Mane vyras vadina miegapele, nes pilvas dar nelabai matosi
as saviskiui kaip ir daugelis buvau meskute,pingviniukas(del krypavimo),o kai pagimdziau tapau karvyte aisku tai sakydavo murkdamas,kad kokiu skuduru negautu aisku juokais.jis vis sakydavo kad mes su mazium skaniai pieneliu kvepiam
QUOTE(Okei @ 2008 03 15, 20:25)
Mane vyras vadina miegapele, nes pilvas dar nelabai matosi
Mano buvęs vyras mane taip vadindavo
mane tai Asteriksu vadina (jis gi su didziuliu pilvu buvo ir su kelnem iki pazastu)
dar kartais sako, kad atrodau kaip kamuoli prarijus
Mano pilvelis tik vakare privalgius išsipučia, tai tada MB vadina mane burbulka ir liepai nepūsti pilvo, nes mano, kad aš čia tyčia taip O anksčiau vadindavo plunksninuke O kai pas ką nors į svečius važiuojame ir aš skaičiuoju kiek bus žmonių, MB visada pataiso, pavyzdžiui, kad bus ne 10, o 11 žmonių
O man vakar pasake kad i teletabi panaseju
prisijuokiau is tu praardziu, as tai labai pradejau valgyti bandeles su razinom, tai mane taip ir vadina bandele, olandishkai : bolletje ( rutuliukas kamuoliukas)))))))
tikiuosi jau greiciau i toki ir supanaseti, bet ne nuo tu bandeliu o nuo tuo kad leiukas augs)))
tikiuosi jau greiciau i toki ir supanaseti, bet ne nuo tu bandeliu o nuo tuo kad leiukas augs)))
QUOTE(apvali @ 2008 03 18, 15:55)
mane tai Asteriksu vadina (jis gi su didziuliu pilvu buvo ir su kelnem iki pazastu)
tas su kelnėm iki pažastų ir dideliu pilvu - obeliksas
O man MB sako, kad as "is ten" Tai reiskia, "nescia - kuri ne is cia, o is ten"