Įkraunama...
Įkraunama...

Ryga

QUOTE(alyvose @ 2011 10 17, 10:41)
Turaidos muziejuje - rezervate tiko ir lietuviškas pažymėjimas, bet transporto nuolaidos Rygoje, deja, priklauso tik latvių studentams sad.gif O važiuojant tarpmiestiniu transportu apskritai nemačiau, kad būtų užsiminta apie kokias nors nuolaidas studentams.

Nera jokiu nuplaidu sad.gif deja, taip.... todel keliaujantiems (keliaujancoms smile.gif ) i Riga rekomenduoju is anksto pasidaryti Baltic miles kortele - tada ir nuolaidos bus ranka pasiekiamos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš irgi labai noriu į Rygą nuvažiuoti ir radau pasiūlymą čia smile.gif Kaip manot ar apsimoka važiuoti? Ir kaip manot kiek papildomai pinigų reikia turėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2011 11 12, 20:42)
Sveikos smile.gif

Aš irgi labai noriu į Rygą nuvažiuoti ir radau pasiūlymą čia smile.gif Kaip manot ar apsimoka važiuoti? Ir kaip manot kiek papildomai pinigų reikia turėti?  4u.gif

tikrai verta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. nusipirkom per beta.lt kelione i ryga, i monikos viesbuti nakciai. tik kad bandziau uzsiregistruoti meilu, niekas neatraso unsure.gif ar kas pirkote sia akcija (savaitgali vyko) ir ar prisiregistravote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 12 01, 17:59)
sveikos. nusipirkom per beta.lt kelione i ryga, i monikos viesbuti nakciai. tik kad bandziau uzsiregistruoti meilu, niekas neatraso unsure.gif ar kas pirkote sia akcija (savaitgali vyko) ir ar prisiregistravote? 4u.gif

Aš irgi prigriebiau tą kuponą, tik šiandien sugalvojau, kad jau reikia parašyti rezervuoti kambarį sekenčiam savaitgaliui. Bijau, kad nebūčiau pavėlavusi unsure.gif O jums ar atrašė, ar visgi reikėjo skambintis? Ir kada žadat važiuot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 12 11, 22:41)
Aš irgi prigriebiau tą kuponą, tik šiandien sugalvojau, kad jau reikia parašyti rezervuoti kambarį sekenčiam savaitgaliui. Bijau, kad nebūčiau pavėlavusi unsure.gif  O jums ar atrašė, ar visgi reikėjo skambintis? Ir kada žadat važiuot? smile.gif

man atrase, bet tik kita diena. visgi kol laukiau, pasiskambinau, bet nuramino, kad tikrai atrasys 4u.gif gavau iskarto norimam savaitgaliui, t.y. jau si buvusi savaitgali ir buvom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 12 12, 06:40)
man atrase, bet tik kita diena. visgi kol laukiau, pasiskambinau, bet nuramino, kad tikrai atrasys 4u.gif gavau iskarto norimam savaitgaliui, t.y. jau si buvusi savaitgali ir buvom thumbup.gif

Jeigu nesunku, labai prasau pasidalint įspūdžiais bigsmile.gif Kaip viešbutis? Ką nuveikėt, ką gražaus pamatėt? Aš dar tik rinkinėjuos info ką galima aplankyt tom dienom, bet būtų labai įdomu tai išgirst iš pirmų lūpų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 12 12, 10:13)
Jeigu nesunku, labai prasau pasidalint įspūdžiais bigsmile.gif Kaip viešbutis? Ką nuveikėt, ką gražaus pamatėt? Aš dar tik rinkinėjuos info ką galima aplankyt tom dienom, bet būtų labai įdomu tai išgirst iš pirmų lūpų smile.gif

