Įkraunama...
Įkraunama...

Greitoji pagalba.Maisto likučių reanimavimas

QUOTE(due drops @ 2011 05 19, 22:47)
Tokiems ale kiniskiems patiekalams.Sumaisot medu,soja,acta ir pilat ant mesos


O, dėkui mirksiukas.gif pati turbūt būčiau ir nesumąsčius. Reikės pasidaryti mėsos patiekalų su šiuo padažu, ar kokią vištą išsikept medum aptepus.
Atsakyti
Keletas receptu is Ules blogo su medumi biggrin.gif
http://skanusgyvenim...sparneliai.html
http://skanusgyvenim...nkauliukai.html
http://skanusgyvenim...ciu-padaze.html
Atsakyti
QUOTE(BlondieToo @ 2011 05 19, 18:24)
Gal patartumėt kur sunaudoti 0,5 kg dirbtinio medaus?  g.gif  Įmantrių kepinių, pyragų kept neturiu galimybės šiuo metu  unsure.gif

dar galit dėti medų į kavą ar arbatą vietoje cukraus.

galite pertepti vaflius, jei tepsite keletą sluoksnių su rūgštesne uogiene ar džemu, gausis nei kiek ne per saldu essen.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 20 gegužės 2011 - 06:42
Pas Ulę, tai mjooo, galima visko rasti biggrin.gif 4u.gif

Silra, dėkui mirksiukas.gif Vaflius pabandysiu persitept.
Atsakyti
vakar dariau bulviu kose su desrelemis,siandien liko tos koses tai padariau virtinukus su ja thumbup.gif liux labai skanu,o ir vaikams labai patiko su sviestuku ir grietine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BlondieToo @ 2011 05 19, 10:24)
Gal patartumėt kur sunaudoti 0,5 kg dirbtinio medaus?  g.gif  Įmantrių kepinių, pyragų kept neturiu galimybės šiuo metu  unsure.gif

Saldinti arbatą, dėli į pyragus, prie blynų, prie belgiškų vaglių ir tt. Medus gėris, aš net duoną kepu su medum smile.gif
Atsakyti
pasiliko daug keptu saslyku,kaip galvojate ka galima prigalvoti? ax.gif ,nes 3-4 dienas nesinores to pacio maisto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 06 06, 10:27)
pasiliko daug keptu saslyku,kaip galvojate ka galima prigalvoti?  ax.gif  ,nes 3-4 dienas nesinores to pacio maisto  doh.gif

Patroškinu papildomai ir plovą darau. mirksiukas.gif Man net skaniau, nei paprasta mėsytė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 06 06, 10:27)
pasiliko daug keptu saslyku,kaip galvojate ka galima prigalvoti?  ax.gif  ,nes 3-4 dienas nesinores to pacio maisto  doh.gif

galima sumalti ir daryti įdarą virtiniams, lietiniams, kėdainietiškiems ar žemaičių blynams essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2011 06 06, 14:42)
galima sumalti ir daryti įdarą virtiniams, lietiniams, kėdainietiškiems ar žemaičių blynams essen.gif:

kuo skirias kėdainietiškiems ar žemaičių blynams :
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 06 06, 12:25)
Patroškinu papildomai ir plovą darau.  mirksiukas.gif Man net skaniau, nei paprasta mėsytė.  ax.gif

SilRa

Aciu Jums labai mergaites 4u.gif ,reiks taip ir daryti thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2011 06 06, 13:09)
kuo skirias kėdainietiškiems ar žemaičių blynams :

Kedainiu blynai is svieziu bulviu su mesa,o zemaiciu blynai is virtu bulviu su mesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 06 06, 14:09)
kuo skirias kėdainietiškiems ar žemaičių blynams :

žemaičių blynai gaminami iš sutrintų VIRTŲ bulvių, o kėdainietiški - tai įprasti ŽALIŲ smulkiai tarkuotų bulvių blynai, tik su įkeptu įdaru (dedi į keptuvę šaukštą tarkių, tada įdaro ir užkloji kitu tarkių šaukštu) mirksiukas.gif
Atsakyti