Parašėm el. paštu, paskambinom ir gavom rezervaciją, nebuvo sunkumų
Labas. Na va, grįžom iš Rygos. Oras buvo labai geras
Saulė, 18-19 šilumos.
Viešbutis Elefant visai neblogas, berods 4 žvaigždučių. Tik rajonas nekoks, prastokas. Jis tikrai toliau nuo senamiesčio, todėl reikėtų su mašina važiuoti (mes taip ir darėm), nes su vaiku ir aš
. Mašiną statyt požeminėj viešbučio aikštelėj kaina 5 latai.
Kambarys mažiukas, bet jaukus, vietos pakako nakčiai. Vaikui lovos neėmėm, išmiegojom trise plačioj lovoj. Pusryčiai tikrai geri buvo, pasirinkti visko
, tik reikėtų eiti anksčiau ryte, nes atšąla vėliau viskas.
Aplankėm mašinų muziejų
Aviacijos muziejų
Mano vyrams patiko labai.
Zoo sodą, čia matyt geriausias iš tų dienų dalykas
Labiausiai patiko flamingai ir žirafos. Apskritai vietos daug gyvūnams, sudarytos sąlygos puikios...
Geležinkelio muziejus 1-ienį nedirbo, apžiūrėjom tik ekspoziciją lauke.
Senamiesty gražu, tik 1-ienį nedirbo bokštas pasikelti. Domo katedra remontuojama.
Šokiravo kainos kavinėse, jei sriuba 5 latai (15 litų), mums tai labai daug. Valgėm picerijoj. O Lido man neskanu, valgėm irgi kartą, bet atšąla viskas, kol nusiperki, perkepę karbonadai
ir nėr pigu tikrai
Stovėjimas brangus, senamiesty valanda 1 latas, pastovėjom dvi valandas - 10 litų
Ir kokia logika -aikštelė dirba iki 17 val. už 10 min. jei nepaimtos mašinos ateina baudų rašyti
tai koks tikslas? Dirbtų iki vėlaus vakaro, sumokėtų žmonės už stovėjimą ir viskas būtų gerai.
Ir šiaip nelogiškas tas darbo laikas iki 18 val. vasarą, juk tik naudokis proga, kad turistai eina ir nori apžiūrėt, bet ne
Kelionė man pasirodė iš Kauno per ilga, kelias nelabai geras, lėtai važiuot reikia, kaimukai visokie, o dar kelio remontai
tai laukti eilės labai ilgos, leidžia šviesoforas po kelias mašinas į vieną pusę, po to į kitą.
Ir pati Ryga iškasinėta baisiai, remontai.