Įkraunama...
Įkraunama...

Ryga

QUOTE(mamavoverė @ 2012 12 02, 16:29)
Buvau šiemet festivalyje staro riga. gražu. bet tikėjausi daugiau...

Man taip pat šiemet buvo prasčiau nei pernai.

Dabar turėtų būti gražu Rygoje, kalėdinės mugės.... išpuoštas miestas...
Papildyta:
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2012 12 08, 00:26)
Užsakiau viešbutį senamiestyje, bet tik dabar apsižiūrėjau, kad be parkingo  g.gif Gal ką protingo patarsit, kur mašiną dėt?  g.gif

Jei važiuojate dviese ne pigiau ir patogiau autobusu?
Aš kiek važiavau man patogiausia buvo autobusu. Nes viešbutis dažniausiai senamiestyje ar arti jo. O su tramvajumi pavažiuoti vienas malonumas thumbup.gif
Atsakyti
Buvom savaitgalį Rygoje - labai gražu. Miestas išpuoštas, senamiestyje kalėdinis miestelis stovi, Kalėdų senelis lietuviškai pakalbina. Esplanade parke įkurta Triušių karalystė. Lido irgi Kalėdoms pasiruošęs, visas kalėdinis miestelis su atrakcionais teritorijoje. Kadangi latviam apsilankymas Lido yra gero tono ženklas, tai norinčius pavalgyti įleidinėjo dozėmis po 20 žmonių. Žmonės su pilnais padėklais lakstė per tris aukštus ir ieškojo vietos prie staliuko.
Atsakyti
Gal kas zino pigesni viesbuti Rygos centre ar netoliese.Svarbu, kad butu svarus ,su parkavimu. Norim su seima nuvykti. Pernai buvau po nauju m., tai labai patiko. Noriu visai seimai parodyti.
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2013 01 06, 19:34)
Gal kas zino pigesni viesbuti Rygos centre ar netoliese.Svarbu, kad butu svarus ,su parkavimu. Norim su seima nuvykti. Pernai buvau po nauju m., tai labai patiko. Noriu visai seimai parodyti.

Rygos centre - daugiau nei 100 viesbuciu - mirksiukas.gif pabandykite per booking.com ivesti norimas datas - ir tada pagal kaina rinkites - g.gif jei reikes kokios rekomendacijos apie konkretu viesbutuka - maloniai prasom... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva 100 @ 2013 01 06, 19:34)

Mes su šeimyna buvome apsistoję Guesthouse Jakob Lenz. Parkavimas pas juos vidiniame kieme mokamas, bet jei važiuosite savaitgalį, tai šalia viešbučio yra didelė aikštelė ir savaitgaliais nemokama. Pats hostelis pakankamai neblogas, geri pusryčiai ir svarbiausia - iki senamiesčio pėsčiomis apie 15 min.
Atsakyti
Sveiki, gal kas naudojotės Riga Free Tour paslaugomis ( http://freetour.trav...ge_id=5&lang=ri ) ? ax.gif Ar verta su jais eiti į ekskursiją? Ar įdomu? Kiek jiems tipsų reikia palikt po ekskursijos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maddison: 02 vasario 2013 - 23:37
Sveiki,

gal kas buvote "Riga Style Hostel? jie neturi auto stovejimo aiksteles, bet gal kur salia yra galimybe pasistatyti?
Atsakyti
Sveiki, turėjau tokį klausimuką tiems, kurie geriau pažįsta Rygą. Važiuoju ten trumpam pagyventi. Bet nieko nenusimanau apie pragyvenimo lygį Latvijoje. Gal kas nors galėtumėte man pasakyti, kiek daugmaž pinigų reiktų vienam asmeniui vienam mėnesiui, neskaičiuojant išlaidų būstui ir mokesčiams? Ta prasme gyvenant tikrai ne prabangiai ir nesišvaistant pinigais. Ačiū. 4u.gif

Atsakyti
Birželio 30 - liepos 8 d. Rygoje vyks Visuotinė XXV dainų ir XV šokių šventė. Renginių kalendorius EN ir LV.

Tiesa, į šokių ir uždarymo (chorų) koncertus bilietai buvo iššluoti per kelias valandas, todėl galesite apsilankyti tik nemokamuose renginiuose arba gegužės 1 d. bandyti bilesuparadize.lv puslapyje nusipirkti bilietą į uždarymo koncerto pirmąją generalinę repeticiją liepos 6 d. ryte smile.gif
Atsakyti
Muzieju naktis Rygoje! http://www.inlt.eu/i...a...ext&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geggle: 10 gegužės 2013 - 09:09
Gal kas is buvusiu galetu pasiulyti nuo ko pradeti kelione "Muzieju nakti" ar ka butinai reiktu pamatyti?
O gal zinote ar zologijos sodas veiks ta nakti? 4u.gif
Atsakyti
Ką siūlote aplankyti be zoosodo su vaikais g.gif
Ir ar nuo to zoosodo toli jūra g.gif
Atsakyti