Įkraunama...
Įkraunama...

Greitoji pagalba.Maisto likučių reanimavimas

kadangi turejau keleta jau gendanciu pomidoru tai isviriau ryziu pomidorines sriuba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 14, 16:56)
kadangi turejau keleta jau gendanciu pomidoru tai isviriau ryziu pomidorines sriuba thumbup.gif

o gal galima sužinoti, kas tai yra? blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 10 14, 19:59)
o gal galima sužinoti, kas tai yra? blink.gif  blush2.gif

i vandeni iberiau pora saukstu ryziu,pakepintu svieste morku ir nuplikytus karstam vandeny pjaustytus pomidorus :4u:mums tai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 14, 20:29)
i vandeni iberiau pora saukstu ryziu,pakepintu  svieste morku ir nuplikytus karstam vandeny pjaustytus pomidorus :4u:mums tai labai skanu thumbup.gif

g.gif niekada nevalgiau sriubos su pomidorais blush2.gif
Atsakyti
Aš tirštą pomidorinę ar su kopūstais ir paprika tai valgiau o taip ne, visai gal nieko rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tokią sriubą irgi verdu, tik ryžius buljone verdu (tinka ir iš kubelio), o susmulkintus pomidorus pakepinu kartu su morkytėm ir svogūnais. labai skanu užbalinti grietine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2007 10 15, 09:11)
Aš tokią sriubą irgi verdu, tik ryžius buljone verdu (tinka ir iš kubelio), o susmulkintus pomidorus pakepinu kartu su morkytėm ir svogūnais. labai skanu užbalinti grietine 4u.gif

ir as buljone viriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar šaldytuve radau jau apkietėjusio lydyto tepamo sūrelio, tai išgramdžiau indelį ir tą sūrį uždėjau ant keptos vištienos gabaliukų. Dar šiek tiek pakaitinus tas sūris labai gražiai išsilydė ir ant vištienos susidarė tokia plutelė bigsmile.gif Gavosi šis tas naujo thumbup.gif suvalgėm labai skaniai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 14, 15:56)

O aš kepiau kiaušinienę su tokiais pomidorais ax.gif
Į keptuvę dėjau sviestą, pakepinau smulkiai supjaustytą svogūną, tada sudejau nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Kaip pakepė, supyliau su prieskoniaisi ir trupučiu pieno išplaktus kiaušinius. Viska sumakalavau ir iškepiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 21 spalio 2007 - 11:13
QUOTE(Asta @ 2007 10 21, 12:13)
O aš kepiau kiaušinienę su tokiais pomidorais  ax.gif
Į keptuvę dėjau sviestą, pakepinau smulkiai supjaustytą svogūną, tada sudejau nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Kaip pakepė, supyliau su prieskoniaisi ir trupučiu pieno išplaktus kiaušinius. Viska sumakalavau ir iškepiau  rolleyes.gif

tikiu kad skanu thumbup.gif
Atsakyti
turiu daug obuolių iš kaimo ax.gif
jau kepiau obuolių pyragą ne vieną kartą doh.gif o šiandien nusipirkau šaldytos mielinės tešlos ir kepsiu bandeles su cukruotais-cinamonuotais obuoliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 11 01, 15:23)
turiu daug obuolių iš kaimo ax.gif
jau kepiau obuolių pyragą ne vieną kartą doh.gif o šiandien nusipirkau šaldytos mielinės tešlos ir kepsiu bandeles su cukruotais-cinamonuotais obuoliais ax.gif

kaip darai pyraga?
Atsakyti