Įkraunama...
Įkraunama...

Akių ir LOR specialistai Kaune

Laba diena mamytes, labai noriu paklaust Kaunieciu, kur pirma karta vedete savo mazylius tikrinti akyciu, bet ausyciu nosytes ir pan. Labai domintu klinikos, tik nezinau nei vieno gero specialisto ten, gal ka rekomenduotumet?
Atsakyti
Del kiliniku nezinau, bet silainiu poliklinikoje man patiko akiu gydytoja Rimaitiene ir LOR gyd. Paulauskiene
Atsakyti
Mes kaip tik irgi is Silainiu poliklinikos, bet nezinau apie Rimaitiene nieko, o kaip ten eiles, girdejau kad labai sunku prieiti, ir kaip Lor specialiste? Kiek buvo tavo vaikiukui kai pas jas ejot?
Atsakyti
Mes pas akiu ejom metuku, bet nezinojom pas kuria eiti tai ejom pas kuria uzregistravo (pavardes neprisimenu) tai mums labai nepatiko, vaikas pradejo verkti tai ta gydytoja taip pradejo ant jo rekti, kad mes atisitojom ir isejom.
Paskui pussesere patare nueti pas Rimaitiene, tai ji visai maloni ir daug kas sako kaip specialiste nebloga. O maziukus apziuri taip: sulasino lasiuku, kad isplesti vyzdzius, palaukem pusvalndi ir su tokiais stikliukais apziuri akiu dugna, dar kazka pamatuoja ir viskas. Aisku asaru ir si karta neisvengem, bet gydytoja pradejo rodyti zaisliukus toj pusej i kuria reikia ziuret ir siaip ne taip apziurejo smile.gif
O pas LOR as dar nevedziau, bet pati buvau pas Paulauskiene kaip skaudejo ausi, tai labai patiko ir kaip zmogus, ir kaip gydytoja.

O del eiliu, tai pas akiu gydytoja mes laukem savaite smile.gif
Atsakyti
O ar nustatinejo, kaip vaikas mato, t.y. ar yra trumparegyste ar toliaregyste?
Atsakyti
Nustate, kad toliaregyste. Bet sako, kad taip ir turi buti tokio amziaus leliukams smile.gif
Atsakyti
Klinikose yra dvi vaiku LOR gydytojos, viena ju - super patiko ir yra tikrai
gera. Tik pavardes nepamenu. Jei reikia galiu suzinot.
Atsakyti
As irgi pati lankiausi pas Paulauskiene, nieko motetriske, esu girdejusi, kad Silainiuose ji laikoma viena geriausiu gydytoju. Bent jau operuotis, kaip kai kurie garsus loristai ji man nerekomendavo (is tiesu ir nereikejo).
Teko apsilankyt ir pas Rimaitiene. Rami, maloni. Manau, kad gydytojo bendravimas, ypac einant su vaiku labai svarbus. As savo sunu vedziau i Klinikas - man arciausiai, bet nieko gero tikrai negaliu pasakyt... Laukiau vos ne valanda, vaikas pavargo, suirzo. O be to tikrai nera ko noreti, kad metinukas, iskentes du lasinimus i akytes dar ramiai issedetu apziura. Ypac kai net nepakalbinusi gydytoja puole spigint i akytes. Gavau pylos, kad vaiko nulaikyt negaliu... Ne as viena, drauge kitos gydytojos buvo "pagirta", kad prisigimdo po viena vaika, islepina, tai paskui susikalbet negalima(beje, ji vede savo antra vaika). Tikekimes, kad ateity mazes taip dirbanciu.
Zinoma, tu eligute, nesijaudink, tikiuosi nueisite pas ismananti savo darba gydytoja. O toliaregyste, trumparegyste nustatys. Metinukui sake dar turetu buti nedidele toliaregyste. Sekmes!
Atsakyti
Man atrodo, kad Rimaitiene priima ir vaikus, ir suaugusius, nes kai pati buvau, tai eileje lauke ir mamos su maziukais.
Beje, nepamirsk, kad einant pas specialistus BUTINAS seimos gydytojo siuntimas.

Sumaisiau pavardes, rasiau apie Paulauskiene smile.gif
Atsakyti
Na, mes irgi is Silainiu, bet vedeme mergyte i klinikas, akiu daktare labai patiko, pavarde lyg ir Sologubiene....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 13 sausio 2004 - 11:11
Labai gera okuliste Kairiene,ji dirba klinikose (ji net operuoja neisnesiotukus, pas ja atvaziuoja daug vaikuciu ir is kitu miestu). Taciau pas ja labai dideles eiles.Bet manau verta palaukti,kad papultum pas tikrai gera specialista.
Atsakyti
Aš taip pat su savo mažyle (jai tada buvo 2 mėn.) lankiausi Šilainių poliklinikoj pas Rimaitienę. Iš tiesų gydytoja labai maloni, nuoširdi, viską paaiškina. Kadangi mums reikėjo akytes zonduoti, tai ji klinikose parekomendavo gydytoją Kairienę. Sakė, kad ji yra labai gera specialistė.
Atsakyti