Įkraunama...
Įkraunama...

Greitoji pagalba.Maisto likučių reanimavimas

QUOTE(pašnekutė @ 2011 07 13, 15:08)
Ačiū patarusioms 4u.gif
Pas mane trintos braškės.


Lietiniu blynu prikepkit ir uzpilkit trintas braskes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 07 31, 10:38)
Ka skanaus ir paprasto is cukiniju?  g.gif

As labai megstu taip paruostas cukinijas:
Susipjaustau cukinijas griezineliais kokio 1,5 cm, tada itrinu jas piprais, druska ir cesnaku smulkintu. Mirkau i isplakta kiausini, dziuveselius ir i ikaitinta keptuve dedu. Uzdengiu dangciu ir ant mazos uzgnies kepu. Kai jau matau, kad cukinija minksta, jei dar reikia leidziu paskrusti dziuveseliams, dar ant virsaus dedu cesnako ir viskas, isemu i lekste. Pabarstau krapais ir valgome visa seimyna.
Skanu tiek silta, tiek ir salta. Salta dar su majonezu kai kurie valgo.
Man skanu, bet zmones vis tik turi buti megejai paciu cukiniju. O jei zmones be mesos negali (kaip dauguma vyru) tai tada jau reikia derinti , kad ir kokiu karbonadu butu pakepta su bulviu kose ir plius sios cukinijos 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kur išnaudoti pirktinį vanilinį padažą? g.gif g.gif
Nusipirkau, bet jo tiek daug, bijau, kad nesugestu..
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 08 07, 14:15)
Kur išnaudoti pirktinį vanilinį padažą? g.gif  g.gif
Nusipirkau, bet jo tiek daug, bijau, kad nesugestu..

Varškės štriudelį gal išsikepkit ir suvalgysit su tuo padažu. Įdomu kas tai per padažas, sunku išsivaizduoti su kuo tiktų jis.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 08 07, 15:42)
Varškės štriudelį gal išsikepkit ir suvalgysit su tuo padažu. Įdomu kas tai per padažas, sunku išsivaizduoti su kuo tiktų jis.


Kas juokingiausia jau du kartus bandžiau daryti štriudelį, bet abu kartus tešla plyšdavo ir įdaras išbėgdavo pro visus kraštus. Kažkaip jis manęs nebetraukia. ax.gif
Štai toks user posted image konsistencija lyg slyvų, pomidorų sulčių (neskiestų).
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 08 07, 15:24)
Kas juokingiausia jau du kartus bandžiau daryti štriudelį, bet abu kartus tešla plyšdavo ir įdaras išbėgdavo pro visus kraštus. Kažkaip jis manęs nebetraukia. ax.gif
Štai toks konsistencija lyg slyvų, pomidorų sulčių (neskiestų).

Prisikepkit blynu ir valgykit užsipildami padažu, kepti obuoliai turėtų būti labai skanu.
Sluoksniuotos tešlos krepšelius galima išsikepti ir užpildyti padažu, bus skanios badelės.
Plikytus pyragėlius užpildyti galima.
Vanilinę želė, vanilinį pudinga galima pasidaryti.
Nedidelis žėlė tortas išeitų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 07 rugpjūčio 2011 - 15:39
Laba diena.Ka skanaus galima padaryti jai yra tik cukinijos alejus,miltai,druska,svogunas,ir vienas kiausinis?
Aj dar ir grietines turim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina 1984: 07 rugpjūčio 2011 - 15:41
QUOTE(AkvileZ @ 2011 08 07, 16:36)
<...>kepti obuoliai turėtų būti labai skanu<...>

gal kokiu receptuku pasidalinti norėtumėte? žiūrėjau internete, bet kažkokio tokio traukiančio neradau. Ar čia tiesiog paprastai - išsikepi orkaiteje obuolius ir aplieji vaniliniu padažu?
Bandysiu su blynais, krepšeliais ir kaip tik planuoju greitu metu daryti plikytus pyragaičius.
Ačiū. wub.gif
Atsakyti
Vanilinis padazas ir vanilinis kremas ne tas pats, plikytu pyrageliu tikrai neidarysite padazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 08 07, 15:40)
Laba diena.Ka skanaus galima padaryti jai yra tik cukinijos alejus,miltai,druska,svogunas,ir vienas kiausinis?
Aj dar ir grietines turim smile.gif

Cukinijos blynus. Cukinija sutarkuokit su burokine tarka, muškit kiaušinį, berkit druskos, miltų ir kepkit aliejuje kaip bulvinius blynus. Valgykit su grietine.

Arba cukinija supjaustykit griežineliais (aš sėklų neišimu), barstykit druska, pipirais, apvoliokit miltuose ir iškepkit aliejuje. Skaniausia dar ant karštų griežinėlių dėti česnakinio majonezo ir apkepta pomidoro riekutę.

Arba cukinijų tortas. Reik išsikepti cukinijos blynus per visa keptuvę (kaip lietinius tik storus), dar karštus sutepti česnakiniu majonezu, tada dėti pomidorų riekutes, vėl blyna, vėl majoneza ir t.t., paskutinis sluoksnis pomidorai.
Jei neturit majonezo ir pomidorų tada geriausia blynai.

Jei atrastumėt faršo galętumėt kept įdarytas cukinijas.

QUOTE(NickaD @ 2011 08 07, 15:58)
gal kokiu receptuku pasidalinti norėtumėte? žiūrėjau internete, bet kažkokio tokio traukiančio neradau. Ar čia tiesiog paprastai - išsikepi orkaiteje obuolius ir aplieji vaniliniu padažu?
Bandysiu su blynais, krepšeliais ir kaip tik planuoju greitu metu daryti plikytus pyragaičius.
Ačiū. wub.gif


Siūlyčiai išskobti obuolių vidų, į ji dėti mėgstamos uogienės, varškės ar riešutų su kokiu medumi/cukrumi ir kepti orkaitėje, iškepus aplieti padažu.
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 07, 16:32)
Vanilinis padazas ir vanilinis kremas ne tas pats, plikytu pyrageliu tikrai neidarysite padazu  smile.gif

Jei jis pakankamai tirštas, gali ir pavykti, tik reiktų ilgai nelaukti ir suvalgyti ta pačia diena. Taip pat galima bandyti tirštinti.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2011 08 07, 17:32)
Vanilinis padazas ir vanilinis kremas ne tas pats, plikytu pyrageliu tikrai neidarysite padazu  smile.gif

Žinau. Aš planuoju į grietinėlę jo šiek tiek įmaišyti.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 08 07, 15:40)
Laba diena.Ka skanaus galima padaryti jai yra tik cukinijos alejus,miltai,druska,svogunas,ir vienas kiausinis?
Aj dar ir grietines turim smile.gif



Blynus iškepti ax.gif
Atsakyti