Šeimos draugas savo žmoną vadindavo:"žmona dabar su ikrais"
mane vyrelis tai pingvinu vadina o dar kai lipam laipstais is galo eina ir sako: jooo...rimtai kaip pingvinas as jam nuolat atsakau: pabandyk tu su tiek virsvorio paskutinemis dienomis laiptais ropoti
siaip visada zuika vadindavo, kai neblogai suapvalejau (+20kg) burbuliu vadina
Mane vadino storule arba moliugele
dabar vel vadina zmoniuke
dabar vel vadina zmoniuke
mes sese vadinom pingviniuku - nes eidama krypuodavo i sonus - is toli matuydavom kad sesuo i svecius ateina
Vyras pupsiku vadina
Mane vyras vadina puzikiuku o siaip as save vadinu begemociuku, nes atrodau kaip mazas begemotas
manasis vadina arbuziuku arba pilvuziuku
o drauges mamulia
o drauges mamulia
Mane vyras kukuliu vadina
Ir siaip labai miela, kai visada sako: judu eikit, judu padarykit ir pan, tai man vis primena, kad as daugiau nebebusiu viena
Ir dar vakarais maivosi maniskis, eina kaip tas vabalas is Coliukes, taip uf... uf... i sonus mane vaizduoja aceit
Ir siaip labai miela, kai visada sako: judu eikit, judu padarykit ir pan, tai man vis primena, kad as daugiau nebebusiu viena
Ir dar vakarais maivosi maniskis, eina kaip tas vabalas is Coliukes, taip uf... uf... i sonus mane vaizduoja aceit
as tai save banginiu vadinu
o mano vyras mane inkilu
o mano vyras mane inkilu
mes sesute vadinom voriuku bet jai tei tiko
QUOTE(Primadona-A @ 2008 01 10, 21:49)
Mane vyras vadina puzikiuku o siaip as save vadinu begemociuku, nes atrodau kaip mazas begemotas
jo...mane vyras begemočiuku vadindavo, o aš pridurdavau LIŪC IR BEGEMOC nes jo zodiako ženklas liūtas.