Įkraunama...
Įkraunama...

Ryga

QUOTE(mylimuke! @ 2016 03 25, 13:17)

sakykit, ar naudojotės kas viešuoju transportu, ar yra kokie dieniniai/savaitgaliniai bilietai? zodziu, kaip pigiausiai prasisukt ?  ax.gif

Transporto puslapis: https://www.google.c...uF_URSHfu8JdcIw
Talonėlius galima nusipirkti Narvesen kioske, bilietų automate (vienas važiavimas kainuoja 1,15 ), jei pirksite autobuse, troleibuse, tramvajuje iš vairuotojo, tai kainuos 2 eurus. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2016 03 25, 20:05)
Transporto puslapis: https://www.google.c...uF_URSHfu8JdcIw
Talonėlius galima nusipirkti  Narvesen kioske, bilietų automate (vienas važiavimas kainuoja 1,15 ), jei pirksite autobuse, troleibuse, tramvajuje iš vairuotojo, tai kainuos 2 eurus. Sėkmės  4u.gif

ačiūūūūū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
planuojame važiuoti į Ryga balandi. Viešbutį kaip ir išsirinkome. Bet klausimas ar prie viešbučio nėra automobilių stovėjimo aikštelės? Jie neteikia tokių paslaugų? Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiksiuke @ 2016 03 31, 16:32)
Sveikos,
planuojame važiuoti į Ryga balandi. Viešbutį kaip ir išsirinkome. Bet klausimas ar prie viešbučio nėra automobilių stovėjimo aikštelės? Jie neteikia tokių paslaugų? Dėkui už atsakymą  4u.gif

Rygoje n+k viešbučių, tai iš kur žinoti, apie kurį jūs kalbate? mirksiukas.gif
Paprasčiausia būtų paklausti viešbučio.
Atsakyti
Kas įdomaus Rygoje vyresnio amžiaus vaikams? Muziejai, pilys ir pan?
Kaip zoosodas, ar verta važiuoti pvz balandžio mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2016 03 31, 21:02)
Kas įdomaus Rygoje vyresnio amžiaus vaikams? Muziejai, pilys ir pan?
Kaip zoosodas, ar verta važiuoti pvz balandžio mėnesį?

Zoosodas mums labai patiko, gyvūnų įvairovė, grąžūs vaizdai į įlanką, galima net pikniką pasidaryti. Tikrai vertas dėmesio. 4u.gif
Atsakyti
Kažkas klausė apie Viktorija viešbuti Rygoje. Tai ar buvote? Kokie įspūdžiai?
Manau kad balandi į zoo pats tas eiti. Nei per karšta nei per šalta. Mes planuojame eiti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiksiuke: 01 balandžio 2016 - 19:05
Sveikos, gal kas parekomenduosit kur palikti mašiną Rygoje g.gif aplink centrą..centre.. aišku mokama, bet gal kur pigiau kas žino? g.gif 4u.gif būsim dėkingi už informaciją 4u.gif
Taip pat domintų ir kur būtų galima skaniai senamiestyje pavalgyti.. gal kas kokių vietų atradote? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas zino neblogu viesbuciu netoli autobusu stoties? Noretume apsistoti dviems naktims ir pasivaikscioti Rygoje.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rojuke @ 2016 05 01, 17:15)
Sveikos. Gal kas zino neblogu viesbuciu netoli autobusu stoties? Noretume apsistoti dviems naktims ir pasivaikscioti Rygoje.
Aciu.

Sitoj temoj kaip tik apie tai esu ne taip seniai rasius, paieskokit mano posto mirksiukas.gif Jei tinka triju zvaigzduciu, tada Forums. Jei reikia geresnio, pries pat ji (vos perejus pozemine pereja) naujas atsidare, bet dabar nepamenu pavadinimo...
Atsakyti
QUOTE(Ridziniece @ 2016 05 01, 20:21)
Sitoj temoj kaip tik apie tai esu ne taip seniai rasius, paieskokit mano posto  mirksiukas.gif Jei tinka triju zvaigzduciu, tada Forums. Jei reikia geresnio, pries pat ji (vos perejus pozemine pereja) naujas atsidare, bet dabar nepamenu pavadinimo...

Forums tiks labai, brangesnio tikrai nereikia.
ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 04 21, 21:49)
Sveikos, gal kas parekomenduosit kur palikti mašiną Rygoje g.gif aplink centrą..centre.. aišku mokama, bet gal kur pigiau kas žino? g.gif  4u.gif būsim dėkingi už informaciją 4u.gif
Taip pat domintų ir kur būtų galima skaniai senamiestyje pavalgyti.. gal kas kokių vietų atradote? bigsmile.gif

Prie akmenų tilto, po dešinei. Ten pats centras. Aš kažkaip radau vietą, pasiparkavau, tada pradėjau ieškoti kur susimokėt. Ir nerandu, jokio aparato nėr. Tada užėjau į ofisą netoliese, mašinų nuoma, sakau, kaip čia susimokėt? O panelė ir sako, jei radai kur pasistatyti čia, tai būk rami, čia nemokama biggrin.gif
Atsakyti