Tarkim randu bulvių vakarykščių virtų, mėsytės kokios įmetu, daržovių pakeptų ir viską į keptuvę su kiaušiu apkepu, skanu ir greita Vyras mano neišrankus, tai sudoroja O daugiau nieko nenaudoju antrą kartą, tarkim, kaip pieno produktų ar daržovių jau pastovėjusių, porą kartų apsinuodijus buvau nepagakžlvojus, kad kažkas blogai gali būti, tai bijau jau..
Pievagrybiai buvo šlapoki tokie, jau paglitiję, sakau nieko, nuplausiu, nulupsiu ir pataisiau padažą.. ahaaa, kitą dieną tulike praleidau
QUOTE(Neriliene @ 2012 05 12, 07:58)
Tarkim randu ...
Pievagrybiai buvo šlapoki tokie, jau paglitiję, sakau nieko, nuplausiu, nulupsiu ir pataisiau padažą.. ahaaa, kitą dieną tulike praleidau
Pievagrybiai buvo šlapoki tokie, jau paglitiję, sakau nieko, nuplausiu, nulupsiu ir pataisiau padažą.. ahaaa, kitą dieną tulike praleidau
Atsargiai su pabuvusiais grybais ir žuvimi. Jais ypač lengva apsinuodyti. Ir nors karščiu sunaikinsit pačias bakterijas, bet jos dar gyvos būdamos išskiria tam tikrus junginius, kurie jokiu karščiu, plovimu ar dar kokiu tai apdorojimu nebus panaikinti.
Turim užsiraugę daug kopūstų. Tradiciniai reikalai (sriubos ir troškiniai) nu jau atsibodo. Gal kas nors ką mandresnio pagaminat?
QUOTE(Keith @ 2013 01 20, 21:05)
Turim užsiraugę daug kopūstų. Tradiciniai reikalai (sriubos ir troškiniai) nu jau atsibodo. Gal kas nors ką mandresnio pagaminat?
http://skanusgyvenim...tu-kopustu.html
http://skanusgyvenim...stu-patale.html
QUOTE(Keith @ 2013 01 20, 20:05)
Turim užsiraugę daug kopūstų. Tradiciniai reikalai (sriubos ir troškiniai) nu jau atsibodo. Gal kas nors ką mandresnio pagaminat?
kepčiau pyragėlius su kopūstais
http://www.mamosrece...-kopustais.html
http://www.manorecep...ntais-kopustais
http://www.joniskeli...tais-kopustais/
Dėkui, bandysim ką nors šiandien.
Po baliaus liko daug ivairiu pjaustytu mesyciu. Kazi kaip butu galima jas panaudot? Gal kokiu ideju turit? Pasidalinkit
QUOTE(JovkėS @ 2013 02 18, 13:50)
Po baliaus liko daug ivairiu pjaustytu mesyciu. Kazi kaip butu galima jas panaudot? Gal kokiu ideju turit? Pasidalinkit
Galima panaudoti:
-salotoms
-picai
-lietinių įdarui kartu su svogūniuku/sūriu ar pievagrybiais
-pyragėlių įdarui
-apkepui su bulvėmis/makaronais/ryžiais ir daržovėmis
-arba tiesiog padažui prie spageti (pakepinant su poru, grybukais, morkom...grietinele arba kečupu)
Papildyta:
QUOTE(Keith @ 2013 01 20, 21:05)
Turim užsiraugę daug kopūstų. Tradiciniai reikalai (sriubos ir troškiniai) nu jau atsibodo. Gal kas nors ką mandresnio pagaminat?
O su kopūstu aš atradau lb skanią mišrainę. Reikia: virtų smulkintų burokėlių, raugintų kopūstėlių ir pupelių. Viską dėti maždaug lygiom dalimis, permaišyti su šlakeliu aliejaus. Aišku pipiuriukų, druskytės. Nu man tai labai skanu
Anyta kartais dar pakepina svogūniuko su morka į šitą mišrainę.
Turiu balto pelesinio surio "Brie". Sikart kazkaip neskanus man jis pasirode.... Ismest gaila.Ka butu galima padaryt is jo ?
QUOTE(taja78 @ 2013 02 22, 23:19)
Turiu balto pelesinio surio "Brie". Sikart kazkaip neskanus man jis pasirode.... Ismest gaila.Ka butu galima padaryt is jo ?
Aš tokiu atveju darau karštus sumuštinukus.
Batoną arba forminę duoną supjaustau riekelėmis, paslakstau alyvuogių arba vynuogių aliejumi, dedu pora skiltelių kriaušių/slyvų ir į tarpelius tarp skiltelių brie sūrį. Į orkaitę 10 min ir pusryčiai, vakarienė arba užkandis paruoštas
QUOTE(Awdrute @ 2013 02 24, 14:59)
Aš tokiu atveju darau karštus sumuštinukus.
Batoną arba forminę duoną supjaustau riekelėmis, paslakstau alyvuogių arba vynuogių aliejumi, dedu pora skiltelių kriaušių/slyvų ir į tarpelius tarp skiltelių brie sūrį. Į orkaitę 10 min ir pusryčiai, vakarienė arba užkandis paruoštas
Batoną arba forminę duoną supjaustau riekelėmis, paslakstau alyvuogių arba vynuogių aliejumi, dedu pora skiltelių kriaušių/slyvų ir į tarpelius tarp skiltelių brie sūrį. Į orkaitę 10 min ir pusryčiai, vakarienė arba užkandis paruoštas