Aš irgi dedu tabetes ne tik į cepelinų masę,bet ir į kugelį,bulvinius blynus,baltesni būna
Gal kas verdate žalių bulvių cepelinus į kurių tešlą įeina varškė. Esu seniau virusi, bet neužsirašiau recepto ir pamiršau, labai skanus cepelinai gaudavosi. Įdaras budavo mėsytės. Gal pagelbėsit.
Turiu tokį rūpestį, net nežinau kur rašyt. Turim tetą Amerikoj ir per Kalėdas norim jai nusiųst knygą apie lietuviškus valgius, bet angliškai. gal žinot kur ieškot? Baltose lankose yra kažkoks vos ne lankstinukas už 12 Lt, reikia kažko solidesnio, nes kitur tai jau kainos gerokai virš šimto... O mums reiktų kažko per vidurį. Jei žinot kur rasti, arba kur apie tai pasiskaityti, tai įmeskit kokią nuorodą, ar knygyną
QUOTE(himera @ 2007 11 05, 14:53)
Gal kas verdate žalių bulvių cepelinus į kurių tešlą įeina varškė. Esu seniau virusi, bet neužsirašiau recepto ir pamiršau, labai skanus cepelinai gaudavosi. Įdaras budavo mėsytės. Gal pagelbėsit.
Puse kg. varskes, apie 5 valg. saukstus bulviu krakmolo, druskos.
Idaras virtas, arba zalias farsas.
QUOTE(SUNO @ 2007 03 22, 18:24)
Ir as idedu i tesla vitamino C,cepelinai baltesni buna,grazesni.
nu cia tai atradimas su tuo vitaminu, reiks isbandyti
O mano pazistama - padaro cepelinus ir dar neisvirtus apkepa keptuveje, o paskui juos verda, visai nieko
QUOTE(latede @ 2007 11 22, 21:24)
O mano pazistama - padaro cepelinus ir dar neisvirtus apkepa keptuveje, o paskui juos verda, visai nieko
...o kam ji juos pries tai apkepa
QUOTE(latede @ 2007 11 22, 22:24)
nu cia tai atradimas su tuo vitaminu, reiks isbandyti
O mano pazistama - padaro cepelinus ir dar neisvirtus apkepa keptuveje, o paskui juos verda, visai nieko
O mano pazistama - padaro cepelinus ir dar neisvirtus apkepa keptuveje, o paskui juos verda, visai nieko
Ir man idomu pasidare kam juos apkepti,ir paskiau dar virti.
Skonis kitoks gal buna?
QUOTE(SANTA @ 2007 11 22, 22:38)
...o kam ji juos pries tai apkepa
nu cia ji kai daug daro, tai pirma partija verda normaliai(ne keptus), o jau kas liko tuos apkepa ir laiko saldytuve, kita diena ar net po poru tada verda.
Gal kas bande virti cepelinus anglijoj? kaip gavosi? pasidalinkit patirtim please
Prajuokinai cia nu as Airijoj daug kartu jau viriau ir gavosi ciki, visai netoli nuo Anglijos tai turetu ir tau gautis
Laba, aš vietoj virtų bulvių dedu dubenėlį virtos manų košės ant vandens virtos,
košę atšaldau,
, kai man tokų būdą pasakė netikėjau ,kol pati nepabandžiau, gaunasi gerai ir laiko susitaupo ,ir skanu-2 dalys tarkių ir 1 dalis manų košės ir druska, įdarą dedu kokį norit ir verdat kaip ir visasda..
košę atšaldau,
, kai man tokų būdą pasakė netikėjau ,kol pati nepabandžiau, gaunasi gerai ir laiko susitaupo ,ir skanu-2 dalys tarkių ir 1 dalis manų košės ir druska, įdarą dedu kokį norit ir verdat kaip ir visasda..
QUOTE(Citriniukas @ 2008 01 12, 01:16)
Prajuokinai cia nu as Airijoj daug kartu jau viriau ir gavosi ciki, visai netoli nuo Anglijos tai turetu ir tau gautis
aisku, nu tada bandysim, klausiau nes kiek girdejau, kad ne is visu bulviu gaunasi, istyzta ir pan
nu nepabandzius nesuzinosiu