QUOTE(Irina 1984 @ 2011 08 07, 15:40)
Laba diena.Ka skanaus galima padaryti jai yra tik cukinijos alejus,miltai,druska,svogunas,ir vienas kiausinis?
Aj dar ir grietines turim
Cukinijos blynus. Cukinija sutarkuokit su burokine tarka, muškit kiaušinį, berkit druskos, miltų ir kepkit aliejuje kaip bulvinius blynus. Valgykit su grietine.
Arba cukinija supjaustykit griežineliais (aš sėklų neišimu), barstykit druska, pipirais, apvoliokit miltuose ir iškepkit aliejuje. Skaniausia dar ant karštų griežinėlių dėti česnakinio majonezo ir apkepta pomidoro riekutę.
Arba cukinijų tortas. Reik išsikepti cukinijos blynus per visa keptuvę (kaip lietinius tik storus), dar karštus sutepti česnakiniu majonezu, tada dėti pomidorų riekutes, vėl blyna, vėl majoneza ir t.t., paskutinis sluoksnis pomidorai.
Jei neturit majonezo ir pomidorų tada geriausia blynai.
Jei atrastumėt faršo galętumėt kept įdarytas cukinijas.
QUOTE(NickaD @ 2011 08 07, 15:58)
gal kokiu receptuku pasidalinti norėtumėte? žiūrėjau internete, bet kažkokio tokio
traukiančio neradau. Ar čia tiesiog paprastai - išsikepi orkaiteje obuolius ir aplieji vaniliniu padažu?
Bandysiu su blynais, krepšeliais ir kaip tik planuoju greitu metu daryti plikytus pyragaičius.
Ačiū.
Siūlyčiai išskobti obuolių vidų, į ji dėti mėgstamos uogienės, varškės ar riešutų su kokiu medumi/cukrumi ir kepti orkaitėje, iškepus aplieti padažu.
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 07, 16:32)
Vanilinis padazas ir vanilinis kremas ne tas pats, plikytu pyrageliu tikrai neidarysite padazu
Jei jis pakankamai tirštas, gali ir pavykti, tik reiktų ilgai nelaukti ir suvalgyti ta pačia diena. Taip pat galima bandyti tirštinti.