Įkraunama...
Įkraunama...

Ryga

Sveiki,

aš gal ne į temą, bet kitur neradau, kur paklausti blush2.gif gal galite parekomenduoti kokį ekonominės klasės viešbutuką Rygoje? 4u.gif
Papildyta:
peržvelgiau senesnes žinutes ir kaip ir susiradau informacijos dėl apgyvendinimo blush2.gif
bėda tik ta, kad važiuosime sutikti Naujuosius, tai jau didelė dalis mūsų nusižiūrėtų viešbučių fully booked unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2011 12 14, 00:36)
Sveiki,

aš gal ne į temą, bet kitur neradau, kur paklausti  blush2.gif gal galite parekomenduoti kokį ekonominės klasės viešbutuką Rygoje?  4u.gif
Papildyta:
peržvelgiau senesnes žinutes ir kaip ir susiradau informacijos dėl apgyvendinimo  blush2.gif
bėda tik ta, kad važiuosime sutikti Naujuosius, tai jau didelė dalis mūsų nusižiūrėtų viešbučių fully booked  unsure.gif  doh.gif

Mureanda, per Naujuosius beveik visi viesbutukai buna pilni -
gal del krizes koki ir rasite - bet didelio komforto nereiketu tiketis... g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal žinot ar Rygoj kas nors vyks, ar dirbs parduotuvės, mugės pirmą ar antrą Kalėdų dieną? Jei bus geras oras norėtųsi nuvažiuoti pasivaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2011 12 14, 10:19)
Mergaites, gal žinot ar Rygoj kas nors vyks, ar dirbs parduotuvės, mugės pirmą ar antrą Kalėdų dieną? Jei bus geras oras norėtųsi nuvažiuoti pasivaikščioti.

Anot internetų Rygoje Kalėdinės mugės vyks 2011.11.27 - 2012.01.09.
Manau, kad per Kalėdas neturėtų trūkt re(n)ginių šeimoms:)
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 12 13, 13:36)
Pakeliui i Ryga dar galima aplankyti Bauskes pili , ir , zinoma, Rundales rumai labai ispudingi thumbup.gif
O kuo ta Alberto iela patiko , kas ten idomaus ? As zinau apie Alberto aikste  ir Konvento kiema , tai cia jau su Rygos atsiradimo istorija susieje dalykai...

drinks_cheers.gif pilys tikrai įspūdingos, bet jas aplankėm vasarą keliaudami, o dabar mūsų tikslas - pati Ryga smile.gif Kadangi su sūnum vaziuosim, tai manau, kad abiems mano vyrams bus įdomu senų automobilių muziejus,dar norėtųsi pasikelt į kurią nors apžvalgos aikštelę, man asmeniškai ir turgų aplankyt visai žingeidu būtų ax.gif O daugiau - laisva tema. Grįžus pasidalinsiu įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 12 14, 19:54)
drinks_cheers.gif pilys tikrai įspūdingos, bet jas aplankėm vasarą keliaudami, o dabar mūsų tikslas - pati Ryga smile.gif Kadangi su sūnum vaziuosim, tai manau, kad abiems mano vyrams bus įdomu senų automobilių muziejus,dar norėtųsi pasikelt į kurią nors apžvalgos aikštelę, man asmeniškai ir turgų aplankyt visai žingeidu būtų  ax.gif O daugiau - laisva tema. Grįžus pasidalinsiu įspūdžiais smile.gif

Būtinai aplankykit žuvies turgų - tikrai geros kainos. Važinėja kolega vienas į Rygą dažnai, tai visada prašau nupirkt lašišos. Ir ikrai savo 'maišeliuose' po 30 lt kilogramas tik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2011 12 16, 10:20)
Būtinai aplankykit žuvies turgų - tikrai geros kainos. Važinėja kolega vienas į Rygą dažnai, tai visada prašau nupirkt lašišos. Ir ikrai savo 'maišeliuose' po 30 lt kilogramas tik smile.gif

Siaip as Rygoje zuvies turguje manau pasiprasysiu politinio prieglobscio .Kazkas nerealaus ten drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, per visa sventini ikarsti tik dabar prisiruosiau pasidalint praejusio savaitgalio ispudziais is Rygos smile.gif Viesbutis normalus,pagal zvaigzdutes tikejausi kazko "šikarnesnio", bet siaip viskas gerai buvo. Temstant iskeliavom i senamiesti, biskiuka pabludinejom kol suradom blush2.gif Ten labai grazu, viskas ispuosta, pagrindinese aikstese kaledines muges, nedideles, bet sventes dvasia sklando,groja kaledine muzika, prekyba labai panasi kaip ir musiskese panasaus pobudzio mugese buna smile.gif Karstas vynas - butinas atributas, nes ilgiau pavaiksciojus salta labai pasidaro, po vynelio vel galima ekskursuot smile.gif Dekojam dievuliui uz ta vakara ir pakenciama ora, nes kita diena pliaupiantis lietus nuo pat ryto, sujauke visus musu planus doh.gif Issiregistrave is viesbucio nuvaziavom i senų auto muzieju, man patiko, vyrams labiau, aisku smile.gif I zuvies pavilijona taip ir neuzsukom, vasara kai buvom supykom ant jo, kad paprasciausiu latvisku strimeliu neradom, visko pilna, o va strimeliu lauktuvem nebuvo unsure.gif Kelione baigem pasizioplinejimu po PC Ryga Plaza(berods), latviai labai vaišingi tadien buvo - karsto sokolado i valias atsigerem biggrin.gif
Apibendinant - buvo smagu, bet ne per daug, reikia gero oro, kad islandziot visas graziasias Rygos viečikes mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 12 23, 23:25)
Apibendinant - buvo smagu, bet ne per daug, reikia gero oro, kad islandziot visas graziasias Rygos  viečikes mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu, reikia tikrai silto oro, kad ten visapusiskai gerai laika praleisti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umberta: 24 gruodžio 2011 - 08:24
QUOTE(Umberta @ 2011 12 24, 09:23)
drinks_cheers.gif pritariu, reikia tikrai silto oro, kad ten visapusiskai gerai laika praleisti smile.gif

Pritariu, mes į Latviją kai keliones planuojam, kokiai savaitėlei likus, tai visad pasižiūrim kiek įmanoma tai savaitei orus, kad žinotumėm kuri diena bus skirta po laukinius objektus "maltis", o kada po kokius muziejus ar dar kur po stogu būti.
Atsakyti
Nors čia ne fotorepotažai - įkeliu žiurpsnelį prieškalėdinės Rygos dvasios wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Ledo skulptūrų parkas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2012 01 17, 12:25)
Noriu vėl, nes knygos ten išties pigios smile.gif

kokios knygos (kokiomis kalbomis), kur ir po kiek? ax.gif
kaip knygų graužikei pasirodė įdomu. Nors knygas dažniausiai imu iš bibliotekos, nesinori apsikrauti bereikalingais daiktais - knygą perku tik tuo atveju, jei labai patiko ir žinau, kad norėsiu perskaityti dar kartą.

O tame puslapyje nėra tvarkaraščio/grafiko su atvykimo/išvykimo laiku, ar tik aš nerandu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyvose: 17 sausio 2012 - 14:59