Neradau tokios temelės apie Rygą
Norime su vyru važiuoti savaitgaliui į Rygą
ar verta ? gal žinot nebrangius viešbučius ar gerus nakvynės namus ? geriau važiuoti su savo mašina ar per kelionių agentūrą
lauksiu jūsų patarimų ir informacijos,nes jau lapkričio pradžioje norim važiuoti
Teisinga tema
Gidėjau, kad važiuojant į Rygą nuo Vilniaus yra kažkokių gražių pilių/lankytinų objektų. Turizmo agentūros siūlo maršrutą Venspilis-Kuldiga-Ryga.
Kas gali pasidalinti info?
Gidėjau, kad važiuojant į Rygą nuo Vilniaus yra kažkokių gražių pilių/lankytinų objektų. Turizmo agentūros siūlo maršrutą Venspilis-Kuldiga-Ryga.
Kas gali pasidalinti info?
QUOTE(Temėja @ 2007 10 24, 21:56)
dar nebuvom,bet norim,tik dabar nežinau kurį savaitgalį važiuoti,galvoju gal net pavasariui atidėti,kai gražesni orai bus
bet gali būti,kad šaus į galvą ir lekiam jau bet kurį savaitgalį
bet gali būti,kad šaus į galvą ir lekiam jau bet kurį savaitgalį
sios savaites pradzioje Rygoje buvo puikus oras, mano pazistamas buvo atvaziaves is Rygos, tai sake, kad sauleta ir nesalta.
Kainos tai ten visur uzkilusios ir siaip brangiau viskas nei LT, kaip man sake, kokteilis apie 7 latus kainuoja (bare).
Viesbuciai tai internete visi yra su kainom
Buvom Rygoje vasarą, bet be nakvynės, šiaip pasivaikščioti po senamiestį. Kadangi su mažu vaiku, tai dieną praleidom lauke, vaikštinėdami senamiesčio gatvėmis. Labai gražu. Kaip tik tą dieną vyko gatvės muzikos festivalis, tai pasiklausėm muzikos ir pasižiūrėjom vaidinimų. Į žymiąsias bažnyčias įėjimas mokamas, vienoje pasikėlėm ant stogo ir pamatėm Rygą iš aukštai.
O kainos Rygoje tikrai didesnės, pica kavinėje kainuoja apie 2,5-3 latus, tad pigiau 5 latų turbūt nepavalgysit. Centre mašinų stovėjimas mokamas (tiksliai nepamenu, bet gal 1 latas už valandą). Galima mašiną palikti toliau nuo centro kokioje nors mašinų stovėjimo aikštelėje, bet atidžiai pasižiūrėkit ženklus, nes latvių policija mėgsta lietuviams už valytuvų užkišti baudos kvitus;)
Tą pačią dieną dar aplankėm Jūrmalą, netoli, bet vaizdas nelabai sužavėjo, pasirodė nykesnė už Palangą. Jei norisi atrakcijų, gal verta užsukti į Lyvu vandens parką, pakeliui.
Galvojam, kad žiemą butų smagu aplankyti Rygos operos teatrą, pasižiūrėti prieškalėdinę pasipuošusią Rygą.
Papildyta:
Beje, kas turi laiko, pakeliui Latvijoje galit užsukti į Rundalės pilį (Rundalspils), netoli Bauskos. Tikrai verta dėmesio, bet atims porą valandų mažiausiai.
O kainos Rygoje tikrai didesnės, pica kavinėje kainuoja apie 2,5-3 latus, tad pigiau 5 latų turbūt nepavalgysit. Centre mašinų stovėjimas mokamas (tiksliai nepamenu, bet gal 1 latas už valandą). Galima mašiną palikti toliau nuo centro kokioje nors mašinų stovėjimo aikštelėje, bet atidžiai pasižiūrėkit ženklus, nes latvių policija mėgsta lietuviams už valytuvų užkišti baudos kvitus;)
Tą pačią dieną dar aplankėm Jūrmalą, netoli, bet vaizdas nelabai sužavėjo, pasirodė nykesnė už Palangą. Jei norisi atrakcijų, gal verta užsukti į Lyvu vandens parką, pakeliui.
