QUOTE(ewacka @ 2011 03 25, 20:14)
Sveikos
saldytuve stovi atidaryta bonkute konservuotu zirneliu, kur juos panaudoti butu galima...? kazkaip baltas salotas tingiu pjaustyti....na dar pusryciams prie virtu kiausiniu galima patiekti, o dar ka galima butu sumastyti...?
saldytuve stovi atidaryta bonkute konservuotu zirneliu, kur juos panaudoti butu galima...? kazkaip baltas salotas tingiu pjaustyti....na dar pusryciams prie virtu kiausiniu galima patiekti, o dar ka galima butu sumastyti...?
Dekit i troskinius.As i darzoviu sriuba supilu su visu skysciu.Skanu su silke (burokeliai,zirneliai,silke,bulves,majonezas).Dar galina uztepa darytis:sutrinti blenderiu zirnelius su majonezu,imaisyti kumpio kubeliu ir teptis ant duonos ar batono
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2011 03 25, 21:29)
o as turiu apie 500g namines rikotos (kur saldomas kefyras), nebesumastau kur ja panaudoti, kaip tepama varskes sureli jau atsivalgem. gal kuri bande gaminti karstus patiekalus ar deti i kokius blynelius? ar galima sia varske kaitinti?
Man skanu išsikept lietiniu (as naudoju Ules aksominiu blyneliu recepta),aptept rikota ir susukti ritineliais