QUOTE(pašnekutė @ 2011 07 12, 10:35)
Turiu daaaaug pernykščių šaldytų braškių
Reik kažką daryt Pyragas, kokteiliai ir saldi sriuba - išbandyti. Visvien per lėtai atsargos nyksta Gal turit dar kokių minčių?
Reik kažką daryt Pyragas, kokteiliai ir saldi sriuba - išbandyti. Visvien per lėtai atsargos nyksta Gal turit dar kokių minčių?
O trintos ar uogytės šaldytos? Jei uogytės, tai daryk šampano vakarėlį su draugėm, į taurę po keturias uogas telpa , virk kompotą, karštą dieną greit susigers, mes valgom vietoj ledų, įsimeti į burną ir susičiulpia, gaivu, skanu, natūralu arba pasidarykit braškinio šerbeto, kepkit trupininį pyragą su braškių įdaru, iškepkit bandelių, kad ir iš sluoksniuotos tešlos su braškių įdaru, galima kisielių arba želę pasidaryti. Arba iškepti varškės apkepą, o padažiui sutrinti braškes su cukrum (tik manau pakaitinti reiktu, nes šaldytos ir patyžta)