Galvojam, kad žiemą butų smagu aplankyti Rygos operos teatrą, pasižiūrėti prieškalėdinę pasipuošusią Rygą.
Papildyta:
Beje, kas turi laiko, pakeliui Latvijoje galit užsukti į Rundalės pilį (Rundalspils), netoli Bauskos. Tikrai verta dėmesio, bet atims porą valandų mažiausiai.
Latvija: Pajūris ir ne tik
Rygoj labai gražu, senamiestį būtina aplankyti. Automobilių muziejų - ten labai įspūdinga, na man tai labai patiko
Rygos bokštą aplankykit. Toks, kaip pas mus televizijos bokštas, tik gražesnis ir įspūdingesnis, deja, į jį pakilti nepavyko, kadangi pavėlavom iki darbo laiko pabaigos
Netoli nuo Rygos yra Jūrmala - berods, 17 kilometrų Ten gražus miestas, žymioji Vasaros estrados salė, kur vyksta Jūrmalos šou visokie, užsikirto dabar poavadinimas, kokie
Jūrmaloj yra Livu vandens atrakcionų parkas, labai man jame patiko o apsistoti galima Jūrmaloj, o ne Rygoj - pigiau. Bent jau kiek žiūrinėjau, kai planavomės kelionę
Rygoj labai gražu, senamiestį būtina aplankyti. Automobilių muziejų - ten labai įspūdinga, na man tai labai patiko
Rygos bokštą aplankykit. Toks, kaip pas mus televizijos bokštas, tik gražesnis ir įspūdingesnis, deja, į jį pakilti nepavyko, kadangi pavėlavom iki darbo laiko pabaigos
Netoli nuo Rygos yra Jūrmala - berods, 17 kilometrų Ten gražus miestas, žymioji Vasaros estrados salė, kur vyksta Jūrmalos šou visokie, užsikirto dabar poavadinimas, kokie
Jūrmaloj yra Livu vandens atrakcionų parkas, labai man jame patiko o apsistoti galima Jūrmaloj, o ne Rygoj - pigiau. Bent jau kiek žiūrinėjau, kai planavomės kelionę
Man tai didziuli ispudi paliko Zoologijos sodas todel sulyciau butinai apsilankyti
Senamiestis taip pat grazus ir kaip ir visu kitu miestu kazkuo ipatingas kitoks
Senamiestis taip pat grazus ir kaip ir visu kitu miestu kazkuo ipatingas kitoks
pasidalinkit info kokiuose viesbuciuose buvote apsistoje Rygoje.
QUOTE(Forma @ 2008 01 11, 12:46)
pasidalinkit info kokiuose viesbuciuose buvote apsistoje Rygoje.
Čia viena mergaitė rašė apie porą viešbučių
http://www.supermama...;#entry12516331
Buvom rygoje per naujus...visai nieko sakyciau..ypac nakti viskas ispydingai atrode.....veiksmas vyksta tiks centre..kitur tuscia...kainos....sakyciau viskas bran goka....mes pirkome sampan naujiesiesm metams tai pigiausias 1,82 lato..tai kazkur litais 8 lt.... viesbutis visai neblogas buvo....as neisranki tai man patiko daug uzsienieciu......beveik visi aplink kalba rusiskai vazinejomes tranvajumi ihi koks ivykis..
bet siaip fainiai
bet siaip fainiai
Buvome Rygoje pora dienu pries kaledas
Buvome suplanave su nakvyne kelione,bet draugai persigalvojo,tad isvaziavome,nes vaziavom viena masina.
Siaip kainos palyginus su Vilniumi daug didesnes-cia kavinese centre.Parduotuvese RIMI ir kt. skiriasi nedaug.
