kadangi turejau keleta jau gendanciu pomidoru tai isviriau ryziu pomidorines sriuba
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 14, 16:56)
kadangi turejau keleta jau gendanciu pomidoru tai isviriau ryziu pomidorines sriuba
o gal galima sužinoti, kas tai yra?
QUOTE(SilRa @ 2007 10 14, 19:59)
o gal galima sužinoti, kas tai yra?
i vandeni iberiau pora saukstu ryziu,pakepintu svieste morku ir nuplikytus karstam vandeny pjaustytus pomidorus :4u:mums tai labai skanu
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 14, 20:29)
i vandeni iberiau pora saukstu ryziu,pakepintu svieste morku ir nuplikytus karstam vandeny pjaustytus pomidorus :4u:mums tai labai skanu
niekada nevalgiau sriubos su pomidorais
Aš tirštą pomidorinę ar su kopūstais ir paprika tai valgiau o taip ne, visai gal nieko
Aš tokią sriubą irgi verdu, tik ryžius buljone verdu (tinka ir iš kubelio), o susmulkintus pomidorus pakepinu kartu su morkytėm ir svogūnais. labai skanu užbalinti grietine
QUOTE(gera52 @ 2007 10 15, 09:11)
Aš tokią sriubą irgi verdu, tik ryžius buljone verdu (tinka ir iš kubelio), o susmulkintus pomidorus pakepinu kartu su morkytėm ir svogūnais. labai skanu užbalinti grietine
ir as buljone viriau
Vakar šaldytuve radau jau apkietėjusio lydyto tepamo sūrelio, tai išgramdžiau indelį ir tą sūrį uždėjau ant keptos vištienos gabaliukų. Dar šiek tiek pakaitinus tas sūris labai gražiai išsilydė ir ant vištienos susidarė tokia plutelė Gavosi šis tas naujo suvalgėm labai skaniai
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 14, 15:56)
O aš kepiau kiaušinienę su tokiais pomidorais
Į keptuvę dėjau sviestą, pakepinau smulkiai supjaustytą svogūną, tada sudejau nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Kaip pakepė, supyliau su prieskoniaisi ir trupučiu pieno išplaktus kiaušinius. Viska sumakalavau ir iškepiau
QUOTE(Asta @ 2007 10 21, 12:13)
O aš kepiau kiaušinienę su tokiais pomidorais
Į keptuvę dėjau sviestą, pakepinau smulkiai supjaustytą svogūną, tada sudejau nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Kaip pakepė, supyliau su prieskoniaisi ir trupučiu pieno išplaktus kiaušinius. Viska sumakalavau ir iškepiau
tikiu kad skanu
turiu daug obuolių iš kaimo
jau kepiau obuolių pyragą ne vieną kartą o šiandien nusipirkau šaldytos mielinės tešlos ir kepsiu bandeles su cukruotais-cinamonuotais obuoliais
jau kepiau obuolių pyragą ne vieną kartą o šiandien nusipirkau šaldytos mielinės tešlos ir kepsiu bandeles su cukruotais-cinamonuotais obuoliais
QUOTE(SilRa @ 2007 11 01, 15:23)
turiu daug obuolių iš kaimo
kaip darai pyraga?