Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos melodijos telefonams

QUOTE(asera @ 2007 10 06, 19:11)
as tai visad siunciuos is
http://wap.bodr.ru

gal galit paaiškinti nuo-iki, kaip čia parsisiųsti? Pasirenku polyphonia, mid., tada pasirenku norimą dainą, o kas toliau? Kur čia ką rašyti?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 05, 19:46)
gal galit paaiškinti nuo-iki, kaip čia parsisiųsti? Pasirenku polyphonia, mid., tada pasirenku norimą dainą, o kas toliau? Kur čia ką rašyti?

pasirenki polifonija(335104)
tada poly mid(10149) ar mp3(37823)
tada renkates ar rusiska ar nerusiska, ar klasika ir t. t. tada raide kuria prasideda norimo atlikejo pavadinimas issirenkate daina ir spaudziate ant jos ir man tai parsiuncia i telefona. reikia pasirinkti kur norit issaugoti ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asera @ 2008 08 05, 20:18)
pasirenki polifonija(335104)
tada poly mid(10149) ar mp3(37823)
tada renkates ar rusiska ar nerusiska, ar klasika ir t. t. tada raide kuria prasideda norimo atlikejo pavadinimas issirenkate daina ir spaudziate ant jos ir man tai parsiuncia i telefona. reikia pasirinkti kur norit issaugoti ir viskas smile.gif

Visai blondiniškas klausimas - ar aš norėdama parsisųsti kokią melodiją iš bet kokio psl, visa tai turiu atlikti telefone wap'e? Nesu nė karto ėjusi į mobilų internetą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 08 05, 23:46)
Visai blondiniškas klausimas - ar aš norėdama parsisųsti kokią melodiją iš bet kokio psl, visa tai turiu atlikti telefone wap'e? Nesu nė karto ėjusi į mobilų internetą  doh.gif

i wap.bodr.ru as einu per mobilu interneta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2008 07 19, 20:44)
www.ka4ka.ru    cia radau visko daug ir nemokamai  smile.gif

šiame puslapyje už vieną melodiją paprašė 7 lt
Atsakyti
Lyg ir nebuvo dar šių puslapių:
www.zedge.net daug įvairių geros kokybės dalykėlių telefonui thumbup.gif
www.mobile24.com taip pat geras puslapis,bet mp3 melodijos jau ne tokios geros kokybės.Tačiau čia yra polifoninių melodijų jei kam reikės,ko nėra zedge.net mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepsytė @ 2008 08 12, 17:24)
www.zedge.net daug įvairių geros kokybės dalykėlių telefonui thumbup.gif

koks šis liuksiškas thumbup.gif , labai labai ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tima1 @ 2008 08 15, 15:05)
koks šis liuksiškas    thumbup.gif    , labai labai ačiukas    4u.gif

taip labai geras puslapiukas thumbup.gif , labai aciu uz nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyloszona @ 2008 08 18, 16:13)
taip labai geras puslapiukas thumbup.gif , labai aciu uz nuoroda thumbup.gif

Gal ir fainas, bet gal po 3-ju melodiju "dingo" garsas..... Kodel?
Atsakyti
http://waptrick.com
You can download free real music, free real tones, free wallpapers, free animations, free logos, free adult videos to your mobile phone.

Atsakyti
O aš ir ieškojausi muzikelės ,landžiojau į šiuos puslapiukus ir mano telefonui kažkas nepatiko,jis paimė ir numirė,išsijungė ir dabar tik ijungiu jis vel numiršta,sakau kokis tai virusiukas isivėle verysad.gif verysad.gif jetau ir ka dabar daryti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gitanule @ 2008 10 04, 19:05)
O aš ir ieškojausi muzikelės ,landžiojau į šiuos puslapiukus ir mano telefonui kažkas nepatiko,jis paimė ir numirė,išsijungė ir dabar tik ijungiu jis vel numiršta,sakau kokis tai virusiukas isivėle verysad.gif  verysad.gif jetau ir ka dabar daryti? verysad.gif

Tai nesti pas meistriukus reikia , jei neveikia mirksiukas.gif o gal akumuliatorius issikroves rolleyes.gif reikia gal paprasciausiai pakrauti tongue.gif O dar pabandyk isimti akumuliatoriu ir vel ideti , ir gali pabandyti kortele isiimti ir ideti , man buvo , kazkada sustreikaves , niekaip ijungti nejo , tai isemiau ir dar karta idejau ir atsistate thumbup.gif O gal koks tik sutapimas , bet pabandyti verta mirksiukas.gif
Atsakyti