Įkraunama...
Įkraunama...

Ryga

QUOTE(Alvydė @ 2012 11 08, 16:54)

Alvyde, jei norite suplanuoti savo pasivaiksciojimus is anksto - uzsukite i bet kuri I - turizmo info centra - ir paimkite skrajute mirksiukas.gif
festivalio metu skrajutes dalins jaunimas thumbup.gif
Atsakyti
gal žinote lauko žaidimų aikštelių vaikams Rygoje? senamiestyje ar aplink.

ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2012 11 15, 12:44)
gal žinote lauko žaidimų aikštelių vaikams Rygoje? senamiestyje ar aplink.

ačiū iš anksto  4u.gif

Nemokamose aikštelėse buvome parke prie zoologijos sodo. Aplink Senamiestį neteko užmatyti. Todėl teko eiti į "Lido" restorano teritoriją, nors ten absoliuti dauguma atrakcijų, įskaitant ir žaidimų aikšteles, mokamos.
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2012 11 08, 13:42)
Oba, šiandien radau visai šaunų pasiūlymą kelionei į STARO RIGA su visa ekskursine programa tik 80 Lt! Gal kam irgi bus naudinga, jis čia: http://to.ly/gUVy

Šiemet spalvota Rygos pasaka kviečia pamatyti 100 įspūdingų šviesos objektų: nuo nuostabių šviesos instaliacijų parkuose, gatvėse ir aikštėse iki apšviestų pastatų bei tiltų fasadų.

:}

Ar buvote, ar patiko? Man patiko, ir dar pigiau važiavau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos , kazkada raset , kad po Latvijos Nepriklausomybes dienos Ryga tampa kaledine. Ar jau pasipuose g.gif Mes norim palekti gruodzio 1 diena i Ryga , taciau internete raso , kad kaledine egle bus gruodzio 2 per Advento pradzia ......Dar labai grazu buna Lido centre , ar bus gruodzio 1 ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 11 19, 18:04)
Sveikos , kazkada raset , kad po Latvijos Nepriklausomybes dienos Ryga tampa kaledine. Ar  jau pasipuose  g.gif Mes norim palekti gruodzio 1 diena i Ryga , taciau internete raso , kad kaledine egle bus gruodzio 2 per Advento pradzia ......Dar labai grazu buna Lido centre , ar bus gruodzio 1  ax.gif  g.gif

taip, oficialus centrines egles iziebimas - gruodzio 2--
kada Lido pasipuos - reiketu ziureti ju puslapyje smile.gif
---------- beje, ir be egles - miestas kalediskai puostis ima jau dabar - mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 11 19, 16:26)
Ar buvote, ar patiko? Man patiko, ir dar pigiau važiavau biggrin.gif

Taip, buvau :} nuostabu buvo!

gal nesiginčykim tais pinigėlių klausimais :} 80 lt karvės man nekainavo.
Atsakyti
QUOTE(idea luxe @ 2012 11 19, 19:28)
taip, oficialus centrines egles iziebimas - gruodzio 2--
kada Lido pasipuos - reiketu ziureti ju puslapyje smile.gif
---------- beje, ir be egles - miestas kalediskai puostis ima jau dabar -  mirksiukas.gif

Lido jau kalėdinė nuotaika ir eglė jau yra.

QUOTE(AukleZig @ 2012 11 20, 10:11)
Taip, buvau :} nuostabu buvo!

gal nesiginčykim tais pinigėlių klausimais :} 80 lt karvės man nekainavo.

Oj žinoma, kad nesiginčykim. Gal jums daugiau km teko važiuoti nei man, tiesiog pasidžiaugiau pigia kelione smile.gif
Atsakyti
Buvau šiemet festivalyje staro riga. gražu. bet tikėjausi daugiau...
Atsakyti
Užsakiau viešbutį senamiestyje, bet tik dabar apsižiūrėjau, kad be parkingo g.gif Gal ką protingo patarsit, kur mašiną dėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2012 12 07, 23:26)
Užsakiau viešbutį senamiestyje, bet tik dabar apsižiūrėjau, kad be parkingo  g.gif Gal ką protingo patarsit, kur mašiną dėt?  g.gif

kokios datos? ir kuriam laikui? g.gif
galima - kaip kai kurie rygiskiai palikti prekybos centru parkinge - mirksiukas.gif
galima - jei niekur nevazinesite Rygoje - palikti ne centre esanciose aisktelese parai ar dviem - ne centre - kainos -kaip LT...
Atsakyti
QUOTE(idea luxe @ 2012 12 08, 14:27)
kokios datos? ir kuriam laikui?  g.gif
galima - kaip kai kurie rygiskiai palikti prekybos centru parkinge -  mirksiukas.gif
galima - jei niekur nevazinesite Rygoje - palikti ne centre esanciose aisktelese parai ar dviem - ne centre - kainos -kaip LT...

Tarpušvenčiu , vienai nakčiai g.gif
Atsakyti