Galima maisyti:
Desra+darzoves+makaronai,desra+darzoves+ryziai.Arba patroskinti su kopustais
QUOTE(taja78 @ 2012 02 23, 11:38)
Turiu puse rinkio parukytos desros.Ka man su ja daryt? Zadejau kep su bulvem keptuvej....,bet gal dar kas ka pasiulysit.Aciu
I pica tinka.
Supjaustyta gabaliukais tinka i uzkepele.
Karstiems sumustiniams tinka.
Supjaustyta gabaliukais tinka kaip pagrindas i lietinius blynus, i virtinius.
Sumalta tinka i zemaiciu blynus.
QUOTE(taja78 @ 2012 02 23, 10:38)
Turiu puse rinkio parukytos desros.Ka man su ja daryt? Zadejau kep su bulvem keptuvej....,bet gal dar kas ka pasiulysit.Aciu
Aš dažniausiai sunaudoju į picą, arba karštus sumuštinius
Sveikos seimininkes Gal turite kokiu ideju, ka galima butu pagaminti is virto jautienos kumpio ? Isskyrus lietinius ir salotas
Galima sumalti,imaisyti zirneliu,prieskoniu,majonezo ir turesite uztepa sumustiniams
QUOTE(due drops @ 2012 02 26, 18:00)
Galima sumalti,imaisyti zirneliu,prieskoniu,majonezo ir turesite uztepa sumustiniams
Aciu uz ideja
Gal gal kokiu karstu patiekalu zinote, kad butu galima panaudoti ta virta jautiena ?
QUOTE(ViShy @ 2012 02 26, 19:44)
Aciu uz ideja
Gal gal kokiu karstu patiekalu zinote, kad butu galima panaudoti ta virta jautiena ?
Sumalti, sukepti su svogunais ar sampijonais, pomidoru padazo ar grietines padazu. Valgyti su karsta bulviu kose, makaronais, ryziais.
Galima iškepti apkepą su makaronais su ryžiais.suflę paruošti,pyragelių iškepti,
Virtų bulvių dičkukulius išvirti.
Galima suktinukų paruošti su sūriu+alyvuogėmis.
Paruošti sumuštinių-suvožtinių. žemaičių blynų.
Galima kugelį iškepti.
Virtų bulvių dičkukulius išvirti.
Galima suktinukų paruošti su sūriu+alyvuogėmis.
Paruošti sumuštinių-suvožtinių. žemaičių blynų.
Galima kugelį iškepti.
QUOTE(ViShy @ 2012 02 26, 18:44)
Aciu uz ideja
Puode išlydykit sviesta, sudėkit pjaustyta svogūna, morkas, pakepinkit. Tada dėkit pjaustyta jautiena, šiek tiek apkepkit ir supilkit grietinėlę arba grietinę, berkit druskos, pipiru ir uždengus patroškinkit keleta minučiu. Skanu valgyti su šviežiu batonu pamirkant į padaža ar bulvėmis.
Dekui uz idejas patroskinti su grietine gera mintis, nes vien tik isvirta jautiena sausoka
SOS!!! Reikia reanimacijos mano rūgštynėms koncervuotoms. Atidarytas stiklainėlis, bijau kad suges, o išmest gaila. Vaikai ir MB sriubos nebenori. Kaip dar būtų galima panaudoti?
Kazka radau cia ,gal pravers-
http://www.mamosrece...iausiniais.html
Padekit Ka daryt su platanais? Is isvaizdos neprisirpe, bet ir nezinau ar kada geltona bananine isvaizda igaus ar supus jie man viena diena ir tiek
http://www.mamosrece...iausiniais.html
Padekit Ka daryt su platanais? Is isvaizdos neprisirpe, bet ir nezinau ar kada geltona bananine isvaizda igaus ar supus jie man viena diena ir tiek