viesbutis man vertinant balais 8 kokie sakyciau g.gif maistas laaabai skanus, tikrai. bet kambarys, nepatiko tik tuo, kad langas i kitos sienos langus, tai nieko per ji ir nematem. bet cia turbut niekam liukso kambariu neduoda tongue.gif kambarys pats skoningas, tik laaaabai karsta buvo miegot, jau maniau langa nakti atsidarysiu.. bet jauku, smagu.
o aplankyt daug ruosemes, bet labai salta buvo, tai vaiksciojom po senamiesti, parka. tai ir kaledines muges, karstas vynas lauke. baznyciu, muzieju neaplankem, salia pavaiksciojom. viena remontavo, kur gali uzkilt i panorama, i kita jau nejom, nes susalom ir ejom pasisedet kavinej. siaip kad aplankyt, reikia gero oro manau, nes tikrai pataikem ant didziulio vejo, labai zvarbu buvo.. bet sakem sugrisim vistiek dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 12 12, 09:58)
viesbutis man vertinant balais 8 kokie sakyciau g.gif maistas laaabai skanus, tikrai. bet kambarys, nepatiko tik tuo, kad langas i kitos sienos langus, tai nieko per ji ir nematem. bet cia turbut niekam liukso kambariu neduoda tongue.gif kambarys pats skoningas, tik laaaabai karsta buvo miegot, jau maniau langa nakti atsidarysiu.. bet jauku, smagu.
o aplankyt daug ruosemes, bet labai salta buvo, tai vaiksciojom po senamiesti, parka. tai ir kaledines muges, karstas vynas lauke. baznyciu, muzieju neaplankem, salia pavaiksciojom. viena remontavo, kur gali uzkilt i panorama, i kita jau nejom, nes susalom ir ejom pasisedet kavinej. siaip kad aplankyt, reikia gero oro manau, nes tikrai pataikem ant didziulio vejo, labai zvarbu buvo.. bet sakem sugrisim vistiek dar 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Mes vienais metais buvom Rygoj žiemą, tai taip sušalėm, lakstėm nuo vienos kavinės iki kitos ko nors karšto išgert, nes drėgmė gėrė kiaurai, neįmanoma buvo ilgiau išbūt lauke. O vasarą šią kai buvom, tai buvo labai gera vaikštinėt, bet laiko ribotai turėjom,tai pagreitintu būdu pasivaikščiojom, o MB garsiai pasvajojo, kad būtų gerai kada atvažiuot su nakvyne, kad galėtume ramiai sau pavaikštinėt, pajust Rygos dvasią, tai va, Kalėdos stebuklų metas - svajonės pildosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ta pati Sonecka: 12 gruodžio 2011 - 21:33
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 12 12, 21:33)
pajust Rygos dvasią, tai va, Kalėdos stebuklų metas - svajonės pildosi biggrin.gif

na dabar jei susalsit, tiesiai lauke karsto vyno isgert galesit. smaguma siaip, patiko man labai, as pirma karta buvau. tik noriu sugrizt ir apvaiksciot muziejus, baznycias, kad tikrai susipazinti giliau i visa tai. viesbuty dave zemelapi senamiescio, viskas ten suzymeta. manau labai paprasta viska susirasti. smiai jums laika praleisti, lauksim ispudziu, butinai grize parasykit. gi kitoms akims gali kitaip pasirodyti, idomu man kita nuomone 4u.gif
Atsakyti
Ir as neseniai buvau Rygoje:)
Tai siulyciau aplankyt Rundales pili pakeliui i Ryga, bent jau man labai patiko, speju vasara ten dar nerealiau, kai viskas aplink zydi.
Buvom ir Sv.Petro baznycioj, tai vaizdas pasakiskas, bet vejas nezmoniskas:)) Perskaicius tema, susidariau ispudi kad visi siulo i automobiliu muzieju, tai cia teks kitam kartui pasilikt, nes nebespejom.
O siaip siulau daugiau pavaiksciot po senamiesti, kuris labai grazus ir kuriame namai uzstoja veja:) O siuo metu dar ir kalediniu mugiu daug, kur karsto vyno pagalba galima ir susilt:)
Beje yra Alberto iela, tokia grazi gatve, tik eiti iki jos tolokai, kai pucia vejas:)).
O jei rinksites kavine pasedet, tai Radison blue 26aukste gausit ir puikia panorama ir kavinej pasedesit:) be to, maciau kavinuke senamiesty, kur vien rygos balzamai sudeti ir ten zmones juos ir geria, tik neteko uzeiti, bet jei noris, kazko ju paragaut, tai manau, puiki vieta:) o netoli sv.Petro baznycios yra tradicine rygos valgiu kavinuke.
Jei yra noro, galima paziuret ir Rygos turgu, kuris tikrai ispudingo dydzio.
P.S.parkingas 7dn nemokamas gatviu pakrasciuose, kur ne aiksteles, bet rast vieta - issukis:))
Siaip viezbuciuose duoda zemelapius ir galima pasiklausinet, ka verta pamatyt ar kiek kas kainuoja(pvz.:pasivazinejimas su tramvajumi)
Tikiuosi kam nors padesiu, kas dar tik keliausit i Ryga:)
Atsakyti
Pakeliui i Ryga dar galima aplankyti Bauskes pili , ir , zinoma, Rundales rumai labai ispudingi thumbup.gif
O kuo ta Alberto iela patiko , kas ten idomaus ? As zinau apie Alberto aikste ir Konvento kiema , tai cia jau su Rygos atsiradimo istorija susieje dalykai...
Atsakyti