seip tai jei kas turite kompiuteri su bliutufu ir jei telefone bliutufas yra tai is savo pc galite mp3 atsisiusti
va dar parasysiu kur galima atsisiusti nemokamai visko
zymos :
awap.ru
bumera.wab.ru
ciz.wen.ru
fank.ru
tavo.wen.ru
wapos.ru
zymos :
awap.ru
bumera.wab.ru
ciz.wen.ru
fank.ru
tavo.wen.ru
wapos.ru
QUOTE(Pingvinukė @ 2007 10 13, 08:51)
va dar parasysiu kur galima atsisiusti nemokamai visko
zymos :
awap.ru
bumera.wab.ru
ciz.wen.ru
fank.ru
tavo.wen.ru
wapos.ru
zymos :
awap.ru
bumera.wab.ru
ciz.wen.ru
fank.ru
tavo.wen.ru
wapos.ru
Pagal šitas nuorodas tai galima rasti tik MNP/AMR tipo dainas, o man reikia Midi, kurių niekaip negaliu rasti nemokamų polifoninių (Midi) ar monofoninių melodijų. Noriu ne tokių, kokių dabar pilnas kiekvienas kampas, o originalių Na, žodžiu...
Nebereikia;) Paieškojus ir pati atradau
QUOTE(Mona187 @ 2007 10 26, 22:33)
Pagal šitas nuorodas tai galima rasti tik MNP/AMR tipo dainas, o man reikia Midi, kurių niekaip negaliu rasti nemokamų polifoninių (Midi) ar monofoninių melodijų. Noriu ne tokių, kokių dabar pilnas kiekvienas kampas, o originalių Na, žodžiu...
o kur atradai?
QUOTE(kulebam @ 2007 10 28, 21:33)
o kur atradai?
Tuoj pasakysiu.
wapos.ru man regis įęjau į Melodiji ir Midi, pasirinkau kategorijas ir prisisiunčiau nemokamų žinoma. Dar buvau užėjus į wap.bodr.net
Tikrai ten galima visko rasti. Sėkmės ieškant ir randant, jei pravers manoji informacija
QUOTE(Pingvinukė @ 2007 10 10, 08:56)
Parsisiunčiau iš čia vieną vokalinę melodiją - prasta kokybė
Gal galite kas parekomenduoti nemokamų kokybiškų vokalinių melodijų telefonams .
Gal galetumet man paaiskinti kaip parsisiusta melodija ikelti i telefona ?? aciu!
QUOTE(lasisa @ 2007 11 27, 05:26)
Gal galetumet man paaiskinti kaip parsisiusta melodija ikelti i telefona ?? aciu!
turbut priklauso nuo telefo,nes man tai klausia ar issaugoti ar ne