Aš tai gal pasidarysiu tokius žaisliukus dovanėlių pavidalo- seniai svajojau- esu prisirinkus daug dėžučių- jos tokios skaidrios, plastikinės , nuo eglės burbulų
Tik niekaip neapsisprendžiu kuo aptraukti tas dėžutes, kad būtų iš tikro panašios į dovanėles, bet nedvelktų kiču, būtų patvaru ir solidžiai, efektingai atrodytų. Popierius- kažkaip labai nepatvaru - o mano eglė labai didelė, ir tos dėžutės labai nemažos kai kurios- jei jas aptraukti popieriumi- daug darbo ir viskas laikina, jei audeklu- ar neatrodys per sunkiai ar kičiškai, ar kleckiškai, kai ant eglės tiek daug medžiaginių didelių dėžučių, veltiniui tas pats galioja- didelės dėžutės su juo per sunkios gali atrodyti.
O kokių dar idėjų turite, kuo galima aptraukti dėžutes, imituojančias dovanas, kurios bus ant eglės kabinamosa?- o jei audeklu, tai koks geriausiai atrodytų, ir ilgai tarnautų- nesiteptų, nebluktų?
Su kusudamomis čia pateikta labai gera idėja - tik vėl gi, man nepatinka, kad iš popieriaus- nes laikina- ir irgi nežinau kuo pakeisti- šviestuvų medžiaga- irgi man kažkaip pigu, jei daug tokių ant eglės, ir jie dideli..
Neįsivaizduoju kuo dar dovanų dėžutes apklijuoti galima
Matyt reiks audinių pardėje pasivaikščiot- bet man kažkaip atrodo, kad tepsis audinys...
Manau gal butu grazu tiuliu aptraukti truputi ji paraukiant jo yra pirkti ivairiu spalvu tai pat ir is organzos graziai atrodytu lengvi audiniai ir nepriduos sunkumo,na taip as manau,nebrangu ir plociai nemazi siu medziagu,pabandykite.