Vieta, kur bus atlikta paieška:
Visa aplinka
Ši tema
Skelbimai
Pagalba
Paieška
Paieška
Uždaryti
Forumas
Mūsų namai
Kulinarinės idėjos
Antri patiekalai
Greitoji pagalba.Maisto likučių reanimavimas
Dalintis
SilRa
Super senbuvis
--
#
SilRa
Super senbuvis
2016-06-21 08:01
#457
21 birželio 2016 - 08:01
#457
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2015 11 30, 22:54)
o kai panaudoti sudziuvusia duona?
<{POST_SNAPBACK}>
aš sutrinu maisto trintuve ir turiu maltų džiūvėsėlių už dyką
Jei neturite elektrinės trintuvės, kieta duona gerai tarkuojasi per burokinę tarką.
Grucė
Super senbuvis
--
#
Grucė
Super senbuvis
2016-06-21 19:10
#458
21 birželio 2016 - 19:10
#458
QUOTE(SilRa @ 2016 06 21, 09:01)
aš sutrinu maisto trintuve ir turiu maltų džiūvėsėlių už dyką
Jei neturite elektrinės trintuvės, kieta duona gerai tarkuojasi per burokinę tarką.
<{POST_SNAPBACK}>
Aš, kol neturėjau elektrinio trintuvo, maldavau mėsmale
Jeigu jus nepelnytai įžeidė- grįžkite ir nusipelnykite.
1
1000inis
Senbuvis
--
#
1
1000inis
Senbuvis
2016-06-21 21:57
#459
21 birželio 2016 - 21:57
#459
su sudžiūvusia duona galim išvirt duoninę sriubą:
pakepint morką, svogūną, gal dešrigalį, ir sudžiūvusios duonos gabaliukus sumest paskiausiai; užvirt ir išjungt, kelioms minutėms, kad subręstų
Atsakyti į cituojamus pranešimus
×
Dalintis
__CONTENT__
#{itemvalue}
#{itemvalue}