gal suregsčiau
Uzsukite i nerimo, mezgimo foruma, ten rasite visa tema, kurioje vien tik nertos snaiges, angelai, varpeliai tikrai rasite ideju