Senamiestyje buvome uzsuke vis pasisildyti tai arbatos,kavos ar rygos balzamo.Kava 3.5 lato Rygos balzams kavineje,kitur pigiau..Viesbutuka senamiestyje viena is pigesniu radome,vadinasi KOLONNA,Tirgonu iela (gatvr).Cia visai centras,viskas salia.Dvieju kambariu kainamo 60 latu-tai 300 litu, bet jame laisvai gali tilpti dvi poros,Kiek vienas kambarys kazkaip neklauseme,o gal dabar po svenciu pigiau iki vasaros.Tel. +371 673 58254-jei ka
Mes ruosiames vaziuoti kai bus silciau su vaikais,nes Rygoje kazkada esu trumpai gyvenusi,tai labai jau norisi daugiau paziureti...Labai geras Rygos muzikinis teatras-nuostabios operetes kas megsta,o ir i cirka nueiti su vaikais idomu,nes Lietuvoje tik palapinese,o ten kazkaip nu nezinau man idomiau lyg tokie cirko namai ,zoologijos sodas taip pat didziulis.O ir siap Rygos senamiestis labai grazus Senamiestyje daugiau butiku ir gurmanu parduotuveliu ir siaip specializuotu tokiu mazu seimyniniu,kaip visur Europoje,tik Vilniuje kazkodel jos nelabai atsiranda Nebutinai pirkti-siaip uzeikite tokie grazus interjerai..
Pavalgyti pigiau galima i Lido nuvaziuot,labai lengva rasti.
Parasykit savo ispudzius jei vaziuosit
Buvome suplanave su nakvyne kelione,bet draugai persigalvojo,tad isvaziavome,nes vaziavom viena masina.
Siaip kainos palyginus su Vilniumi daug didesnes-cia kavinese centre.Parduotuvese RIMI ir kt. skiriasi nedaug.
Senamiestyje buvome uzsuke vis pasisildyti tai arbatos,kavos ar rygos balzamo.Kava 3.5 lato Rygos balzams kavineje,kitur pigiau..Viesbutuka senamiestyje viena is pigesniu radome,vadinasi KOLONNA,Tirgonu iela (gatvr).Cia visai centras,viskas salia.Dvieju kambariu kainamo 60 latu-tai 300 litu, bet jame laisvai gali tilpti dvi poros,Kiek vienas kambarys kazkaip neklauseme,o gal dabar po svenciu pigiau iki vasaros.Tel. +371 673 58254-jei ka
Mes ruosiames vaziuoti kai bus silciau su vaikais,nes Rygoje kazkada esu trumpai gyvenusi,tai labai jau norisi daugiau paziureti...Labai geras Rygos muzikinis teatras-nuostabios operetes kas megsta,o ir i cirka nueiti su vaikais idomu,nes Lietuvoje tik palapinese,o ten kazkaip nu nezinau man idomiau lyg tokie cirko namai ,zoologijos sodas taip pat didziulis.O ir siap Rygos senamiestis labai grazus Senamiestyje daugiau butiku ir gurmanu parduotuveliu ir siaip specializuotu tokiu mazu seimyniniu,kaip visur Europoje,tik Vilniuje kazkodel jos nelabai atsiranda Nebutinai pirkti-siaip uzeikite tokie grazus interjerai..
Pavalgyti pigiau galima i Lido nuvaziuot,labai lengva rasti.
Parasykit savo ispudzius jei vaziuosit
QUOTE(Saitana @ 2008 01 24, 09:58)
Viesbutuka senamiestyje viena is pigesniu radome,vadinasi KOLONNA
gal zinai kaip su automobiliu parkingu prie jo?
QUOTE(Forma @ 2008 01 25, 14:32)
gal zinai kaip su automobiliu parkingu prie jo?
Del parkingo nepaklausiau ,nes turiu pazistamu Talino gatveje,tai ju kieme ir buvome palike.. Bet galite paklausti internetu manau .Siaip tai administratorius klause ar su masina
Sekmes