Įkraunama...
Įkraunama...

Greitoji pagalba.Maisto likučių reanimavimas

QUOTE(miskouoga @ 2011 01 04, 01:09)
As batono galiukus padziovinu orkaitej ir susimalu.

O su kuo juos malat?Mėsmale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 02 09, 09:04)
Niekaip nesugalvoju kur panaudoti 6 virtas namines dešreles  verysad.gif  Gal ką patarsit  smile.gif

Visai skanu-uzkepele.Supjaustyt griezineliais virtas bulves,ant ju supjaustytas desreles,aptept majonezu ir pabarstyt tarkuotu suriu.Kepti orkaiteje,kol suris išsilydys biggrin.gif
Atsakyti
cia turbut ne i tema....bet noriu iskept kiaulienos suktinukus idarytus darzovem(turiu-pomidoru,poru,marinuotu agurku,paprika) kaip patartumet daryt pvz jei orkaitej,tik be gretineles,nes neturiu jos?
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2011 02 12, 16:14)
cia turbut ne i tema....bet noriu iskept kiaulienos suktinukus idarytus darzovem(turiu-pomidoru,poru,marinuotu agurku,paprika) kaip patartumet daryt pvz jei orkaitej,tik be gretineles,nes neturiu jos?

Apkepti suktinukus keptuveje.Sudeti i inda,kuriame kepsite orkaiteje,ir ipilti puse puodelio sultinio.O tada 40-50 min i 190-200 laipsniu orkaite
Atsakyti
QUOTE(durke @ 2011 02 09, 20:11)
O su kuo juos malat?Mėsmale?  g.gif


"malimui" labai tinka blenderis, arba toks buna priedas prie blenderio su indu ir peiliukais, kur paskui statosi blenderio kotas. As naudoju blendery, ji naudoju ir kai reikia pyragams sausainius sumalti smile.gif Susimulkina puikiai.
Atsakyti
turiu lasisos uztepo, kuri ant sumustiniu tept pabodo..kur ji sunaudot?
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2011 02 13, 18:50)
turiu lasisos uztepo, kuri ant sumustiniu tept pabodo..kur ji sunaudot?

Padaryk pyragėlių iš sluoksniuotos tešlos
farširuok kiaušinius
išskobk bulves ir jas įdaryk tuo tepiniu, pabarstyk sūriu ir kepk orkaitėje
storai aptepk batono riekutę tuo tepiniu, užvošk kita batono riekute, pjauk per pusė, apvliok kiaušinio plakinyje ir iškepk keptuvėje
iškepk ryžių kotletus tik į ryžių masę įmaišyk to tepinio
kepk kepsnelius: išplak kiaušinį su pora šaukštų majonezo ir tepiniu, įmaišyk tarkuota sūrį, berk pora šaukštų miltų arba krakmolo jei reikia sutvirtinti. Dėk šaukštu į įkaitinta keptuvę su aliejmi.
Atsakyti
Vakar liko virtos mėsos, ganėtinai riebios, dar radau šaldytuve rūkytos kiaulienos, tai pagaminau vyrišką patiekaliuką. Pakepinau svogūną, saliero kotą, sudėjau supjaustytą mėsytę ir keletą minučių patroškinau. Puode užkaičiau makaronų. Į mėsytę dar įdėjau porą šauktų pomidorų padažo (Kėdainių skaniausias smile.gif), suverčiau išvirtus makaronus ir pridėjau tarkuoto sūrio. Vuolia, 15 min — likučių nebėra, pigu, greita, jokio vargo prie puodų, vyrija apsipatenkinusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2011 02 13, 19:50)
turiu lasisos uztepo, kuri ant sumustiniu tept pabodo..kur ji sunaudot?

Galima pasidaryt Napoleona su zuvim.Iki yra Napoleono lakstu.Galima lakstus sutept skirtingais uztepais,pabarstyt rukytos zuvies gabaliukais.Virsu aptept majonezu,pabarstyt dziuveseliais ir per nakti palaikyt saltai,kad susigertu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 02 14, 06:19)
Galima pasidaryt Napoleona su zuvim.Iki yra Napoleono lakstu.

oho, cia mn tai naujiena thumbup.gif
Atsakyti
Turiu nemažai avižiniu dribsnių košės.
Dukra virė pusryčiams smile.gif neapskaičiavo smile.gif ir ką dabar su ja daryt?

Napoleonas su žuvim thumbup.gif pas mus ant švenčių būna.
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2011 02 14, 13:31)
Turiu nemažai avižiniu dribsnių košės.
Dukra virė pusryčiams  smile.gif  neapskaičiavo smile.gif ir ką dabar su ja daryt?

Napoleonas su žuvim  thumbup.gif  pas mus ant švenčių būna.



uzpilt pienu- bu pieniska sriuba; o jei pakepint desros, svoguna (kaip su spirguciais)- mesiska vakariene ar pusryciai biggrin.gif
Atsakyti